2012 Ekim bebekleri büyüyor

gecmis olsun, gercekten zor allah kolaylik versin, umarim kuzucuk duzelir yakinda, tuh nesi var acaba ya dertlerini anlayamamak ne kotu..

valla benımkı susmuyor dun aksam artık sus dıye sesımı yukselttım basladı aglamaya.kız kendı dedıgıı anlamıyorum auuuu auu bırde kahka atıyor oyuncaklara..sonra sarıldık barıstık..
aptamılın bır suru cesıdı var mılupa mılumıl bende doktora sorup ona baslıycam..

hadı dıyelım oyle adet olmuyorumm..sadece lekelenme..

ben denedim cnm, benimki de 2,5 aylikkken emmeyi reddetmeye baslamisti meme agzina alir almaz katila katila agliyordu, o zaman fon makinesiyle emzirdim ben de.. ise yariyor gercekten..

ne zamandır film seyretmiyoruz şöyle başbaşa , bi bakiyim netten tavsiye ettiğin filme

kizlar ben bu filmi hamileyken seyretmistim,fransiz filmi, 7 aylik hamileydim, sonra birebir hepsini kendim yasadim :) cok guzel bir film ben de mutlaka tavsiye ederim, hatta simdi tekrar izleyeyim taze tazeyken deneyimlerim :)

aguyu ilk öğrendiğinde 1 saat susmadan konuşurdu şimdi azaldı baya konuşması ama tamamen suskun değil. bizim tam tersine bıngıldağımız küçük baş çevresi büyüdükçe sorun yok dediler. baş çevresi bebeğinin kaç cm?

Minik prenses nasil iyimi annesi hatirliyorum senide ekim annelerinden... Bende arastirdim normalmis dinlemeye geciyorlarmis bi donem ah kuzular ahh

Minik prenses nasil iyimi annesi hatirliyorum senide ekim annelerinden... Bende arastirdim normalmis dinlemeye geciyorlarmis bi donem ah kuzular ahh

sağol canım :) normal gelişiyor çok şükür, 1 aylıkken yüzükoyundan sırtüstüne dönmeye başlamıştı,şimdi sırtüstünden de dönmeye başladı,yuvarlanarak turluyor odayı cadı:)sağlık sorunu da yok,erken ve küçük doğmuştu,kilosu da iyi 7 kiloya yaklaştı,iyi yani genel anlamda :)

Dr asi kartina yazmamis sagolsun... Risk nedir dedim 6.ayda troidlerine bakariz duzelme olmazsa dedi damla sayisin yukseltti bas cevremiz boyumuz kilomuz normal sukur de cm bilmiyorum 23 ocakta yani tam 4.ayinda 42cm mis. Kanama varsa gazli bezle sar mikrop kapmasin..gecmis olsun.

Oyy masallahhh benim kizim bu ay yuzustu donmeyi basardi anca kici agir mi ne kilosu da cok iyiymis guzel gelisiyor kuzun allah nazarlardan esirgesin...

buralardayım canım evle uğraşıyorum bu aralar , epeydir cam kapı temizlenmemişti

Ohh eline saglik insan ev temiz ve toplu olunca bile psikoloji olumlu etkileniyor.bu arada sanir bugun 4. Yiliniz hayirli olsun.minnosunuzla nice yillara...surprizin var mi bari :)

Oyy masallahhh benim kizim bu ay yuzustu donmeyi basardi anca kici agir mi ne kilosu da cok iyiymis guzel gelisiyor kuzun allah nazarlardan esirgesin...

sağol canım,çok şükür, endişelenmiştik başta ama,iyiyiz şimdi :) yook,tam olması gereken zamanda yapmış kızın,maşallah

Su filmi merak ettim bakalim nasilmis...tabii firsat olursa...bu arada telden girenlerdenim ben de zor oluyor epey yazim yanlislarimin noktalamalarimin kusuruna bakmayin kizlar...

factor hali meselesi sknti bence .iplikli halilar-ismini yazmayayim sorun olur belki-mi ne var. ya kimse onermiyor arasi kir topluyormus zor tizleniyormis diye.ben bir ortu kesip serelim diuorum o oynarken ne dersiniz arkadaslar
halinin ustune yani..nasil olur

sağol canım,çok şükür, endişelenmiştik başta ama,iyiyiz şimdi :) yook,tam olması gereken zamanda yapmış kızın,maşallah

Allah daha iyi etsin canim guzel saglikli omur versin guleryuzlu masum su kadar duru prensesine..gel arada bi iyi haberlerini ver bize

canım burun tıkanıklığı olunca bebekler sıvı almayı reddediyor.ciğerlerinde bir problem yok dimi?umarım kuzun en kısa sürede iyileşir.

kızlar bebiş çizelgesi nasıl yapılıyor?biyerde okumuştum ama ama hatırlamıyorum

hatırladım senı senınkıde mı erken dogdu benım kızım 34 haftalık dogdu ..benımkıde 6500 cıvarı oldu..hastalandı kılo verdı ve yemek de yemıyor...sende mı malum sıtede takılıyorun yoksa kızz...
kızlar bebiş çizelgesi nasıl yapılıyor?biyerde okumuştum ama ama hatırlamıyorum

ılk sayfada var canım...

benim esimin toza alerjisi var hali serdirmiyor yerler parke.kizim biraz buyuyunce artik yere oyun icin ortu sericem, emekleme zamani da dizlikler var. bu arada cnm robot supurgen ne marka, irobot mu? ben de alicam arastiriyorum, kedimiz var pff tuyleri icin hergun supuremiyorum artik

36. haftayı bitirmemişti daha,1 ay erken doğdu.iyi toparlamış,dahada erken doğmuş bebeğin,maşallah genelde ordayız evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…