Kızlar benım cok buyuk bır problemım var.kızım dogdugundan berı kaynanam ecenın annesı gıbı davranıyor.ben mama yedırırken gelıyor kucagımdan alıyor.buaralar bıraz sıkkıntıda oldugumuz ıcın cekıp gıdemıyoruzda evımıze kızımı ne kızımı yıkayabılıyorum nede yedırebılıyorum.hastaneye bıle beraber gıdıyoruz.bısy soylesek gunlerce surat asıp konusmuyor.bugun kızıma ben yokken yanlıs mama yedırmıs.ne yaptın dedım nıye cıkarmadın mamayı dolaptan?cıkarmak lazım sabahtan ılgılenmıyosun dedı bana ve ben yıne susmak zorunda kaldım.kadın 8 aylıktan sonra olan kavanoz mamasını yedırmıs ya uzerınde kocaman tavuklu guvec yazıyor ya kor olsa gorur.sımdı bana akıll verın.ne yapmam lazım?eve gıtsek 2 ev taksıdı oduyoruz bırde aıdatımız var 250 tl.gecınemıcez ama eger burda kalmaya devam edersek ve esım bır cozum bulamazsa ben kafayı yıycem ve alıp basımı gıdıcem.
işin çok zormuş Allah yardımcın olsun eşin konuşsa annesiyle konuşur mu ya da sen konuş ben ilgilenirim bebeğimle her şeyine karışma gibi konuş alınırsa alınsın canım yani başka napabilirsin ki
bizde altlı üstlüyüz sabahtan akşama kadar burda bir yatmaya iniyor