2012 Ekim bebekleri büyüyor

günaydın güzeller görüşemiyoruz uzun zamandır

nasılsınız, kuzucuklar nasıl?

artık daha keyifli oldu di mi zaman geçirmek kuzularla. kıkır kıkır ölüyoruz oğlumla gülmekten acayip gıdıklanıyor annesi onu yerken

ama gitgide gece uykuya dalmak zorlaşıyor beyefendi oyun istiyor uyumak istemiyor gece koparıyor kıyametleri

buarada ilk adetimi oldum dün, ne güzelmiş adetsiz günler hayatımda hiç bu kadar yoğun adet yaşamamıştım sanki

birde bana sor , emzirdikçemi acıkıyorum nedir anlamadım , çok iştahım açık ve birde sürekli tatlı istiyor canım yiyorumda , haftada 1 tencere aşure kesin zaten :)) doğumla beraber ilk 1 ayda 16 kg gitti benden ama sonra anneme gittik ve gidiş o gidiş , ondan sonra aç kalmadım bir daha hiç ama kiloda almadım , normalde bu yemeye kilo almamam mümkün değil ama ben sürekli emziriyorum sanırım ondan , benim aldığım 21 kilodan 16 gitti 5 kaldı yani , biraz dikkat etsem oda gidicek aslında ama edemiyorum malesef bu ara

benimde canım çok tatlı istiyo.önceden pek sevmezdim ama şimdi hergün yiyorum valla demekki kızım istiyo diyorum :) bu benim en güzel bahanem :) sen iyi kilo vermişsin bende doğumla birlikte giden kilolar hariç tık yok

ya ne sacma, su anda hep annesiyle olmaya ihtiyaci var annesinin kokusuna..sonucu ne olursa olsun siz yine de ustesinden gelirsiniz eminim ama bir sekilde senin kontrolu alman gerek, yardim edecekse etsin ama sadece sen ondan istediginde.. onu senden esirgemeye hakki yok ya gercekten..

valla canım bebeklerimizin bugünleri birdaha geri gelmicek o yüzden böyle sıkıntı çekeceğine mademki 2 ev taksidi ödüyorsunuz , birini gözden çıkarın , nasılsa ev gene alınır ama bugünler geri gelmez , bizde ev kredisi ödüyoruz , seni anlıyorum aslında ama kocalarda napsın canım zaten benimki kazandığı son kuruşa kadar getiriyor , dışarıda bizsiz 1 tl biler harcamaz , onlarıda düşünmek lazım , bu devirde hem ev taksidi öde hem ev geçindir hemde bebek masrafları , hepsini bir arada yapabilen kaç koca var sanıyorsun ? kocanada yüklenme fazla , yazık valla arada olan onlara oluyor

bende sonunun öyle olmasından korkuyorum.çevremdekilerin hiçbiri koşu bandını 3 kere kullanmadı :) banada onlar engel oluyo.ama aklıma başka bir çözüm gelmiyo

boşuna para verme canım , bak ben sana birşey tavsiye edeyim , bende polikistik over ve insülin direnci olduğundan birde evlendikten sonra iş hayatım bitince kilo aldım tabii ve sadece sağlıklı beslenerek birde aşağıda linklediğim evde yürüme programını yaparak her hafta 1 er kilo verdiğim gibi göbeğim popm bacaklarım ve kol içlerimde acayip şekillenmişti , ben şimdi rastgele buldum bu videoyu ama bunun seviyeleri var 1 mil 2 miles.. 5 miles gibi , zamanla artırıyorsun , leslie sansone şeklinde internette bulup indirebilirsin videolarını , bende başlicam ama biraz üşengeçlik yapıyorum şimdilik :118: inşallah işine yarar

Leslie Sansone: 3 Fast Miles - YouTube

aman canım hiç bilinçli vermedim inan , ilk günler çok zordu , 15-20 dk uyuyabilsem mutlu oluyordum çünkü çok gazlı bir bebek benim kızım , emiyordu gazını çıkar masaj yap uyut derken tekrar başa sarıyorduk çünkü acıkıyordu , inat ettim anneme gitmemek için ilk 20 gün kendim baktım evde ama zombiye döndüm resmen , 20 günde 10 kilo vermişim işte , yemek filan aklıma gelmiyordu zaten uykusuzluktan , sadece bol bol içiyordum ne bulsam hoşaftır , bitki çayıdır filan , 6 kilosuda doğumda gitmiştir zaten , ama 21. gün pes ettim ve anneme gittik , annemde iyi baktı tabii , toparlandık hemen , kilolarda kaldı öylece keşke 5 ide verip öyle gitseymişim sana yukarıda linklediğim evde yürüme programını şiddetle tavsiye ediyorum , çok eğlenceli , sakın gidipte yürüme bantlarına para verme derim boşuna

aynen canım oyun istiyorlar artık , çok tatlı zamanları çokkkkk , daha sık gel dicem ama işten anca fırsat buluyorsundur , bende adet olmadım daha , böyle çok iyi yaaaa olmak istemiyorum yüffennnnn

haftada bir kilo mu verdin?? mucize gibi gercekten, bravo- hem de spor salonu yerine evde yuruyerek!! ben hemen bu leslie abinin videolarini izliycem bugun, hazir annem burdayken, pazar gunu donuyor evine canim peki 'saglikli beslenerek' demissin ya, yedigin yemedigin cok farkettiren birsey var miydi?

canım benimde kızım çok gazlıydı.40 gün annem yanımda olmasına rağmen uykusuzluktan bayılıyoduk.akşam eşim geldiğinde ikimizde 10 dk olsun uyumaya kaçıyoduk.ama evde otur otur sürekli ye iç kilo almaya başladım.bide dediğin gibi iştende ayrılınca bu hareketsizlik mahvetti.bu yürüme programını duymuştum şuan pek halim yok yorgunluktan ama en kısa zamanda denicem canım çok teşekkür ederim.

İyiyiz canim sizinde iyi oldugnuzu bilmek guzel doruk pasaya masallahhh gebeyken hergun gelirdin calistigin halde, sendemi bizi terkettin yoksam orda misin genelde ben henuz adet olmadim boyle iyi gercekten ama arada adet sancisi gibi biseyler oluyor olmam yakindir benimde..

Kizlar kuzularin el temizligini nasil yapiyorsunuz ve gunde kac kere? Ben icme suyunu bi cezvede kaynatip icine pamuk atiyorum onunla siliyorum gunde 3 kez yapiyorum bunu.. kulak temizligini ise yine pamuklarla yapiyorum ne kadar dogru bilmiyorum ancak pamuk parcalarina bi damlacik sutumden sagiyorum siliyorum derine girmeden kulak arkalarinida ayni sekilde siz nasil yapiyorsunuz? Acaba serum fiz.ile mi temizlesem kulaklarini?

canım ellerini pamukla siliyorum ama suyu kaynatmıyorum ılık suyla siliyorum.kulaklarını bende senin gibi temizliyorum.biraz süt sağıyorum pamuklara ve onlarla siliyorum.

dengeli besleniyordum canım , mesela her öğün protein karbonhidrat ve yeşillik oluyordu , protein et , tavuk balık yumurta veya yoğurt , karbonhidrat ekmek , bulgur pilavı veya makarna , yeşillikte sebze yemeği yoksa salata veya mevşim yeşillikleri gibi , mesela çikolata yiceksem yanında mutlaka süt , meyve yiyeceksem yanında badem ceviz fındık gibi şeylerle beraber yiyordum kan şekerini dengelemek için , sonra kendiliğinden gidiyor kilolar , birde mutlaka yeşil çay içiyordum 2 fincan günlük , ve bol bolda su tabiii

Kizlarr bugun hava guzeldi oglum ahmetle parka gittik :)) banada onada iyi geldi.
Ben ellerini yikiyorum canim kaynatilmis suyla. hosunada gidiyor. kulaklarinida pamukla temizliyorum. Banyoda kulaklarinin arkasini lifiyle temizliyorum buyuzden ayrica gunluk kulakatinin arkasini temuzlememe gerek kalmiyor zaten gun asiri yikiyorum.

ben sabahlari siliyorum alt temizleme pamuklari var ya yassi, onlarla. kaynamis ilik suyla. kirli gorursem tekrar siliyorum. kulaklarinin icini banyodan sonra beyaz tulbentle siliyorum, bir yerde okumustum. su koymuyorum zaten kulagi islak oluyor banyodan sonra.

kızımın kakası dün akşam iyice sulu mukuslu oldu, bugün dr'a gittik. idrar, kaka tahlili istedi. kaka artık yarına kaldı ama sadece anne sütü aldığı için mikrobik bişey düşünmüyorum dedi. bir beslenme listesi verdi. bir hafta ona uyucam. inşallah kuzumun kasılıp ıkınmaları geçer artık.

ben ellerini önce vücut yıkama sıvılarıyla sonra da ıslak mendille siliyorum ama çok sık değil. kulaklarını banyodan sonra görünürde akıntı varsa gazlı bezle alıyorum sadece. yalnız kıvrım yerleri banyoda ne kadar yıkansa da temizlenmiyor, hafif de kızarıyor bazen. koltuk altı, diz arkası, göbeğinin altı gibi. o kısımları temizlemek için ayrı bişey yapıyo musunuz? bi de banyoda eskisi gibi durmuyo artık filesinde, zıp zıp zıplıyo. banyoda oturtmak için erken mi?

Son düzenleme:

ben artık fileyi kullanamıyorum çünkü boydan sığmıyo benim kızım.küvetinin altına kıyafetlerini serip onları ıslatıyorum kızımı üzerine yatırıyorum.eşimle beraber yıkadığımız için en sonunda kaldırıp üzerine suyu döküyorumböyle daha rahat

Canım Allah sabır versin. Çok zor bi durum. benim görümcem bi ara çok kucaklıyodu. bin bir türlü bahaneyle aldım bebeği. sonra da anladı, küstü herhalde hiç kucaklamadı ama ben rahat ettim:) hoş bi çözüm olmadı elbette. inş bir an önce bir olurunu bulursunuz.

bu arada çok geçmiş olsun canım.inşallah önemli bişeyi yoktur kuzunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…