- 29 Kasım 2010
- 4.919
- 8
Kizlar cok fena grip oldum kafami kaldiramiyorum ve ne yazik ki surkli gezmek isteyen bir bebegim var.babamiz isten izin aldi mumkun oldugunca elime almamaya calisiyorum sadce emzirirken aliyorum bebisimi.iki gundur koklayip opemiyorum cok zor dayaniyorumsurkli maskede takiyorum degisik degisik bakiyor yuzumezimax diye bir antibiyotik verdi doktor ama cesaret edemedim kullanan yada hakkinda fikri olan var mi
önce geçmiş olsun canım , o kadar kasma kendini çünkü aynı evde yaşıyorsan ve zaten emziriyormuşsun illaki geçicek bebeğine ama anne sütü aldığından çabuk atlatıyorlar hafif bi şekilde korkma , maske takman hapşururken iyi ama bi koruyuculuğuda yok , antibiyotiğe gelince grip ilaç alırsan 1 hafta almazsan 1 gene 1 haftada geçer derler , heleki antibiyotik hiç alma derim , ben kullandım bir kez ve bebeğimin ağzı pamukçuk oldu benim kullandığım antibiyotikten , bol bol dinlen , ekinezya kış çayı var ondan iç , kekik yağı hakikisini bulursan bikaç damla iç şekere damlatarak , sırtına ve ayaklarının altına sürdür ondan sonrada terle , arkasından ılık bir duşla hemen atlatırsın biraz kocakarı ilaçları gibi oldu ama gerçekten çok işe yaradığını göreceksin