ne tatlı bı oglusun var ole canmmAa olmus :))) oglum Ahmet tanistiriyim. Masaah diyin teyzoslari
Eki Görüntüle 623786
oldumu acep?
Oy allahimmm masallah subhanallahhbanada tarif eder misin canim telden giriyorum bende
ne tatlı bı oglusun var ole canmmmasaallahhhh41kere...
bnde sımdı tam kızımın resımlerı eklemeye ugrasıyodum umarım bnde basarırım
Saol canim. cevap yazar gibi sayfaya giriyorsun yukarida font size gibi secenekler var gulen yuzun hemen altinda cerceve resmi var onu tikla yonlendiriyo zaten seni.
Tesekkur ederiz. Ekleyebilirsin umarim cnm. bizde senin prensesle tanismis oluruz.
kızlar foto yükledim bakın isterseniz:)))
kızlarrr kafayo yicem kızım 2gündür uyumuyo emmiyo ağlıo durduramıyorum mama veriyorum öyle isteklide yemio aç değil gibi anlamadım ben ya hiç bakınan huzurlu bi bebek değil sürekli ağlıyo((
buyudukce zorlasiyo galibakac yasındasın bılmıyorum ama benımde kardesım yazın evlendı ve uzakta.bırden senı onun yerıne koydum.ablan cok sanslıymıs canım.ben amelıyat olmadım ama esım oldu.2 yıl daha denedık ama en sonunda olmaz tup bebek dedıler.tedavıdede hep yarıda kesılıcek seyler yasadık ama cok sukur kızım yanımda.allah sanada bebegınle saglıklı ve huzurlu bır omur versın canımm.
24 yasim var 1988 dogumluyum canim benm sizin icin en hayirlisi buymus demek Rabbim size gec Ama saglikli civil-civil bi bebek nasip etmis cok sukuryoj canım ben badem yagını dogdugundan berı suruyorum doktoru onerdı hıcbısey olmadı.ayrıca oyle bır etkısı olsaydı keller surerdı
benımkı hıc uyumadı tukurucem dısıne valla kac gecedır allahtan atesı yok kuzumun.keske yemek ıcın kalksa
merhabalar canim hosgeldinmerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza:) Erzincan dan hepinize kucak dolusu sevgiler :) benimde bir oğluşum var 4 ekim doğumlu çok mutluyum aranıza katılmaktan :) iyi paylaşımlar olur insalllah :)
bebgim 50gunlukken oldum kasimda ondan sonra gelen-giden yok normalmis canim merak etmeselam kızlar 4.5 aylık bebegm war adet oldunuz mu ben hala olamadım
tam benim oglumu tarif etmissinBiberon denemeleri yapıyoruzz ama kızım biberonu almıyor..ağzında oynuyo bi sağa bi sola evirip çeviriyo biberonun ucunuu bakıp gülüyo bide bana dalga geçer gibinapıcam ben işe başlarken ya..alışır mı dersinizz :18:
Allah Teala kabul eylesin canim dualarimiz sen ve bebeginle insaallah gecip-gitmisdir pis mikroplarKizlar bi suredir giremedim ancak takipteyim sizibugun melegimin mevlutu vardi nihayet yaptik ve yarin amip antijen tahlilimiz var yine lutfen dua edinde iyilesmis olsun kuzum... İyi haberlerimizi vermek icin yarin gorusuruz insallah...
Ahmet pasaya masaallah subhanallah coook tatli kuzuuuumEki Görüntüle 623786
oldumu acep?
kızlar foto yükledim bakın isterseniz:)))
Bu ayimizin en buyuk gelisimi ise kizim 1haftadir tam yuz ustu donmeye basladi cok sevimli oluyor once sirt ustu yatar pozisyonda kafasini kaldiriyor kafasi kalkik sekilde yan donuyor ve ardindan tam yuz ustu donuyorancak henuz sadece sagdan donuyor. Ama isim zorlasti paranoya oldum ya uykuda donerde nefes alamazsa diye nasil olcak uykusunda bile yanliz birakamiyorum artik birde hoplamaya cok merakliyiz hoppala yapinca deymeyin keyfimize... lalar bana pek guvenli gelmiyor acikcasi ya duserse diye ama insan gucuyle hoplatmakta zor is fikri olan var mi kizlar cevresinde kullanan duyan vs...
Bu ayimizin en buyuk gelisimi ise kizim 1haftadir tam yuz ustu donmeye basladi cok sevimli oluyor once sirt ustu yatar pozisyonda kafasini kaldiriyor kafasi kalkik sekilde yan donuyor ve ardindan tam yuz ustu donuyorancak henuz sadece sagdan donuyor. Ama isim zorlasti paranoya oldum ya uykuda donerde nefes alamazsa diye nasil olcak uykusunda bile yanliz birakamiyorum artik birde hoplamaya cok merakliyiz hoppala yapinca deymeyin keyfimize... lalar bana pek guvenli gelmiyor acikcasi ya duserse diye ama insan gucuyle hoplatmakta zor is fikri olan var mi kizlar cevresinde kullanan duyan vs...
Eki Görüntüle 623786
oldumu acep?
Biberon denemeleri yapıyoruzz ama kızım biberonu almıyor..ağzında oynuyo bi sağa bi sola evirip çeviriyo biberonun ucunuu bakıp gülüyo bide bana dalga geçer gibinapıcam ben işe başlarken ya..alışır mı dersinizz :18:
Kizlar bi suredir giremedim ancak takipteyim sizibugun melegimin mevlutu vardi nihayet yaptik ve yarin amip antijen tahlilimiz var yine lutfen dua edinde iyilesmis olsun kuzum... İyi haberlerimizi vermek icin yarin gorusuruz insallah...
kızlar benm mınnosum da cok tuhaf bı uyku seklıne burundu ya gunduzlerı yarım saat yda 20 ser dk aralıklarla uyuyo uyanıyo emıyo
bıraz duruyo sonra tekrar uyku ıstıyo 20 dk snra tekrar uyanıyo bna bahsettıgı 20 dk ıhtıyac molası harıcı kımıldayamıyorum bı yere sureklı ayagımda
hem kendını hem benı sersem ettıtum gun asker gbı basındayımm su salıncak bı an evvel gelse barıı