2012 Ekim bebekleri büyüyor

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza:) Erzincan dan hepinize kucak dolusu sevgiler :) benimde bir oğluşum var 4 ekim doğumlu çok mutluyum aranıza katılmaktan :) iyi paylaşımlar olur insalllah :)
:nazar:

ilk hafta benim bebeğimin de cildi kuruluktan soyulmuştu sadece bilekleri değil tüm vücudu, doktor ballmandol losyon verdi. içinde sadece badem yağı ve parafin var, banyodan sonra nemliyken sürülüyor. ilk kullanımdan 1 saat sonra cildi çok güzel oldu. ben hala banyodan sonra haftada 1 sürüyorum, eskisi gibi kuru değil artık.

sagol cnm tavsiye icin..

Bizede hametan verdi zararı yoktur herhalde

Canım senin sütün normalde nasıl aşure yemeden varmıydı yoksa azdı da aşure yiyince mi bollaştı
Benim sütüm çok olmasa da kızıma yetiyordu 3 4 akşamdır gece yetmemeye başladı
bulgur pilavı yoğurt bir kase dolusu yeşillik yedim yine de artmadı :26:

En iyisi zeytinyağı ben poposuna hep sürüyorum maşallah pişik olmuyor ben pek güvenemiyorum bebe yağlarına

Bildiğimiz bepanten mi yoksa bebeler için özel var mı canım

adları ne canım

aranızda spiral taktıran var mı ben gittim taktırmaya olmadı kaydı kendimi kasmışım bir daha gittim bir daha olmadı zaten çok canım yandı neden öyle oldu bilmiyorum kimse acımıyor diyor 3 aylık iğne olucam emziren anneler vurdurabiliyormuş

Birde ben hala ağrılı ilişki yaşıyorum sizinde öyle mi:KK17::KK17:

sütüm vardı ama azaldığını hissettim göğüslerimden , bebeğimde bikaç gün ağladı , eşim mama verelim aç bebek dedi bende hayır dedim yüklendim aşureye ve düzenli her hafta yaptım bir dahada azalmadı hiç :nazar:

evet yapıyorlar eczaneden iğneyi alıyorsun sağlık ocağı yapıyor sağlık ocağına git bir görüş bilgi verirler ama tam 3 ay dolunca yaptırman lazım iğneyi koruyucu olması için birde vurununca ilk bir hafta korunuyorsun

neden oluyor acaba ya benim yırtığım çoktu ondan mı ki
yok tahlil yapmıyorlar zaten spirali takarken rahimi açıyorlar bir sorun varsa takmazlar
adetliyken rahim açık olduğu için çağrıyorlar 5. 6. günü de olur adetsizkende oluyor ama biraz acır diye herhalde adetliyken rahim açık oluyor ya

valla canım ben yırtıksız , kesiksiz dikişsiz normal doğum yaptım , doktoruma ne kadar teşekkür etsem az ama bir kere denedik daha bebekten sonra , acı filan olmadıda bende aşırı bir isteksizlik var nedense :KK50: eşimi hiç yanaştırmıyorum , hormonlardan sanırım :26: hamileykende tam tersiydi aslında eşim kaçıyodu ben yanaşıyodum :)) bi türlü orta yolu bulamadık :KK1: sağlık ocağındaki hemşirede nasıl korunuyorsun diyor :KK9: ne korunması dedim tık yokkkk :KK30:

canım senin tarifini bilmiyorum ama yarın yaparım aşureyi.gerçi bildiğim kadarıyla gaz da yapıyo ama artık fedakarlık yapıcaz.

geçmiş sayfalarda yazmıştım, fasulyeyi nohutu ayrı kaynatıp suyunu dökersen gazı gidiyor , yapmadıysan yazarım yine tarifi istersen

haklısın yapı meselesi herhalde.yarın birde aşureyi denicem.tek umudum o kaldı

sen yap aşureyi , ilk gün 2-3 kase ye ve cam , ağzı kapalı kaplara doldur 0 bölmesine koy , hergün 1 kase ye , ben yaptığım günle beraber 4 gün yiyorum toplam sonra bikaç gün geçince tekrar yapıyorum , ama şu an sütüm artmış haliyle devam ediyor , yeterli yani , azalırsa hemen yaparım gene ama şu an ihtiyaç kalmadı bende

Gecet ins kisa zamnda agri. ay olmayalim bi dure daha boyle iyi. bide onla ugrasmsyalum.kenfi adima.

aynen yaaa böyle çok rahat :KK8: birde benim doktorum adet olana kadar hamile kalmazsın dedi ama herkesin hormon dengesiyle alakalı sanırım

kuzumu bugün götürdük doktora ,ilaç vermedi ,1yaşına kadar zorda kalmadıkça ilaç önermiorum dedi.ateşi olursa sadece calpol verirsin dedi..onun dışında da burun spreyini kullan dedi.. doktora gidip sadece içimizi rahatlatmış olduk yanii..çok şükür önemlii bişey yokmuşş..kuzucum inşallah çabuk iileşir geceleri rahat rahat nefes alıp uyuyamıyoo :KK43:

doktorunuz iyiymiş , ilacı dayayanlarda var minicik bebeklere :KK47: hemen atlatır inşallah miniğin :nazar::emir_bebek::nazar:

bende sıkıntıdayım bu konuda..en iyi çözüm hangisi karar veremedim..hap kullanmak istiorum aslında ama pe önermiolar süt veren annelere...3 aylık iğne nasıl kii?!:44::44:

hap bende kullanıcam polikistik over var bende canım ama sütü azaltıyormuş , 6. aydan sonra ek gıdalara geçince başlamayı düşünüyorum hapa

selam kızlar nasılsınız benim kız ne uyuyo ne dğru dürüst emiyo delircem 2dk çekip bırakıyo herşeye ağlıyo bağırıyo kucaktan 5dk olsun inmiyo napıcam bilemedim 3yaşına bi kızım daha var onunla ilgilenemiyorum çok üzülüyorum:KK43:((bu arada bu evlilik takvimi enrden yaptınız çok hoşmuş...

canım ben kızıma hoppalalı eğlence merkezi bakıyorum bunu gördüm arada , fiyatı baya iyi , bi incele istersen :KK34:
Graco Baby Delight Salıncak Sweet Princess - 1449177

MASSİMO RİCCO SEDE SALINCAK/PEMBE - 1546101

bu site gitti gidiyor gibi güvenilir bir site , hürriyet gazetesinin sitesi

valla canım ben yırtıksız , kesiksiz dikişsiz normal doğum yaptım , doktoruma ne kadar teşekkür etsem az ama bir kere denedik daha bebekten sonra , acı filan olmadıda bende aşırı bir isteksizlik var nedense :KK50: eşimi hiç yanaştırmıyorum , hormonlardan sanırım :26: hamileykende tam tersiydi aslında eşim kaçıyodu ben yanaşıyodum :)) bi türlü orta yolu bulamadık :KK1: sağlık ocağındaki hemşirede nasıl korunuyorsun diyor :KK9: ne korunması dedim tık yokkkk :KK30:

haha :) ya napacagiz bende de durumlar ayni, konuyu degistiriyorum hemen aa kizim mi agladi, oksurdu mu diye :) kac kac nereye kadar umarim surekli devam etmz boylee

haha :) ya napacagiz bende de durumlar ayni, konuyu degistiriyorum hemen aa kizim mi agladi, oksurdu mu diye :) kac kac nereye kadar umarim surekli devam etmz boylee

yakında eşlerimizz isyan bayrağını çekmezlerse iyi..hepimizdee bu isteksizlik olduğu sürecee :KK19: bende mümkün olduğunca isteksiz olduğumu hissettirmemeye çalışıyorum eşime..:26: amann bayan olmak ne zor yahuu herşeii biz düşünmek zorundamıyızzz üff :KK43: bebeğini düşün evi düşün eşini düşün misafiri düşün temizliği düşün yemeğii düşünn nasıl korunmasıı gerektiklerinidee onlar düşünseeee :KK47:

Son düzenleme:
yoj canım ben badem yagını dogdugundan berı suruyorum doktoru onerdı hıcbısey olmadı.ayrıca oyle bır etkısı olsaydı keller surerdı:-)
haahaaa :KK52::KK52: ama zaten onun tuy cıkarma etkısı yok kı var olan tuy,sac,kas.kırpık gbı yapıları guclendrıcı ve besleyıcı etkısı var
ben hamıleyken sırf bu etkısını duydugumdan gobegıme bıle surmemstım benm mınnosum sırtında ve bacaklarnda mını mını tuycukler var cnku besler mesler bde neme lazım
kız cocuk bde sonucta sovmesın sonra bna:KK1:
saka bı yana acıkcası lavanta,yasemın gbı dha aromatık bı yag kullanma taraftarym ben
canım ben kızıma hoppalalı eğlence merkezi bakıyorum bunu gördüm arada , fiyatı baya iyi , bi incele istersen :KK34:
Graco Baby Delight Salıncak Sweet Princess - 1449177
benım sonunda karar verıp aldgm model bu oldu kızlar hem fıyatı cok makul hem katlanıyo az yer kaplıyo hem de dunyaca unlu bı markanın,,,
benım alısvers yaptgm sıtede burdan dha uygun canm fıyatı aynı modelın almak ısteyenler vardı bnce kacrmayın 220den fıyatı 154e dusmustu
ustelık sıtenın ılk 100tl uzerı alısverse 20tl ındırım kuponu vardı bna sdece 134tl ye mal oldu saka gbııı:KK52::KK52:
youtube da vıdeoları bıle bu markanın bu modelın nasıl calstgna daır sallanması fln bna bya guzel geldı anında aldımm
yalnız tek eksık yanı muzıgın olmaması ona da muzıklı bı oyuncak alıp yanına ılıstrerk bıle cozum bulabılırsnz bnce ben ole yaptım
lınkı vereym sıteden yna suphem yok benım cunku atvde alt yazı seklınde reklam yayınlayan bı sıte burası

Ev Tipi Salıncak - Oto Koltuğu - Ana Kucağı

kızlar aşağıdaki gibi bişr hoppalalı aktivite merkezi almak istiyorum kızıma ama bu çok pahalııııııııııı :KK37: varmı araştıran , daha uygun , güzel bişey bulan ?

Bright Starts Critters Hoppala - e-bebek.com

kızlar ıhtıyaclarnz ıcın arada buraya da bakın bnce yzde30 gbı cıddı ındrımler oluyo cnku

senın ıcın bunları buldum cnm dılerım ısıne yarar bsılerdr
Bebek - Çocuk Oyuncakları - Oyuncak

asurenın tarıfını yazıcak arkd kımdı kızlar ya bı kac sayfa oncede ıstemstm ama yazanınz olmamıss:KK43::KK43::KK43:

Ayni durumdayim canim mecbur mama destegi veriyorum olmadimi olmuyor bunyeyle alakali kesinlikle benim arkadasim kimi zaman yemek yemezdi tum gun yogunluktan hic mama vermedi dusun sutu massalahti yani takma kafani yetmiyosa mama ver simdiki mamalar saglikli organikleri ver hatta dr la konus ek gidaya gec yani takmakta fayda degil ben cok taktim kendime zarar baska bisey degil yemedigim icmedigim kalmadi hala az

ben de sizin kader arkadaşınızım ne yaptıysam sütümü arttıramadım.bide benim kızım göğüsü tam olarak ağzına alamıyo sadece ucunu çekiyo ben birazda ona bağlıyorum sütümün azlığını.artık ne yapacağımı şaşırdım.

kızlarrr kafayo yicem kızım 2gündür uyumuyo emmiyo ağlıo durduramıyorum mama veriyorum öyle isteklide yemio aç değil gibi anlamadım ben ya hiç bakınan huzurlu bi bebek değil sürekli ağlıyo:KK43:((

haahaaa :KK52::KK52: ama zaten onun tuy cıkarma etkısı yok kı var olan tuy,sac,kas.kırpık gbı yapıları guclendrıcı ve besleyıcı etkısı var
ben hamıleyken sırf bu etkısını duydugumdan gobegıme bıle surmemstım benm mınnosum sırtında ve bacaklarnda mını mını tuycukler var cnku besler mesler bde neme lazım
kız cocuk bde sonucta sovmesın sonra bna:KK1:
saka bı yana acıkcası lavanta,yasemın gbı dha aromatık bı yag kullanma taraftarym ben

benım sonunda karar verıp aldgm model bu oldu kızlar hem fıyatı cok makul hem katlanıyo az yer kaplıyo hem de dunyaca unlu bı markanın,,,
benım alısvers yaptgm sıtede burdan dha uygun canm fıyatı aynı modelın almak ısteyenler vardı bnce kacrmayın 220den fıyatı 154e dusmustu
ustelık sıtenın ılk 100tl uzerı alısverse 20tl ındırım kuponu vardı bna sdece 134tl ye mal oldu saka gbııı:KK52::KK52:
youtube da vıdeoları bıle bu markanın bu modelın nasıl calstgna daır sallanması fln bna bya guzel geldı anında aldımm
yalnız tek eksık yanı muzıgın olmaması ona da muzıklı bı oyuncak alıp yanına ılıstrerk bıle cozum bulabılırsnz bnce ben ole yaptım
lınkı vereym sıteden yna suphem yok benım cunku atvde alt yazı seklınde reklam yayınlayan bı sıte burası

Ev Tipi Salıncak - Oto Koltuğu - Ana Kucağı

canım nasıl memnunmusun sevdimi bebişin benim böyle birşey almam şart oldu...

X