kıız herkes nerde? pazar keyfi mi yapıyonuz :)
dışarı bakıyorum günlük güneşlik gözüküyo ama 7dereceymiş. biraz daha iyi olsaydı kızımı çıkarırdım daha hç siftahımız yok. sabah 8e doğru uyudum. artık alıştım gece uyuyamamaya. önceden kızım uyutmazdı şimdi kızım uyusada ben uyuyamıyorum.12de uyandı altını değiştirdim tkrar uyudu ben yatamadım, almışım uykumu sanki. gece uykusunu çok özledim. ne zaman uyuyacak olsam kızım o gece durmuyo. sonra öğlene kadar beraber uyuyoruz,ama ertesi gece kzım uyusada ben öğlene kadar uyuduğum içim erken yatamıyorum uykum gelmiyo, sonra 2-3 gibi kızım uyanıyo tam yatıcakken ben. tekrar uykum açılıyo, falan filan derken uykusuz her gece..
birazda psikolojimle alakalı sanırım, kafam rahat değil o yüzden uyuyamıyorum. ben biraz hassasımdır, kimseyle dargın olmya filan dayanamam öyle kafama takılır durur biri bişey söylese günlerce o sözün etkisinde kalırım, buaralarda böyle şeyleri çok yaşıyorum. çok şükür eşimle bi problem yok, hele kızıma bakarken yardımcı olmasına bayılıyorum
ama etrafımdaki herkesle dengeyi sağlamak için öyle çok yıpranıyorumki herkese ayrı ayrı paratoner olucam derken arada olan bana ve sütlere oluyo işte. bazen en çok destek beklediğim yerden tepki görünce büsbütün yıkılıyorum
benim iyiliğimi düşünenler bazen beni daha çok üzüyo
kızımla teselli oluyorum çoğu zaman bi gülüveriyo herşey geçip gidiyo taaki gece uyumak içn yatmaya yönelene kadar
amaaan ne dertliymişim bende demi ?
bugunlerde geçicek, geçmişe dönüp bu sayfaları okuduğumda bitti geçti gitti diyeceğim. loğusalık zormuş kızlar, annelik değilde loğusalık çok zormuş. yinede çok şükür.