2012 Ekim bebekleri büyüyor

kilo artışımız iyi ama anne sütünü bırakmasını istemiyorum ben işe başladığımda..sağıp bırakcam sütümü ama biberona alışmamız lazım önce :KK43: zaten işe başlamam yaklaştıkça stresim artıyo bide üstüne biberon almazsa sıfır moralle giderim heralde işe..

cnm sagıp bırakacagn ıcın sorun olmaz acaba varmıkı bı yöntemı alıştırmanın bıberona
ben bıkactane başlık okumuştum cnm ablam ıcın mesela bıberonunasla anne vermemelıymış alıştırma asamasında kokuyu tanıyıp memeden emmek ıstermış bıberon vermeden bıkaç damla agzına damlatılmalı gıbı

gece normalde max 1-2 defa uyanir ama sallaninca daliyo ama son 1 haftadir uyusa bile kafasini sabaha kadar saga-sola ceviriyo sanki rahatsiz eli-ayagi surekli hareketde

ooo ne guzel o zman cnm uyku acılmıyosa
ama hareketlı uyuması ınsanı tedırgın edıyo rahat uykuu olmuyo acaba sıcak falannnmı basıyo yavrucaga

kizlar ne guzel kalabaligiz:KK52: ama
Tugce yok bu gece Ececik onun uyumasina musaide etmis galiba:KK1:

kizlar ne guzel kalabaligiz:KK52: ama
Tugce yok bu gece Ececik onun uyumasina musaide etmis galiba:KK1:

tatlım bende kacıyorum artık uyku vaktı koydum kendıme 1 de yataktayım bugun uzamış anlamadan

yarın gece burada olursanzı göruşuruz hepınıze huzurlu bol sutlu uykular dılerım guzel anneler

bende daha önceden buraya koymuştum onu gördun sandım cnm
cnm kk da bıyerde bulunmuşmuydum kasım topiği yada başka yerde

canim onceleri ates olcme topiginde oluyordum gebelik bolumundeki:KK49: seni ordan iyi biliyorum:nazar: benden sonra hamile kalmisdin:KK49: ama galiba erken davranmis Aras ekim bebegi olmak istemis herhal:KK34:

canim onceleri ates olcme topiginde oluyordum gebelik bolumundeki:KK49: seni ordan iyi biliyorum:nazar: benden sonra hamile kalmisdin:KK49: ama galiba erken davranmis Aras ekim bebegi olmak istemis herhal:KK34:

aaa evet hatırlaım tatlım tatlım arasımız 37 haftalık doğdu cnm carpıntısı oldugu ıcın acıl sezeryanda alındı rabbım bagışladı bıze
eskıden bol ateşler dılerdım sımdı bol uykular sutler dıleyerek kacıyorum cnm

cnm sagıp bırakacagn ıcın sorun olmaz acaba varmıkı bı yöntemı alıştırmanın bıberona
ben bıkactane başlık okumuştum cnm ablam ıcın mesela bıberonunasla anne vermemelıymış alıştırma asamasında kokuyu tanıyıp memeden emmek ıstermış bıberon vermeden bıkaç damla agzına damlatılmalı gıbı

evt annenin vermemesi mantıklı gerçekten gözüme gözüme bakıyo sıpa aç memeni artık diye :) saol canm ben bi detaylı araştirim bunu..

merhaba arkadaşlar bende yenı uye oldum.benım 4 buçuk aylık kızım var daha ek gıdaya başlamadım emzırıyorum .başlayan varsa ılk ne verıyosunuz...
ve gecelerı hala emzıren varmı .

ben geceleri hala emziriyorum 2saatte bir, bazen 3 saatte olyo. kızımın 4ayına 3 gün var

Kizlar tekrar merhaba.yine uykusuz bir gece gecirdik.bu uyku hormonundan umudumu ben kestim.benm bebegimde gun icinde surekli mizmiz.ama altini ac yada al kucagina oda oda gezin hicbir sorun yok.bunlarin tek derdi bizi yormak galiba:-)eee cennet annelerin ayagi altinda derler ya tabiki zorluguda burasinda.benm saclarim cok dokulmeye basladi sizde durumlar nasil?birde kizlar spor salonuna yaziliyordum vazgectim guvenemedim duzenli gidemem diye bende sporcu bir arkadasimla konustum eve alet almaya karar verdim.nasipse bu hafta ici gelecek.cok kararliyim eski halime donecegim.yoksa bir servet dolusu kiyafetim kalacak:-)kotlarimi giymek istiyorummmm artik.

gece aynı benimkide, şimdi internetten elektrik süpürgesi sesi buldum, emerken onu acıyorum sakinliyo ve daha iyi emiyo ve çabucak uykuya dalıyo. geceleri 1 seans böyle uyutuyorum, yeni uyudu. saçlarım tutam tutam elimde canım :KK43: hamileyken yıkarken bile 1 tel dökülmüyordu, östrojen homonunun tavan yapması sebebiyle. şimdi süt hormonunun etkisiyle ösrojen baskılanıyor ya saçlar başlar artık öyle güzelliğini yitiriyo malesef dökülüyoda :KK43: spor salonunu bende çok istiyorum, hamilelikten önce düenli gittiğim bi dönem olmuştu, çok güzel oluyodu, bide çok rahattı sadece bayanlaraydı ve aeorobik, step, plates yaptıran bi hocamızda vardı. şimdi fırsatım olsa yine giderim ama kuzucuğu napcam? götürsem kadınlar mıncık mıncık yerler bide çok yüksek sesli müzikte çalıyo korkar yavrum. ama evde yapmak için ebru şallı yada iyi bi fitness cının dvd sini almaya karar verdim, hiçbi kıyafetim olmuyo, yeni kıyafet alacağıma dvd alayım bari dedim :)

var canım , sana en güzel ve sağlıklı yoğurdu yapmak için malzeme lazım ama , sıvı termometresi şart , günlük süt ve birde bebekler için organik yoğurt var maya içinde ondan al derim , piyasadaki yoğurtlarla mayaladığını verme bebeğine , üzerinde doğal yazsada içeriği çok sağlıksız onların

kızlar böyle 200ml günlük süt satılıyo marketlerde, onunla mayalasak en güzeli galiba, hemde az olduğu için ziyanda olmaz, uzun ömürlü değilde günlük süt. ben probiyotik tozu katarak mayalamıştım ama tutmadı :KK43: komsumuzda köyden getirmiş maya varmış ondan alıp türetirim heralde yoğurt vereceğim zaman. ama ben ek besine ne zaman geçerim bilmiyorum sanırım 6aydan önce başlamam. 4-6 ay arası sadece tattırırım

seni cooookk iyi anliyorum :KK5:sabirli ol canim:KK19: benim halimi gorsen hep meme acik dolanip duruyodum beynimde simdi nasil yapsam emer dusuncesi herseyde firsat ariyodum:KK37:Rabbim yardimcin olsun :KK5::KK5::KK5:

beni anlatıyosunuz :) nasılda benziyolar, 3-4 ay civarındaki tüm bebeklerde aynı sorun, emmeye karşı isteksizlik. benimki bide kilosuda düşük, epodan harcıcak durumuda yok, gıdım gıdım büyüyo zaten. bugun keyifliydm arkadaşlarım fialn geldi, gündüz eşim yardım etti ve akşam misafirlerimle keyifli vakit geçidim yani sütümde iyiydi kzın emmesi hemen düzeldi, bol gelince emiyo hanım, biraz az olsun uğraşmak istemiyo. bide pırtlayınca rahatladıysa rahat emiyo yoksa memede tepiniyo. ayakta, süpürge sesiyle, dik tutarak, gezerek, yatarak hepsini deniyorum ben

kilo artışımız iyi ama anne sütünü bırakmasını istemiyorum ben işe başladığımda..sağıp bırakcam sütümü ama biberona alışmamız lazım önce :KK43: zaten işe başlamam yaklaştıkça stresim artıyo bide üstüne biberon almazsa sıfır moralle giderim heralde işe..

kaşıkla versen sütü?? ben öyle yapıyorum, bazende damlalıkla.

bende yatayım artık, kızım 23*.30da uyandı, yıkadık, 2.00da zor uyttum. uykum vardı buraya geldim sayfalar birikmiş, okurken uykum dağıldı kıız :) inş uyyabilirm. şimdi tam yatarım biraz dalmaya başalayınca kzım uyanır hep öyle oluyo :)

ya ne zamandır söylicem hep ununtuyorum, sevnih saçın çok güzel olmuş, bide sen ne kadar güzel bi annesin öyle maaşallah :)

ay kızm uyandı bileee :KK43: bye

Son düzenleme:
Ya sicakligini olcecem oylemi ne kadar olacak sicaklik :) bn bize yogurt yaptim biraz tuhaf oldu bardaga yaptim mayayida o yaptigimdan kullndim o olmadi ogreniyorum simdi becerebilirsem gelcek ay isticem sutcu bulduk taze sutumuz olacak ins

süte küçük parmağını daldır 7 ye kadar say diyorlar yanmicak şekildeyse mayalanmaya hazır demekmiş bu annemin tarifi ama ben bu tarifle bazen tutturuyorum bazen tutmuyor , bütün marifet sütün ısısında , bende alıcam sıvı termometresi , yoğurt makinelerini inceledimde , yine ısıyı kendin ayarlayıp , mayalayıp makineye bırakıyorsun yazıyor , öyleyse makineye ne hacet ? ne kadar saçma :KK50: bari ısısını ayarlasaydı bişeye yarardı en azından , sıvı termometresi bende alıcam , sanırım 44 derecelerde mayalanıyor du hatırladığım kadarıyla

Asiyi saglik ocaginda olduk. hemsireye sordum her ay bir kilo alsa o cocuk yasinda ne olur sen dusun dedi. Ayrica kilosu cok cok iyi dedi. Emmek istemediginden boyle oldu. uyutuyorum once sonra uykuda ne kadar emdiyse. gun ivinde 5-6 saat emmefigi oluyo. uyumuyosa emmiyo cunku. uyanincada emmiyo nasil is anlamadim gitti. buyudukce duzene girecegine kotuye gidiyor. uykusu 6 saat deliksizken saat basi uyanir oldu 20 gundur. buda beni cok yipratiyo. hele bide bu emme olayi olunca. hergun umitediyorum duzelir belki bu gece ii uyur die yok. yine ayni
cooook yorgunum :KK43:((

offf gerçekten zor bir durum , Allah yardımcın olsun canım , belki aşılardan sonra düzelir inşallah :26: belkide senin yorgunluğun stresin bebeğine geçiyordur , milupanın gece çayını denesene , kocaman bir bardak iç bakalım , bebeğinede faydası olur inşallah

kızlar böyle 200ml günlük süt satılıyo marketlerde, onunla mayalasak en güzeli galiba, hemde az olduğu için ziyanda olmaz, uzun ömürlü değilde günlük süt. ben probiyotik tozu katarak mayalamıştım ama tutmadı :KK43: komsumuzda köyden getirmiş maya varmış ondan alıp türetirim heralde yoğurt vereceğim zaman. ama ben ek besine ne zaman geçerim bilmiyorum sanırım 6aydan önce başlamam. 4-6 ay arası sadece tattırırım

aman ha kutu sütlerden uzak tutun bebişleri , bebeklerin genlerini bile bozuyormuş :KK47: sütçüden alsak iyi kaynatmak gerek güvenemem , en güzeli pastörize günlük süt ve sütaşınki çok güzel tavsiye ederim , hamileyken hep ondan almıştım ben , probiyotik bende koymayı düşünüyorum eczaneden alıp , birde pınarın organik bebek yoğurtları var minik bardaklarda , mayalamak için komşudan bulamazsan ondan alabilirsin :KK34:

süte küçük parmağını daldır 7 ye kadar say diyorlar yanmicak şekildeyse mayalanmaya hazır demekmiş bu annemin tarifi ama ben bu tarifle bazen tutturuyorum bazen tutmuyor , bütün marifet sütün ısısında , bende alıcam sıvı termometresi , yoğurt makinelerini inceledimde , yine ısıyı kendin ayarlayıp , mayalayıp makineye bırakıyorsun yazıyor , öyleyse makineye ne hacet ? ne kadar saçma :KK50: bari ısısını ayarlasaydı bişeye yarardı en azından , sıvı termometresi bende alıcam , sanırım 44 derecelerde mayalanıyor du hatırladığım kadarıyla

Makine almam ben ya eskiden annemde vardi Kullnmadi hic yapa yapa ogreniriz heralde bn kendimize yapmaya basliim cocuga kadar uzmanlasirim heralde :)))

X