Bu ayimizin en buyuk gelisimi ise kizim 1haftadir tam yuz ustu donmeye basladi cok sevimli oluyor once sirt ustu yatar pozisyonda kafasini kaldiriyor kafasi kalkik sekilde yan donuyor ve ardindan tam yuz ustu donuyorancak henuz sadece sagdan donuyor. Ama isim zorlasti paranoya oldum ya uykuda donerde nefes alamazsa diye nasil olcak uykusunda bile yanliz birakamiyorum artik birde hoplamaya cok merakliyiz hoppala yapinca deymeyin keyfimize... lalar bana pek guvenli gelmiyor acikcasi ya duserse diye ama insan gucuyle hoplatmakta zor is fikri olan var mi kizlar cevresinde kullanan duyan vs...
Aa olmus :))) oglum Ahmet tanistiriyim. Masaah diyin teyzoslari
sanırım doktoruda oyle demıstı bugun resılerını felan eklıycem sızde gorun...hemen haber ver sonucları canım beklıyorumOyy sari papatyaa 6.ayda baslar tam emeklemeye ins... Amin canim insallahhh sonuclarimizda temiz cikar cok sagolll.. 12de rand.var tam 12 saatimiz kaldi kalbim pir pir... Kapiya tavana asiliyormus ya duserse diye tedirginim...
olmusss.masallah sen ekımde dogduguna emın mısın cok buyuk gorunuyor nazar degmesın masalahEki Görüntüle 623786
oldumu acep?
buyudukce zorlasiyo galibaAllah yardimciniz olsun
evet canım dun butun gece cıglık cıglıga aglayarak gectı..ıcım parcalanıyor bısey yapamıyorum
merhabalar canim hosgeldinbebegin de cok tatli masaallah benim oglum 3 ekim dogumluu aralarinda 1 gunluk fark var
bebgim 50gunlukken oldum kasimda ondan sonra gelen-giden yok normalmis canim merak etme
tam benim oglumu tarif etmissinbizde debiberon gulucuklerle karsilaniyo arada damagini kasimak icin de kullanmak istiyo icinden biseyler gelince diliyle itiyo sipamm ben islemedigim icin cok da takmiyorum ama sen mumkun oldukca sik-sik dene olmdi kasikla dene sana basarilar canim
Allah Teala kabul eylesin canim dualarimiz sen ve bebeginle insaallah gecip-gitmisdir pis mikroplar
Ahmet pasaya masaallah subhanallah coook tatli kuzuuuum
masaallah canim coook tatli kizlarin dunya guzelleri yerim ben onlari
sanırım doktoruda oyle demıstı bugun resılerını felan eklıycem sızde gorun...hemen haber ver sonucları canım beklıyorum
olmusss.masallah sen ekımde dogduguna emın mısın cok buyuk gorunuyor nazar degmesın masalah
Ahmetcikk coook tatli masallahhh :*
ıyıyız canım ek gıdalara basladık,dıs cıkarıyoruz,oturuyor donuyor.sızde var mı gelısmeler?ece kız nasıl?Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir gecmise bakamadim size bir selam verelim desim Ece kizimla
masallah canım olsun buyuk olsun bızımkıde kucucukAmin canim. bugun tam 3bucuk aylik oldu.evet biraz iri gibi ama dogdugundada oyleydi
buyudukce zorlasiyo galibaAllah yardimciniz olsun
merhabalar canim hosgeldinbebegin de cok tatli masaallah benim oglum 3 ekim dogumluu aralarinda 1 gunluk fark var
bebgim 50gunlukken oldum kasimda ondan sonra gelen-giden yok normalmis canim merak etme
tam benim oglumu tarif etmissinbizde debiberon gulucuklerle karsilaniyo arada damagini kasimak icin de kullanmak istiyo icinden biseyler gelince diliyle itiyo sipamm ben islemedigim icin cok da takmiyorum ama sen mumkun oldukca sik-sik dene olmdi kasikla dene sana basarilar canim
Allah Teala kabul eylesin canim dualarimiz sen ve bebeginle insaallah gecip-gitmisdir pis mikroplar
Ahmet pasaya masaallah subhanallah coook tatli kuzuuuum
masaallah canim coook tatli kizlarin dunya guzelleri yerim ben onlari
oyyyyy tatlış oğluş bu beeee , öp onu annesi koklaya koklaya benim yerimede
Ooy kuzzuucummmm benmm
ıyıyız canım ek gıdalara basladık,dıs cıkarıyoruz,oturuyor donuyor.sızde var mı gelısmeler?ece kız nasıl?
masallah canım olsun buyuk olsun bızımkıde kucucuk
ıyıyız canım ek gıdalara basladık,dıs cıkarıyoruz,oturuyor donuyor.sızde var mı gelısmeler?ece kız nasıl?
masallah canım olsun buyuk olsun bızımkıde kucucuk
doktoruda oyle soyledı zaten cok cok ıyı dedı...Saglikli olsunlarda buyyk kucuk onemli degil. hem senin prenses erkenci. cok iyi masallah erkenci olmasina ragmen.
sukur sorunumu yok bazen uyumuyor ama huysuz degıl oturuyor salıncagında gece uyumadıgı zaman.hasta oldu hastaneye yattı yarım kg vermıtı en son 6000 kg dı.suan ne kadar bılmıyorumm...ek besıne baslamak cok zor zahmetlı bısey benımkıde hıc cıkmadı dısarıyor bugun cıkarıcam ınsallah.senınkınınde masallahı varmısBiz daha ek gidalara baslamadik doktorumuz 5. Ayda baslatacakmis. Valla tam dönemiyor benim kuzucuk yarim dönüyor diyelim
Gündüzleri pek uyumuyoruz hep kucak istiyor gezsin dolassin avm leri cok mutlu oluyor hinzir benimde islerim hep kaliyor maalesef arada kadin aliyorum temizlige yemegi esim varken yapiyorum benim kiz cok sinirli aglama krizleri tutuyor sinirinden hep kafasini hepcizmis tirnaklariyla saclarini yoluyor anlamadim gitti tirnaklarini keserken cok zorlaniyordum cit citla simdi obur makasla kesiyorum klasik olanla onunla kistirmadim cok sukur 7360 kg boyumuz 64 cm olmus 4. Aydaki kontrolumuzde
slm kızlar. sizlerin bebeğindede boğazının altı özellikle pişik oldumu. benim oğluşum 3,5 aylık bir aydır boğazının altı kırmızı günden güne azalacağına aksine arttı. denemediğim kalmadı, kantoron yağı, pudra, bepanten, hametan, ismini şuan hatırlayamadım iki tane pişik kremini vardı karıştırıp sürdüğüm. yok fayda etmedi, kuzucuğum akşamları boğazının altını kaşımaktan yara edecek nerdeyse. annem bir yandan ben bir yandan boğazını sürekli üflüyoruzki biraz olsun serinleyip rahatlasın. ne yapabilirim öneriniz varmı...
Ay sorma benimde denemedigim sey kalmadi. bi gun faydali oluyr etyesi gun yine ayni. hava almasi yada et ete degmemesi lazm ama nasil. kv.dem tulbent koy arasina dedi ama durmazki. az once pamuk ve ilik suyla silip mustela pisik merhemi surdum. ama fayda yok .
slm kızlar. sizlerin bebeğindede boğazının altı özellikle pişik oldumu. benim oğluşum 3,5 aylık bir aydır boğazının altı kırmızı günden güne azalacağına aksine arttı. denemediğim kalmadı, kantoron yağı, pudra, bepanten, hametan, ismini şuan hatırlayamadım iki tane pişik kremini vardı karıştırıp sürdüğüm. yok fayda etmedi, kuzucuğum akşamları boğazının altını kaşımaktan yara edecek nerdeyse. annem bir yandan ben bir yandan boğazını sürekli üflüyoruzki biraz olsun serinleyip rahatlasın. ne yapabilirim öneriniz varmı...
Kizlar hastaneden geldik geleli oldu baya da kizce kaka vermiyor dr.poposundan cekmek istedi yine yok cikmadi bisey beklemedeyiz ki kakali bezi yetistirelim...