2012 Ekim bebekleri büyüyor

Oy allahimmm masallah subhanallahh banada tarif eder misin canim telden giriyorum bende

Saol canim. cevap yazar gibi sayfaya giriyorsun yukarida font size gibi secenekler var gulen yuzun hemen altinda cerceve resmi var onu tikla yonlendiriyo zaten seni.

Saol canim. cevap yazar gibi sayfaya giriyorsun yukarida font size gibi secenekler var gulen yuzun hemen altinda cerceve resmi var onu tikla yonlendiriyo zaten seni.

Ama benim telde mobil kk uygulamasi var onu kullaniyorum samsung galaxi ace bu telefonu kullanan ve bilen varsa yolunu yordamini banada anlatin kizlar... Bende cok istiyorum paylasmayi...

kızlarrr kafayo yicem kızım 2gündür uyumuyo emmiyo ağlıo durduramıyorum mama veriyorum öyle isteklide yemio aç değil gibi anlamadım ben ya hiç bakınan huzurlu bi bebek değil sürekli ağlıyo((

götürüp bi tahlil yaptır canım , illaki vardır bi sıkıntısı bebişin

buyudukce zorlasiyo galiba Allah yardimciniz olsun
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza:) Erzincan dan hepinize kucak dolusu sevgiler :) benimde bir oğluşum var 4 ekim doğumlu çok mutluyum aranıza katılmaktan :) iyi paylaşımlar olur insalllah :)
merhabalar canim hosgeldin bebegin de cok tatli masaallah benim oglum 3 ekim dogumluu aralarinda 1 gunluk fark var
selam kızlar 4.5 aylık bebegm war adet oldunuz mu ben hala olamadım
bebgim 50gunlukken oldum kasimda ondan sonra gelen-giden yok normalmis canim merak etme
tam benim oglumu tarif etmissin bizde debiberon gulucuklerle karsilaniyo arada damagini kasimak icin de kullanmak istiyo icinden biseyler gelince diliyle itiyo sipamm ben islemedigim icin cok da takmiyorum ama sen mumkun oldukca sik-sik dene olmdi kasikla dene sana basarilar canim
Kizlar bi suredir giremedim ancak takipteyim sizi bugun melegimin mevlutu vardi nihayet yaptik ve yarin amip antijen tahlilimiz var yine lutfen dua edinde iyilesmis olsun kuzum... İyi haberlerimizi vermek icin yarin gorusuruz insallah...
Allah Teala kabul eylesin canim dualarimiz sen ve bebeginle insaallah gecip-gitmisdir pis mikroplar
Ahmet pasaya masaallah subhanallah coook tatli kuzuuuum
kızlar foto yükledim bakın isterseniz:)))

masaallah canim coook tatli kizlarin dunya guzelleri yerim ben onlari

benim prensesimde çok seviyo hoplamayı , ayakta dikelmeyi , güvenli hoppalalar var canım yerde , bende almak istiyorum kızıma , hatta bi tane beğendim ama kararsız kaldım , pahalı gibi sanki ama uzun süre kullanıcaksa değer die düşünüyorum , linklerim modeli sana

gunaydin tatli bebeli guzell anneler nasilsiniz dun biz 4 ayimizi da doldurduk cok sukur evdeki tartiyla(dr.un tartisiyla ayni cikiyo denedim bi kac kez) tartdim oglusumu 6200 grolmus 19 gunde 600 gr almis herhalde iyidir dra gidince asi icin boyunu fln da yazarim en son 15 ocakda 60sm idi

ne kadarlık olduki canım ?

canım benimkide ilk başta almadı biberonu daha sonra bi arkadaşım silikon emzik olduğu için almıyordur kauçuk emziği dene dedi oeoiği gibide oldu kauçuk emziği takınca şapur şupur emmeye başladı, seninkide silikon uçluysa belki o nedenden dolayı almıyordur.

Kizlar bi suredir giremedim ancak takipteyim sizi bugun melegimin mevlutu vardi nihayet yaptik ve yarin amip antijen tahlilimiz var yine lutfen dua edinde iyilesmis olsun kuzum... İyi haberlerimizi vermek icin yarin gorusuruz insallah...

Allah kabul etsin..Insallah kuzucugun tahlili de temiz cikar biran once sagligina kavusur, haberlerini bekliyoruz!

:) acaba buyume atagindalar mi su an? gunduzlari hic uyumayan benim minnos da bu aralar gunduzleri emip emip uyumak istiyo , seninki kadar degil ama yine de gunduz uykularinda artis oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…