3 ayrii doktora gittim bir aydir sadece uykuda emiyordu testler kontrollerden sonra saglikli emmemesi icin neden yok dediler 3 tane mama denedim apramil bebelac sma yinede almadi. 2 gundurde balgam burun tikanikligi var uykuda bile emmuyor emmek istiyor agzina aliyor aglayaeak birakiyor
valla benımkı susmuyor dun aksam artık sus dıye sesımı yukselttım basladı aglamaya.kız kendı dedıgıı anlamıyorum auuuu auu bırde kahka atıyor oyuncaklara..sonra sarıldık barıstık..Kizlar benim pamugum 2aylikken bile auuu diye sesler cikariyordu ciglik vs atiyordu bi ara sustu bir iki gun tekrar dillendi ve sustu su an tam 4ay11gunluguz ancak sesi solugu cikmiyor yanlizca dinliyor sizlerde durumlar nasil? Bide bingildagimiz genismis baya dr.devit3u 8damlaya cikardi fikri olan var mi?
aptamılın bır suru cesıdı var mılupa mılumıl bende doktora sorup ona baslıycam..3 ayrii doktora gittim bir aydir sadece uykuda emiyordu testler kontrollerden sonra saglikli emmemesi icin neden yok dediler 3 tane mama denedim apramil bebelac sma yinede almadi. 2 gundurde balgam burun tikanikligi var uykuda bile emmuyor emmek istiyor agzina aliyor aglayaeak birakiyor
canım aynı şekilde benimde belirtilerim var dı özellikle mide bulantsı ..sabah uyanır uyanmaz başlıyor du..şüphelendim kan testi yaptım sonuç negatif
bende tüp bebek ile hamile kaldım 9 seneden sonra ..bence psikolojik olabilir bu belirtileri hissediyor olmamız
Arkadaslar bebegim huzursuz olunca emmek istemiyor o zaman fon mak.esliginde emzirebildim. denneyinise yarar belki sizin minnoslarda da.bugun yani dun :) birara etkisini kaybetti ama cok feciydi krize girdi resmen.ama aksamina yine oyle emzirdim.
kont.giden bebislere masaallah diyelim bu aylarda. kilo alimi azalirmis dert etmeyelim.
esra takip et keyfi yoktur belki bebisin?
Factor geri donn nerelerdesin osledik seni...
Pamuklara ve melek annislere guzel gunler...
ne zamandır film seyretmiyoruz şöyle başbaşa , bi bakiyim netten tavsiye ettiğin filme
Kizlar benim pamugum 2aylikken bile auuu diye sesler cikariyordu ciglik vs atiyordu bi ara sustu bir iki gun tekrar dillendi ve sustu su an tam 4ay11gunluguz ancak sesi solugu cikmiyor yanlizca dinliyor sizlerde durumlar nasil? Bide bingildagimiz genismis baya dr.devit3u 8damlaya cikardi fikri olan var mi?
benim bebeğimde 4 aydan sonra sustu,şuan 5 aylık,sadece buuuu diye garip bir ses çıkarıyor,ama kızım down sendromlu buna bağlamıştım ben, ama bikaç yerden de duymuştum bebeklerin böyle dönemleri olabileceğini,mesela auuu,uuuu gibi sesler yerine bilinçsizce baba,mama gibi sesler çıkarmaları gerekiyor artık :)
Minik prenses nasil iyimi annesi hatirliyorum senide ekim annelerinden... Bende arastirdim normalmis dinlemeye geciyorlarmis bi donem ah kuzular ahh
aguyu ilk öğrendiğinde 1 saat susmadan konuşurdu şimdi azaldı baya konuşması ama tamamen suskun değil. bizim tam tersine bıngıldağımız küçük baş çevresi büyüdükçe sorun yok dediler. baş çevresi bebeğinin kaç cm?
Canim cvbin icin tesk.benim cadi dogdugundan beri biberon la benide emdi ikisinide biliyo simdi akli ermeye basladi kesin biberon isine geliyocanım acaba biberondan çok mu süt geliyor, biberona alışabilir. kaşıkla vermeyi deneseniz sen yokken.
sağol canım :) normal gelişiyor çok şükür, 1 aylıkken yüzükoyundan sırtüstüne dönmeye başlamıştı,şimdi sırtüstünden de dönmeye başladı,yuvarlanarak turluyor odayı cadı:)sağlık sorunu da yok,erken ve küçük doğmuştu,kilosu da iyi 7 kiloya yaklaştı,iyi yani genel anlamda :)
buralardayım canım evle uğraşıyorum bu aralar , epeydir cam kapı temizlenmemişti
Oyy masallahhh benim kizim bu ay yuzustu donmeyi basardi anca kici agir mi nekilosu da cok iyiymis guzel gelisiyor kuzun allah nazarlardan esirgesin...
sağol canım,çok şükür, endişelenmiştik başta ama,iyiyiz şimdi :) yook,tam olması gereken zamanda yapmış kızın,maşallah
kizlar nolur yardim edin kizim bugun 4 aylik oldu. bir aydir emmeyi azaltmisti. 3 aylik kilosu 6600 du bu sure zarfinda 400 gr aldi ve 7000 olmustu ancak2 gundur kizimin bogazinda balgam burjunda tikaniklik var hicbirsey yitip icmiyor su bile icirsmiyorum. suana kadar anne sutu ile besledim mama veriyorum icmiyor. zayiflamis 6750 ye dusmus kilosu. surekki uyuyor. agzina zorla anne sutu dokuyorumcok agliyor bazende kusuyor. suzuldu gitti. ya uuyor yada agliyor. doktora gittik testler temiz cikti arada atesi yukseliyor ates dusurucu veriyorum. burun icin buruno yazdidoktor. balgam icin asist. bu cocuk nasil ac kalacak boyle nasil besleyecem 1000 ml sut icmesi gerekiyormus bizimki 300 ml bile icemiyor. napcam ben :'(
Allah daha iyi etsin canim guzel saglikli omur versin guleryuzlu masum su kadar duru prensesine..gel arada bi iyi haberlerini ver bize
hatırladım senı senınkıde mı erken dogdu benım kızım 34 haftalık dogdu ..benımkıde 6500 cıvarı oldu..hastalandı kılo verdı ve yemek de yemıyor...sende mı malum sıtede takılıyorun yoksa kızz...sağol canım :) normal gelişiyor çok şükür, 1 aylıkken yüzükoyundan sırtüstüne dönmeye başlamıştı,şimdi sırtüstünden de dönmeye başladı,yuvarlanarak turluyor odayı cadı:)sağlık sorunu da yok,erken ve küçük doğmuştu,kilosu da iyi 7 kiloya yaklaştı,iyi yani genel anlamda :)
kızlar bebiş çizelgesi nasıl yapılıyor?biyerde okumuştum ama ama hatırlamıyorum
benim esimin toza alerjisi var hali serdirmiyor yerler parke.kizim biraz buyuyunce artik yere oyun icin ortu sericem, emekleme zamani da dizlikler var. bu arada cnm robot supurgen ne marka, irobot mu? ben de alicam arastiriyorum, kedimiz var pff tuyleri icin hergun supuremiyorum artikHALI TAVSİYELERİNİZ Kızlar benim evde robot süpürgem olduğundan halı kullanmıyordum ben zaten yerlerde parke ama şimdi kızım apalamaya başlayınca halı almak şart sanırım , varmı tavsiyeniz ? eşim antibakteriyel alalım dio ama ben şüpheliyim onlardan , kimbilir ne kimyasallar içeriyordur dimi ?
hatırladım senı senınkıde mı erken dogdu benım kızım 34 haftalık dogdu ..benımkıde 6500 cıvarı oldu..hastalandı kılo verdı ve yemek de yemıyor...sende mı malum sıtede takılıyorun yoksa kızz...
ılk sayfada var canım...