- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 37
Arkadaşlar merhaba uzunca bir zamandır nette sorun vardı hoş olmasaydıda giremezdim çünkü kızım hasta oldu ilaç tedavisi gördük artı 1 ayda sadece 300 gr almış sütüm yetmio die düşünüodum doğru çıktıı doktor hemen takviye dedi mamaya başlamak zorunda kaldık ayyy ayy ne çektim nee valla..Hala mamaya alıyamadık biberon almıyo die nuby nin anne memesine benzeyen biberonundan aldık onuda almıyor kaşıkla yarı içine yirı dışına yedirmeye çalışıyorum bir mama yememiz yarım saati buluyor doktor günde 6 kere 60 cc dedi günde 6 kere düşünün halimi
Canim gecmis gitmis olsun insallah... Bende kara kara dusunuyorum ek gidaya gecince napcam diye cunku benim pamuk kuzumda biberon emzik tutmuyor simdi surubunu bile dusun yarim olcek olmasina ragmen 2 kasik kullaniyorum ilacin olceginden kizimin kasigina damla damla koyup veriyorum yarisi iceri yarisi disari... Oyy zor isler allah kolayligini versin diyelim caresiz.. Bizimde kilo alimi dustu ama sizin baya dusmus bakalim p.tesi tekrar tartilcak yetersizse kilosu zor gunlere merhaba buyusunlerde popolarini isiralim kuzularin zor bebekler sizi diye...