bebeğine sadece anne sütü veren kızlar sorum size , bebğinizin dilinde beyazlık oluyormu ? ben bu pamukçuğa fena taktım sanırım , bebeğimin dili beyaz ama yanaklarında filan bişey yok , acaba pamukçuk değil , süt kalıntısımı die düşünmeye başladım :44: hangisi olduğunu nasıl anlicamki ? sizde varmı böyle bir durum ?
bende sıkıntıdayım bu konuda..en iyi çözüm hangisi karar veremedim..hap kullanmak istiorum aslında ama pe önermiolar süt veren annelere...3 aylık iğne nasıl kii?!:44::44:
Bilmiyorumki cnm bende. netten arastiriyorum. yan etki gosterir diye korkuyorum. mide bulantisi gibi. ben dogum kontrol hapi kullanamiyorum cunku. mide bulantisi ve kanama yapiyo. ignedende korkuyorum skintisi olursa die.
canım ben hem normal hem sezeryan sayılır.benımde cok agrım oluyor ne yapıcagımı bılmıyorum.hatta gecen gece olmadı dıye esım bana kustu.ne yapıcam bılmıyorum.bır cozumunu bulursanız soyleyın kesın.biz pre ile korunuyoruz ama ben de hala agrili iliski yasiyorumbende normaldogumdandir diye dusunuyorum spirali takmadan once tahlil fln yapiyorlarmi vajinal mantar vs gore:44: bi de adetin 3.gunu takiliyor diyorlar dogrumu:44:
3 ayda bir vurduruluyor kimisi sütü etkilemiyor diyor kimisi azaltıyor kimisi arttırıyor diyor bende anlamadım spiral en güvenli diyorlar ama onunda kayma ihtimali var :44:
Bilmiyorumki cnm bende. netten arastiriyorum. yan etki gosterir diye korkuyorum. mide bulantisi gibi. ben dogum kontrol hapi kullanamiyorum cunku. mide bulantisi ve kanama yapiyo. ignedende korkuyorum skintisi olursa die.
bende sıkıntıdayım bu konuda..en iyi çözüm hangisi karar veremedim..hap kullanmak istiorum aslında ama pe önermiolar süt veren annelere...3 aylık iğne nasıl kii?!:44::44:
türkiyedeki haplar sütü etkiliyor, 3 aylık iğnenin yan etkileri çok ama bana en kolay o geldi. sağlık ocağında her gün kanama yapabilir demişlerdi ama hiç kanama da olmadı. koruyuculuğu da yüksek. yalnız migrenin varsa uygulayamayabiliyorlar.
bebeğinin de iyi olmasına sevindim, geçmiş olsun canım.
bebeğine sadece anne sütü veren kızlar sorum size , bebğinizin dilinde beyazlık oluyormu ? ben bu pamukçuğa fena taktım sanırım , bebeğimin dili beyaz ama yanaklarında filan bişey yok , acaba pamukçuk değil , süt kalıntısımı die düşünmeye başladım :44: hangisi olduğunu nasıl anlicamki ? sizde varmı böyle bir durum ?
Kesinlikle yapısal ama suda kesin :1.kafan rahat olacak sütum gelmio demeyi unutcaksin 2.bol su
Acaba bnmki bir buçuk saatte bir emiyor Die mi Yetmiyor sütüm?!...
kizlar bebe yagi kullaniyor musunuz, ya da nemlendirici baska birsey? ben simdiye kadar icinde kimyasal olan bebe yaglarindan surmek istememistim ama bitkisel birsey sursem diyorum, bagdem yagi ozlu falan yaglar var, siz ne kullaniyorsunuz, yazik kuzunun bilekleri falan kurumus hep .
canım ben hem normal hem sezeryan sayılır.benımde cok agrım oluyor ne yapıcagımı bılmıyorum.hatta gecen gece olmadı dıye esım bana kustu.ne yapıcam bılmıyorum.bır cozumunu bulursanız soyleyın kesın.
kac yasındasın bılmıyorum ama benımde kardesım yazın evlendı ve uzakta.bırden senı onun yerıne koydum.ablan cok sanslıymıs canım.ben amelıyat olmadım ama esım oldu.2 yıl daha denedık ama en sonunda olmaz tup bebek dedıler.tedavıdede hep yarıda kesılıcek seyler yasadık ama cok sukur kızım yanımda.allah sanada bebegınle saglıklı ve huzurlu bır omur versın canımm.bu kusluk bizde de oluyoona kiyamiyorum napsin ama agridan sonra isteksizim cook. bahaneler uyduruyorum cocuk kalkdi ayy basim agriyor:2: ne zamana kadar surecek bilemiyorum
canim seni her okudugumda sanki benim ablamsin gibi geliyor cunki o da senin gibi 4 yil bebs icin neler yapmadi neler 2008 mayisda evlendi pkoluydu eside varikosel her ikisi ameliyat oldular 1-2 ayda bekleyip tup bebekcin bas vuracaklardi ama cocuk kendiliginden geldi ablam aralikda cocuk sahibi oldu simdi 2aylik bebegi var Rabbim sana da ona da bebeginizle mutlu huzurlu omur nasip etsin Tugce ablacigim
yoj canım ben badem yagını dogdugundan berı suruyorum doktoru onerdı hıcbısey olmadı.ayrıca oyle bır etkısı olsaydı keller surerdıii gceler kizlar minnosum uyudu bnde bi bakym dedim neler kaynamis ben hasta hasta yatarkene:))
ya su asurenin olculerini bnada verir msnz okudukca cok canm cekti bde ben yapaym dyorum madem sut de yapiyo
bde badem yagi suryormussunuz ya minislere normalde kas kirpik guclensn dye de kullanlyo sonucta bu yag yan etki yapar mi acaba minislern tuylerine de aklima takildi...¿
benımkı hıc uyumadı tukurucem dısıne valla kac gecedır allahtan atesı yok kuzumun.keske yemek ıcın kalksaprensesimle size iii sabahlar dilioruz6.30 da uyandık gece dewamlı emmeye kalktık uykusuzluktan basım agrıo.napcaz böle bilmem.ewlat büyütmek zor zanaatmış
tamam canım kimyonu yerim teşekkürler.yarın yapıcam aşureyi bakalım sonucu size bildiririm.İnsallah artar sutum. benden sana bi tavsiye asure yedikten sonra mutlaka kimyon ye bi kasik kadar. ben bilemedim oglum cok huzursuz oldu gazi oldu.
Ayni durumdayim canim mecbur mama destegi veriyorum olmadimi olmuyor bunyeyle alakali kesinlikle benim arkadasim kimi zaman yemek yemezdi tum gun yogunluktan hic mama vermedi dusun sutu massalahti yani takma kafani yetmiyosa mama ver simdiki mamalar saglikli organikleri ver hatta dr la konus ek gidaya gec yani takmakta fayda degil ben cok taktim kendime zarar baska bisey degil yemedigim icmedigim kalmadi hala azsütüm az diye düşünmemeyi beceremiyorum. bir kaç gündür sütüm yetmiyor mu anlamadım, gündüz sürekli memede, sanki çişinin rengi koyulaştı gibi geliyor. çok canım sıkılıyor, işe başlıycam diye sözde sütümün fazlasını sağacaktım, azıcık geliyor. aşure de işe yaramadı. kafam rahat olabilse keşke. bebk çok emerse süt de daha çok olmalı mantıken, ben de uzun emiyor er geç artacak diye umuyorum.
sütüm az diye düşünmemeyi beceremiyorum. bir kaç gündür sütüm yetmiyor mu anlamadım, gündüz sürekli memede, sanki çişinin rengi koyulaştı gibi geliyor. çok canım sıkılıyor, işe başlıycam diye sözde sütümün fazlasını sağacaktım, azıcık geliyor. aşure de işe yaramadı. kafam rahat olabilse keşke. bebk çok emerse süt de daha çok olmalı mantıken, ben de uzun emiyor er geç artacak diye umuyorum.