sütüm vardı ama azaldığını hissettim göğüslerimden , bebeğimde bikaç gün ağladı , eşim mama verelim aç bebek dedi bende hayır dedim yüklendim aşureye ve düzenli her hafta yaptım bir dahada azalmadı hiç
hazır satılanlar olur mu acaba bende deniyim 2 3 gün bakalım inşallah faydası olur
valla canım ben yırtıksız , kesiksiz dikişsiz normal doğum yaptım , doktoruma ne kadar teşekkür etsem az ama bir kere denedik daha bebekten sonra , acı filan olmadıda bende aşırı bir isteksizlik var nedense eşimi hiç yanaştırmıyorum , hormonlardan sanırım :26: hamileykende tam tersiydi aslında eşim kaçıyodu ben yanaşıyodum :)) bi türlü orta yolu bulamadık sağlık ocağındaki hemşirede nasıl korunuyorsun diyor ne korunması dedim tık yokkkk
ay ne güzel doğum yapmışsın ben isteksizliğe razıyım şu an ağrım olmasa yeter
yakında eşlerimizz isyan bayrağını çekmezlerse iyi..hepimizdee bu isteksizlik olduğu sürecee bende mümkün olduğunca isteksiz olduğumu hissettirmemeye çalışıyorum eşime..:26: amann bayan olmak ne zor yahuu herşeii biz düşünmek zorundamıyızzz üff bebeğini düşün evi düşün eşini düşün misafiri düşün temizliği düşün yemeğii düşünn nasıl korunmasıı gerektiklerinidee onlar düşünseeee
bende hep kaçıyorum nereye kadar gidecek bakalım