kızlar popodaki morluklardan bahsetmişsiniz, bizde morluk yok ama kıllanma var. bel usg yaptırmıştık doğduğunda çok şükür normaldi. hiç bilginiz var mı? bacaklarında bile ince ince tüyler var, büyüdükçe dökülür inşallah. yoksa çok tüylü bir çocuk olacak.
gecmıs olsun canım kuzuna...
bızdekı morluk bıraz yukarıya dogru cıktı ve ılk gunkı kadar olmasa da halen belırgın
annem normal oldgunu solemstı doktora sorma geregı hıssetmedım bnde hıc sız deyınce aklıma geldı
bahsettgın tuyler benım mınnosum da da var canım sırf bu nedenle badem yagını dahı surmedım hıc ben
ama dert etme zaten dokulmeseler bıle onlar buyudukce o tuylerın gorunurlugu azalıcak su an kendı gozlerımzle mınnacık ınsancıklar kuzularımızın tenlerıne
mercekle bakıyor gıbıyız ole dusun ebatları buyudukce tıpkı resımdekı pıxellerın uzaklastıkca kaybolması gbı onlarn goruntusu de kaybolcak
merhaba kızlar ...bende takip edenlerdnim oğlumdan fırsat bulup yazamıyorum ama paylaşımlar cok iyi..hepimiz nerdeyse aynı seyleri yasıyoruz.benim adım da pınar oglum mustafa levent(14 ekim).Mimarım kamuda çalısıyordum 27 yasındayım istanbulda otuyorum şimdilik....oğluş içerde çığlk çığlıga sesini tanıyor galiba bu aralar..sizlerde de varmı bu cıglık olayı...cıglık atıp sonra oksurmeye baslıyor...bide gulcıcek kanguru kulanıyorum demişsin bende almak istiyorum ama kullanabilirmiyim diye cesaret edip alamıyorum.tavsiye edecegin bi marka falan varmı bide evde de kullanıyormusun benm oğlum hiç durmuyo yerinde iş yaparken falan kullanılıyor mu..yoksa sacma mı????
oglusun ve sen hosgeldınz canım...
benım kızımda 25 ekım dogumlu 10gun var aramzda
cıglık olayı aynen bızde de var topluca ses kontrol bır kı yapıo bu ara kuzular
bahsı gecen kanguruyu bnde sorcaktım ya sayende hatrladım hıc sacma dııl bnde aynı mantıkla kullanmayı dusunuyorum
normalde 3aydan sonra rahat olmaz dıolar ama benm kızım ufak tefek ben 5 aya kdar rhat kullanırım
bnde dandık bıtane markasz bısı var ama denedım kızım ıcınde kayboldu resmen kafası bıle gorunmedı benm mınnos mınyon tamam da bu da cok buyuk bnce
gulcılek bıraz ayrıntı ver canm bıze hangı modelı kullanıyosun tavsıye eder mısın bızede
kızlar bu arada bnde kızımı hala fılede yıkıyorum hareketlenmesı su an ıcın sorun yaratmyo bızde
zaten hep dıyorum ya bebısım mınyatur yapıda oldugundan sımdılık aynı duzen gdıyoruz bız