- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
ben spinal anestezi ile sezeryan oldum..çok ta memnun kaldım.. 1 hafta kadar başağrısı oldu bende yan etki olarak..ilk hafta dikişler açısından zordu,hem bebeğe alışma dönemi hem de acılar..sonra yavaş yavaş geçti..daha detaylı sormak istersen cevaplarım..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..slm. doğumunuz normalmiydi ? ve nasıl geçti merak ediyorum doğuma 10 gün kalmış birine neler tavsiye edersinnz ?
çooook sağol canım. çirkin kızımın saçlarını çektirmem ama oğluna alacaksan olabilir,çünkü benimki çoooook çikin kimsecikler almazzzMasumcum, cimeka,tugceserdar vee fırfırım
Kızlarrrr maşallahhh kuzularınıza Rabbim nazarlardan korusun bu baldan tatlı melekleri
cimekaaa senin kızın saçlarınıda her an çekebilir benim hınzır oğlum
meraba anneler:2: emziğe alıştırmak isteyenler bebedor un var bitane emziği yassı sekil onu güzel alıyor benm paşa damaklıları zor kavrıyolar heralde.emzik gerçekten büyük kurtarıcı yoksa ben tuvalete bile çıkamazdım heralde gaz içinde bn rezene veriyorum gnde 1 kere az bişey kimyonu çok tüketyrm süt artsın diye tahin helvası pancar pekmezi yiyorum
emzik tavsiyesi için sağol,aventle denedim ama çok ta uğraşmadım,birkaç kere sadece,oda biraz tuttu tuttu bıraktı,sonra da bir daha memeyi almaz gibi şeyler duydum korktum,çok inanmasam da..tahin helvası bende baya artırdı sütümü..gaz sıkıntımız yok ben yine de 2-3 çay kaşığı rezene veriyorum..pek beğenmiyor gibi tadını..
hangi ilaçları kullanıyorsunuz kızlar? ben elevit+gyno ferro kan hapı+ cals d3 suda eriyen kalsiyum alıyorum.. bir de kızım monovit d vitamini damla alıyor günde 3 damla..sizde de böyle mi? ne zamana kadar devam ediyoruz doktora sormadım..bir de kadın doğumcunuzla kontrolleriniz bitti mi? ben 10.gün gittim.bir daha 3 ay sonra gel dedi.geç değil mi ya?