2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizimla kavga ediyoruz resmen gece 1 kere emiyo gunduz hic almiyo meme yirtiyo kendini sanki bisey yapiyorum eskiden boyle yapmazdi calisiyorum sut birakiyorum ama az cikiyo sabah gun icinde de gelsem emmiyo hep mama yiyo ben drla konusup ek gidaya baslicam yavastan surekli mama yicegine napiyim fikri olan niye boyle yapiyo

Canim genel durumu nasil gun icinde huzursuzlugu felan varsa enfeksiyon belirtisidir istahsizlik tabii tek basina degil dedigim gibi genel durumuda onemli.. Benim kuzu da oyleydi ve enf.cikti...

Kizlar benim pamugum 2aylikken bile auuu diye sesler cikariyordu ciglik vs atiyordu bi ara sustu bir iki gun tekrar dillendi ve sustu su an tam 4ay11gunluguz ancak sesi solugu cikmiyor yanlizca dinliyor sizlerde durumlar nasil? Bide bingildagimiz genismis baya dr.devit3u 8damlaya cikardi fikri olan var mi?

Cnm bende merk ettm meme almiyodu en son cunku. hala mi ayni ya. sukur bi hastaligi yokmmus ama neden booyleki. valla ayni skinti bizde de var. emmiyo dogru duzgun balgam var. bi cok uyumuyo. hatta geceleri saat basi uyanmaya basladi. Alti saat dellijsiz uyuyan bebek.

benim kizimda eskiden iyi emdi mi 6 saate kadar uyurdu simdi ise acliktan uyuyor 3 saat sonra acikiyor uyanuyor meme veriyorum emmiyor tekrar uyuyor saatlerce ackaliyor ellerini emiyor acikiyor sonra kan sekeri dusuyor sanirim yine uyuyor iki gundur boyleyiz rengi soluklasti zayifladi sesi kisildi gulmuyor oynamiyor cok kotu ve mutsuz o agliyor benagliyorum emmedigi icin sutum azaldi sagmaya calisuyorumAllahtan annem yanimda o destek veriyor yoksa coktan kafayi yemistim

canım bence ılk once baska bır doktora gıt eger bısey yok derse aptamıl mılumıl ı sor o ıstahsız bebekler ıcınmıs bende dusunuyorum.cunku kızıma 4 saate bır 60 cc ıcıremıyoruz.

3 ayrii doktora gittim bir aydir sadece uykuda emiyordu testler kontrollerden sonra saglikli emmemesi icin neden yok dediler 3 tane mama denedim apramil bebelac sma yinede almadi. 2 gundurde balgam burun tikanikligi var uykuda bile emmuyor emmek istiyor agzina aliyor aglayaeak birakiyor

Canim genel durumu nasil gun icinde huzursuzlugu felan varsa enfeksiyon belirtisidir istahsizlik tabii tek basina degil dedigim gibi genel durumuda onemli.. Benim kuzu da oyleydi ve enf.cikti...
Biberonla mamayi da sutu dr cok cok iciyo masallah ama surekli sagamiyorumki evde olsam yaparim bide butun gun ozluyorum eve gitsemdr emzirsem diye aglayip istemeyince uzuluyom valla

Arkadaslar bebegim huzursuz olunca emmek istemiyor o zaman fon mak.esliginde emzirebildim. denneyinise yarar belki sizin minnoslarda da.bugun yani dun :) birara etkisini kaybetti ama cok feciydi krize girdi resmen.ama aksamina yine oyle emzirdim.

kont.giden bebislere masaallah diyelim bu aylarda. kilo alimi azalirmis dert etmeyelim.

esra takip et keyfi yoktur belki bebisin?

Factor geri donn nerelerdesin osledik seni...

Pamuklara ve melek annislere guzel gunler...

canım aynı şekilde benimde belirtilerim var dı özellikle mide bulantsı ..sabah uyanır uyanmaz başlıyor du..şüphelendim kan testi yaptım sonuç negatif
bende tüp bebek ile hamile kaldım 9 seneden sonra ..bence psikolojik olabilir bu belirtileri hissediyor olmamız:KK34::KK34:

3 ayrii doktora gittim bir aydir sadece uykuda emiyordu testler kontrollerden sonra saglikli emmemesi icin neden yok dediler 3 tane mama denedim apramil bebelac sma yinede almadi. 2 gundurde balgam burun tikanikligi var uykuda bile emmuyor emmek istiyor agzina aliyor aglayaeak birakiyor

çok zor bir durum , illaki bişeyi vardır ama anlamıyoruzki işte :KK50: sütün tadında bişey olabilirmi veya bebeğin ağzında yara ? İnşallah yavrun düzelir bir an önce

Arkadaslar bebegim huzursuz olunca emmek istemiyor o zaman fon mak.esliginde emzirebildim. denneyinise yarar belki sizin minnoslarda da.bugun yani dun :) birara etkisini kaybetti ama cok feciydi krize girdi resmen.ama aksamina yine oyle emzirdim.

kont.giden bebislere masaallah diyelim bu aylarda. kilo alimi azalirmis dert etmeyelim.

esra takip et keyfi yoktur belki bebisin?

Factor geri donn nerelerdesin osledik seni...

Pamuklara ve melek annislere guzel gunler...

buralardayım canım evle uğraşıyorum bu aralar , epeydir cam kapı temizlenmemişti :KK37:

HALI TAVSİYELERİNİZ Kızlar benim evde robot süpürgem olduğundan halı kullanmıyordum ben zaten yerlerde parke ama şimdi kızım apalamaya başlayınca halı almak şart sanırım , varmı tavsiyeniz ? eşim antibakteriyel alalım dio ama ben şüpheliyim onlardan , kimbilir ne kimyasallar içeriyordur dimi ?

Son düzenleme:
Kizlar benim pamugum 2aylikken bile auuu diye sesler cikariyordu ciglik vs atiyordu bi ara sustu bir iki gun tekrar dillendi ve sustu su an tam 4ay11gunluguz ancak sesi solugu cikmiyor yanlizca dinliyor sizlerde durumlar nasil? Bide bingildagimiz genismis baya dr.devit3u 8damlaya cikardi fikri olan var mi?

benim bebeğimde 4 aydan sonra sustu,şuan 5 aylık,sadece buuuu diye garip bir ses çıkarıyor,ama kızım down sendromlu buna bağlamıştım ben, ama bikaç yerden de duymuştum bebeklerin böyle dönemleri olabileceğini,mesela auuu,uuuu gibi sesler yerine bilinçsizce baba,mama gibi sesler çıkarmaları gerekiyor artık :)

:KK43:(( kızlar bebeğimin tırnağını keserken başparmağının ucunu da kestim. kanadı, biraz bastırdım geçti kanaması ama elini sallarken gene hafiifçe kanıyor küçük bi sargı bezi koydum ama açıkta bıraksam daha mı çabuk iyileşir. tırnağı ve eti kalkık. sürterse canı yanabilir. ne yapayım açık mı bıraksam kapatsam mı? kalkık tırnağını kesersem gene kanar mı öyle bırakınca da her yere takılacak.

Biberonla mamayi da sutu dr cok cok iciyo masallah ama surekli sagamiyorumki evde olsam yaparim bide butun gun ozluyorum eve gitsemdr emzirsem diye aglayip istemeyince uzuluyom valla

canım acaba biberondan çok mu süt geliyor, biberona alışabilir. kaşıkla vermeyi deneseniz sen yokken.

:KK43:(( kızlar bebeğimin tırnağını keserken başparmağının ucunu da kestim. kanadı, biraz bastırdım geçti kanaması ama elini sallarken gene hafiifçe kanıyor küçük bi sargı bezi koydum ama açıkta bıraksam daha mı çabuk iyileşir. tırnağı ve eti kalkık. sürterse canı yanabilir. ne yapayım açık mı bıraksam kapatsam mı? kalkık tırnağını kesersem gene kanar mı öyle bırakınca da her yere takılacak.

Gecmis olsun bizde kesmistik bir kere etini kalkiktirnagi kes bir yere takilmasin bence.kanama yoksa acik birak ya da incecik sargi bezi ile sar surtrr diyorsan...uzulme gecer ins.ben de cok uzulmustum ama hic cani yaniyor gibi durmuyordu sipacik:))

kizlar nolur yardim edin kizim bugun 4 aylik oldu. bir aydir emmeyi azaltmisti. 3 aylik kilosu 6600 du bu sure zarfinda 400 gr aldi ve 7000 olmustu ancak2 gundur kizimin bogazinda balgam burjunda tikaniklik var hicbirsey yitip icmiyor su bile icirsmiyorum. suana kadar anne sutu ile besledim mama veriyorum icmiyor. zayiflamis 6750 ye dusmus kilosu. surekki uyuyor. agzina zorla anne sutu dokuyorumcok agliyor bazende kusuyor. suzuldu gitti. ya uuyor yada agliyor. doktora gittik testler temiz cikti arada atesi yukseliyor ates dusurucu veriyorum. burun icin buruno yazdidoktor. balgam icin asist. bu cocuk nasil ac kalacak boyle nasil besleyecem 1000 ml sut icmesi gerekiyormus bizimki 300 ml bile icemiyor. napcam ben :'(

canım sizi çok merak ettik, burun tıkanıklığı geçmedi mi acaba? damla damla süt vermeye çalış, burnu tıkalıysa çok sütü yutamayabilir. moralini de yüksek tutmaya çalış ki sütün azalmasın. bebeklerin 5. ayda 7 kg olması yeterli, kilosu iyi ama düşmeye devam ederse dr'una tekrar danış. çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşip gülücükler saçar sana.

Gecmis olsun bizde kesmistik bir kere etini kalkiktirnagi kes bir yere takilmasin bence.kanama yoksa acik birak ya da incecik sargi bezi ile sar surtrr diyorsan...uzulme gecer ins.ben de cok uzulmustum ama hic cani yaniyor gibi durmuyordu sipacik:))

biraz ağladı durdu, sonra ben ağlarken o bana gülüp teselli etti. şimdi uyuyor kalkık tırnağını keseyim dedim ama tırnağı etine iyice yapışmış. tekrar ayrılırsa keseyim en iyisi.

Son düzenleme:

4. aydan itibaren gorsel gelisimi hizlaniyor, bu yuzden daha cok izlemeye ve etraftaki cisimlerle daha fazla ilgilenmeye basliyorlar, bence nedeni bu olabilir. Bizimki arada bagisiryor yine ama ben de ilgisinin etrafa kaydigini, daha az konustugunu farkettim.

X