2012 Ekim bebekleri büyüyor

Cok heveslendim cok guzel bi yontem ampa benim kizim cok korkar ve biz yuzune su deydirmeden yikiyoruz aglamasin diye suyunu bas adagi mi dokuyorsunuz kuzun oturur pozisyonda mi oluyor

Benim oglum banyo yapmaktan nefret ederdi ciglik cigliga yikardik. bu yonteme gectiginden beti hic sesi cikmiyo. tenime degdigi icin sanirim. beraber yikanmis oluyoruz sonucta hosuna bile gidiyo. Emzirme pozisyonunda yikiyorum liflenene kadar kafasini yuzunu hic islatmiyorum. onunu arkadini lifliyorum. en son kafasini sampuanliyorum suyi dokulecegi zaman ters ceviriyorum hani gazini falan ters cevirirsinya sirtini sivazlamk icin o sekilde suyu dokuyorum. yuzune gelmio bile ben elimle yuzune dagitiyorum suyu. Oturtmuyorum yani erken cunku.

iyi akşamlar kızlar geçmiş sayfaları tam okuyamadım hasta bebişlere acil şifalar diliyorum.Annem gitti artık ancak ameliyattan sonra gelecek:KK43:(( yine yanlızım anlayacağınız.Bebişim hiç uyku tutturamıyor kızlar sallıyorum bırakıyorum yada salıncağına koyuyorum bir bakmışım gözünü açmış sizde durumlar nasıl gece falan?,,nşallah bu gece uyur.

iyi akşamlar kızlar geçmiş sayfaları tam okuyamadım hasta bebişlere acil şifalar diliyorum.Annem gitti artık ancak ameliyattan sonra gelecek:KK43:(( yine yanlızım anlayacağınız.Bebişim hiç uyku tutturamıyor kızlar sallıyorum bırakıyorum yada salıncağına koyuyorum bir bakmışım gözünü açmış sizde durumlar nasıl gece falan?,,nşallah bu gece uyur.

iyi bari umarım biraz dinlenebilmişsindir.benim kızımda öyle ben ses çıkarmıyım diye parmak ucunda yürüyorum bi bakıyorum uyanmış beni izliyo sonra başlıyo söylenmeye :) annen nezaman ameliyat olacak belli mi?

Kizlar cevaplariniz ve fikirleriniz icin tesekkur ederim... Simdi pamuk kuzumu yikadik ve yikarken bihayli zorlandik sizde konusmussunuz bu konuyu nasil kuvetinin icine yatircaz mesela acarmisiniz? Kirli su icinde mi oturcak tum banyosu boyunca sahi nasil olcak? Skinti olmaya basladi zaten elim ayagim titriyor yikarken :KK14: simdi balik gibi hareketlendi bide

canım ben küvetin altına kızımın çamaşırlarını koyuyorum sonra onları ıslatıyorum.kızımı yıkarken zaten yatırmıyorum.öncelikle önünü yıkıyorum su yükselmeden sonra zaten ters çevirince sadece ayakları basıyo küvete o yüzden sorun olmuyo.en son zaten ben kollarıma alıp kaldırıyorum eşim bol su döküyo bence sorun kalmıyo

iyi bari umarım biraz dinlenebilmişsindir.benim kızımda öyle ben ses çıkarmıyım diye parmak ucunda yürüyorum bi bakıyorum uyanmış beni izliyo sonra başlıyo söylenmeye :) annen nezaman ameliyat olacak belli mi?

evet canım gece uyudum deliksiz en azından:) gündüz işlerimi yaptım dinlenmek olmadı ütü çamaşır sil süpür derken işte böyle.annem 1 hafta sonra olmayı düşünüyor bende giderim kalırım biraz yanında.Canım anlayamadığım o kadar uykusu varkş gözlerinde ama uyuyor sonra çabuk kalkıyor inşallah bebişlerimiz düzelir.Seninki sanırım çabuk dalıyor yormuyor ben sallarken mücadele ediyorum resmen bari gerisinde uyusa ama yok:KK43:(

Biz kuvet olayini coktan bitirdik sigmiyor kuvetine bayadir. ben onden yikaniyorum banyoyu isitmis oluyorum. sonra kuvete oturup dizimede havlu koyup kuzumu aluyorum kucagima oyle yikiyorum. cokta kolay oluyo. suyimuda onceden hazirliyorum kovaya. sadece kafa suyunu esim dokuyor ben kulaklarini kiviriyorum su kacmasin die. Yikadiktn sonra babasina veriyorum o kurulayana kadar bende bornozumu giyip cikiyorum giydiriyoruz.

yaa cok guzel yontemmis ama ben yapamam cunku ben sadece gece kizim uyuduktan sonra banyo yapabiliyorum, sampuan kokusundan midir bilmem, hic aglamayan kizim banyodan cikinca kucagima alinca katila katila agliyor. Kokusuz sampuan falan alip onu deneyeyim diyorum.

evet canım gece uyudum deliksiz en azından:) gündüz işlerimi yaptım dinlenmek olmadı ütü çamaşır sil süpür derken işte böyle.annem 1 hafta sonra olmayı düşünüyor bende giderim kalırım biraz yanında.Canım anlayamadığım o kadar uykusu varkş gözlerinde ama uyuyor sonra çabuk kalkıyor inşallah bebişlerimiz düzelir.Seninki sanırım çabuk dalıyor yormuyor ben sallarken mücadele ediyorum resmen bari gerisinde uyusa ama yok:KK43:(

benimkide hemen dalamıyo canım genelde ama yaptığı huysuzluğa rağmen yoruyorum onu sonra daha çabuk uyuyor.ama yinede çok huysuz diyemem kızımın maşallahı var.annene de tekrardan geçmiş olsun canım.inşallah biran önce hayırlısı ile atlatır.

benimkide hemen dalamıyo canım genelde ama yaptığı huysuzluğa rağmen yoruyorum onu sonra daha çabuk uyuyor.ama yinede çok huysuz diyemem kızımın maşallahı var.annene de tekrardan geçmiş olsun canım.inşallah biran önce hayırlısı ile atlatır.

Maşallah diyelim canım inşallah hepimizin babişleri bol uykulu olurlar.Annem içinde teşekkürler sağol Allah tüm hastalara acil şifalar versin.Merak ediyorum kızlar akşam uykusuna kaç gibi yatıyor kuzucuklar?ve kendi yataklarındamı uyuyorlar şu uyku konusunda takıldım kaldım kusuruma bakmayın:))

Maşallah diyelim canım inşallah hepimizin babişleri bol uykulu olurlar.Annem içinde teşekkürler sağol Allah tüm hastalara acil şifalar versin.Merak ediyorum kızlar akşam uykusuna kaç gibi yatıyor kuzucuklar?ve kendi yataklarındamı uyuyorlar şu uyku konusunda takıldım kaldım kusuruma bakmayın:))

bizim tam bi uyku saatimiz yok maalesef canım kızımın insafına kalmış :) küçük prensesim eğer hemen uyuyacak gibiyse yatağına yatırıyorum ama eğer huysuzsa salıncağında uyutuyorum.inşallah senin oğluşunda biran önce düzenini kurar canım.

bizim tam bi uyku saatimiz yok maalesef canım kızımın insafına kalmış :) küçük prensesim eğer hemen uyuyacak gibiyse yatağına yatırıyorum ama eğer huysuzsa salıncağında uyutuyorum.inşallah senin oğluşunda biran önce düzenini kurar canım.

şu anda ayğımda halimizi bir görsen battaniyeyi sarıyorum ellerini çıkarmaya çalışıyor ayaklarını kaldırıyor 4 5 kere esniyor ama o gözler kapanmıyor halimiz böyle gitgide düzelecek derken değişik bir hal alıyor Allah sağlık versin ama buda yoruyor insanı.Neyse hepinize hayırlı geceler Allah yardımcımız olsun.

şu anda ayğımda halimizi bir görsen battaniyeyi sarıyorum ellerini çıkarmaya çalışıyor ayaklarını kaldırıyor 4 5 kere esniyor ama o gözler kapanmıyor halimiz böyle gitgide düzelecek derken değişik bir hal alıyor Allah sağlık versin ama buda yoruyor insanı.Neyse hepinize hayırlı geceler Allah yardımcımız olsun.

merak etme annesi oğluşun sana naz yapıyo :) yakında düzene giricektir merak etme sonra bunları hatırlamıcaz bile :) sanada hayırlı geceler canım.oğluşunu kokla benim yerime

selam kızlar asagı yukarı aynı seyleri yasıyoruz goruyorum ki...
bu araada ben banyo sapkası aldım onu kullanınca aglamıyor ama cıkmassa kafasından tabi:))
yaa arkadaslar gobis icin de baslayalım mı artık calısmalara
yavastan hep beraber birbirimizi gazlamassak olmayack gibi:))

selam kızlar asagı yukarı aynı seyleri yasıyoruz goruyorum ki...
bu araada ben banyo sapkası aldım onu kullanınca aglamıyor ama cıkmassa kafasından tabi:))
yaa arkadaslar gobis icin de baslayalım mı artık calısmalara
yavastan hep beraber birbirimizi gazlamassak olmayack gibi:))

evet ya bende kendime arkadaş arıyorum hadi yapalım artık bişeyler kendime giyicek kıyafet bulamıyorum :KK43: ben herşeye varım

canımm okudum yorumlarını gercekten Allah yardımcın olsun
arkdaslarn dedgı gbı bazen kendı aılemzden olanlara bıle tahammul edemezken kaldı kı kv...
ben senın yerınde olsam gerekırse saygılı tatlı dılle anlatmaktan anlamıyosa eger kendı psıkolojımın ıyılıgı ıcın
gerekırse kotu gelın olmayı goze alır ve onun anlayacagı dılde konusurdum rahatsz oldgum seylerı o da sınırlarını bılmelı bence
madem dha uzun bı sure bırbrnze katlanmak zorundasınız bu sekılde senın saglıgın bozulur
bız de bırer anneyız netıcede artık komsumuzun yda ablamızın cocugu dııl baktgmız kendı yavrumuz dogrusyla yanlısıyla onlar sadece bıze emanet
sınır oluyorum bole bızden buyukler dye herseye ahkam kesmelerıne soylemek vardr soylemek vardr...
ama senı cok ıyı anlıyorum bende cogu zman aynı seye maruz kalıyorum cunku bebgımın ablası dııl yetıskın bı kadın, annesı oldugumu kabullenemıyo ole hıssettırıyo bana
bızı bıze bıraksalar herseyı 4 4luk koycaz yoluna ama ıste mukemmelgmızı gormeye tahammullerı yok ancak bu sekılde sindirmeye calısıyolar ıste karınları yemedıgınden...
ben artık esıle konusmuyorum oda 2 gun konusmadım ufak ufak agrlıgını koymaya basladı sanırım fayda edıyor boye lsun ıstemıyorum ama herseyın bır sınırı var..
ya ne sacma, su anda hep annesiyle olmaya ihtiyaci var annesinin kokusuna..sonucu ne olursa olsun siz yine de ustesinden gelirsiniz eminim ama bir sekilde senin kontrolu alman gerek, yardim edecekse etsin ama sadece sen ondan istediginde.. onu senden esirgemeye hakki yok ya gercekten..
ben ondan yardım bıle ıstemıyorum ılk torunu her heycanı bızımle yaasın dıye hamıleyken geldım yanına her kontorole onuda goturdum gel sende gorursun kızı dedım ama o afedersınız ama b... cıkardı...

valla canım bebeklerimizin bugünleri birdaha geri gelmicek o yüzden böyle sıkıntı çekeceğine mademki 2 ev taksidi ödüyorsunuz , birini gözden çıkarın , nasılsa ev gene alınır ama bugünler geri gelmez , bizde ev kredisi ödüyoruz , seni anlıyorum aslında ama kocalarda napsın canım zaten benimki kazandığı son kuruşa kadar getiriyor , dışarıda bizsiz 1 tl biler harcamaz , onlarıda düşünmek lazım , bu devirde hem ev taksidi öde hem ev geçindir hemde bebek masrafları , hepsini bir arada yapabilen kaç koca var sanıyorsun ? kocanada yüklenme fazla , yazık valla arada olan onlara oluyor
esım asla boyle bısey yapmaz asla ev satmaz.ben en basından dedım 2 ev var zaten ekstradan 2 ev alırsak sıkısırız ne gerek var bıde ama ılla elındekı parayı bıryerlere yatırım yapıcak sonuc tugce hergun uzuuyor sırf yatırım yapıcaz dıye bız yıpranıyoruz..
Canım Allah sabır versin. Çok zor bi durum. benim görümcem bi ara çok kucaklıyodu. bin bir türlü bahaneyle aldım bebeği. sonra da anladı, küstü herhalde hiç kucaklamadı ama ben rahat ettim:) hoş bi çözüm olmadı elbette. inş bir an önce bir olurunu bulursunuz.
kırmak ıstemıyorum ama co az kaldı yanıı
ben de varım ozaman hergun 10 yarım mekikle baslayalım mı?

ben varım canım baslayalım bol bol vaktım var benım vallla

Kizlar pamugumun ayak tirnaklari yassi yassi uzamis ayak tirnaklarini ilk kez kestim bugun,anca uzamis... Niye oyle olmus dersiniz yas bildigin yassi duzgun uzamamis :KK14: nasil farkedemedim...

ben artık esıle konusmuyorum oda 2 gun konusmadım ufak ufak agrlıgını koymaya basladı sanırım fayda edıyor boye lsun ıstemıyorum ama herseyın bır sınırı var..
ben ondan yardım bıle ıstemıyorum ılk torunu her heycanı bızımle yaasın dıye hamıleyken geldım yanına her kontorole onuda goturdum gel sende gorursun kızı dedım ama o afedersınız ama b... cıkardı...

esım asla boyle bısey yapmaz asla ev satmaz.ben en basından dedım 2 ev var zaten ekstradan 2 ev alırsak sıkısırız ne gerek var bıde ama ılla elındekı parayı bıryerlere yatırım yapıcak sonuc tugce hergun uzuuyor sırf yatırım yapıcaz dıye bız yıpranıyoruz..

kırmak ıstemıyorum ama co az kaldı yanıı

ben varım canım baslayalım bol bol vaktım var benım vallla

Bende aynı dertten müzdaribim canım benim kayınvalidem çok yüzsüz belli etmeme rağmen ve yüzüne söylememe rağmen hala burda yatmaya iniyor diyebilirim altlı üstlüyüz kırmadan halledilsin istiyorum ama kırılmadan olmayacak sinirden ağlıcam o dereceyim yani of offff
sabah kızım gözünü açmasıyla beraber soluğu burda alıyor kaynana te 9 a kadar burda ee nerde benim özel hayatım bu akşam dicektim yatmaya da inme diye de sabrettim yarın annem gelecek huzursuzluk olsun istemedim annem gitsin ilk iş eşim konuşacak ki işe yaramıcak bir çıkmaz 2 çıkmaz 3. de yine aynı :KK19:

Kizlar pamugumun ayak tirnaklari yassi yassi uzamis ayak tirnaklarini ilk kez kestim bugun,anca uzamis... Niye oyle olmus dersiniz yas bildigin yassi duzgun uzamamis :KK14: nasil farkedemedim...

benim kızın da öyle canım normaldir diye düşünüyorum

X