benim kulağımı komşumuz (hemşireydi) iğneyle delmişti, şimdi ise tabancalr çıktı saniyelik bi acı, kızım büyüdüğünde kimbilir neler çıkar. istiyosa deldirsin, erkekte olsa kulağını deldimesine karşı çıkmam :)
brnde kizimin kulaklarini kesinlikle deldirmem. cunku beni kupe sevmeyen takmaktan hic hoslanmayan ancak deliklerin kapanmasi gunah oldugundan her abdestte iclerinde su gecirmek zorunda olan biriyim belki kizimda sevmeyecek kupeyi bu yuzden kendisine birakacagim ister deldirsin ister deldirmesin ister bi kac tane deldirsin. artik deldirmek aci veren bir islem degil. benimkini hatirlamiyorum ama anneannem igne ile delmis
bazen yetıskın bıle olsak yapılan uygulama ne kadar basıt olursa olsun
fobı etkısı yaratabılıyo bazı bunyelerde.. 40 yasını gecmıs ama hala sınek ısırgı gbı ıgneden korkan ınsanlar tanıyorum hatta hap yutamayanlar...
benım deldırme dusuncem tamamen bunlardan bagımsız zaten sırf bı dayanak olarak gordugum ıcın degıl bu ıhtımalı one surmem
sadece aklıma geldı ıhtımallerden konusulurken bu da bı ıhtımal demek.. ne sebeple olursa olsun deldıren de deldırmeyen de kendı dusuncesıdr saygı duyarım
h
Merhaba ben kasım annesiyim..sizler daha tecrübeli birşey sormak istiyorum. bebeğim 3 aylık 3 gündür kakamızı yapamıyoruz.. Emişiyoruz sadece gece mama veriyorum. kaka yapması için denediğim metodlar :)
- mamaya zeytinyağı ilave ettim
- kulak pamuğuna zeytinyağı sürüp popoya sürdüm
- fitil verdim.
ancak hiçbiri işe yaramadı. lütfen yardım edin..
benım bebegm 2 aylıkken aybı sorun olmustu doktorum 7 hatta 10 gune kdar yapmaması normal demıstı
sasırp kalmıstımmm
sonra duzeldı zaten
sen yınede doktora goturmelısn bnce canm benmkınden cok dha farklı bı durum olabılır
Kizlar ev toparliyoruz daha dpgrusu kocis topluyor bebisle ne zormus bu isler
tasincaz da bu kis gunu.... Tasindiktan sonra bi sure netede giremem
ozliycem sizi.
allah yardmcn olsun canım bılırm ne kdar zor oldugunu
ben bı ayın ıcınde ıkı kez tasınmıstm hemde hamıle ve tek basımayken...
annenler fln varsa skntı olmaz en fazla bı hfta suruyo sonra hrsey kendılıgnden buluyo yerını
sana tavsıyem oda oda toplaman esyaları aıt oldgu odaya gore karstrmadan kolıleyıp uzerıne yazman ben sıfonıyer cekmecelernı dahı hc dagtmadan tek bı kolı yapıp
uzerınede sıfonıyer ıcı yazp paketlerdım cok kolay olurdu yerlesrkenkolılerı bıle oda oda ayınca ortada fazlalık kolı bıle bırıkmıyoo