Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
martta işe başlıycam ben de, şimdiden o kadar stresliyim ki banyo boğazını rahatlatabilir belki.
Ben de martta baslayacaktim ama baktim olmayacak,ucretsiz izin aldim temmuza kadar. Cogu arkadas ise basladi bile. Valla Allah kolaylik versin cok zor,ben simdiden temmuzu dusunuyorum acaba ayrilsam mi diye.
dışarı çıkarken bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz battaniyesine sardırmıyor artık benim ki diğer türlüde yüzü üşürse diye korkuyorum:26:zaten dışarı çıkarmıyorum hasta olur diye ama alışmasıda lazım sanki:26:
dışarı çıkarken bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz battaniyesine sardırmıyor artık benim ki diğer türlüde yüzü üşürse diye korkuyorum:26:zaten dışarı çıkarmıyorum hasta olur diye ama alışmasıda lazım sanki:26:
keşke imkanım olsa ben de ücretsiz izin alabilsem, hala ücretli izin yasası çıkar da bize yetişir mi diye bekliyorum.
Benimkine bepanten ii geliyorkızlar çok zor durumdayım dün itibariyle işe başladım 3 gündür uğraşıyorum ama biberonu bir türlü almıyor sağdığım sütleri her gün döküyorum ne yapmalıyım biberonu alması için, bi arkadaşım biberonun silikon emzikliyse ondan almıyordur birde kauçuk emzik dene dedi yalancı memeyi emen çocuk biberonu reddetti. birde boğazının altı kıpkırmızı ne yaptıysam oda bir türlü geçmedi geceleri kabus oldu resmen boğazının altı sanırım çok sıcak olduğu için rahatsız oluyor. hametan ve kantaron yağı sürüyorum her gün ama etkisi yok.
Saglik ocagina gittim artik oglumun saglik sorunu olmadikca hastaneye gitmemeye karar verdim. bu ay bisey yok onumzdeki ay asi ve demir ilaci var canim.
Kizlar kuzularinizin saclari dokulmeye basladimi yoksa dokulup cikmsyanu basladi? Birde bebekleriniz heray ayni kiloyumu aliyor? Benimki uc aydir birer kilo aldi aylik ve saclari cok dokuluyor tepesi kel kaldi.
bugünde biz gittik canım , aslında yarın 3 . ayını dolduruyor kızım ama havayı güzel bulmuşken attık kızımı arabasına , 6900 kg olmuş prensesim bende gitmicem sadece aylık kontrolleri için , dediğin gibi bi sorun olursa gitmek daha mantıklı
Evde baskulunuz varsa tartabilirsiniz. onnce ben cikiyorum kiloma bakiyorum sonra kuzumla cikiyorum. o sekilde tartiyorum ben. tabi kiyaftleri oldgndan 300 gr dusuyorum. bu aya kadar hep dr tartisiyla ayni cikti.
süper fikirmiş :) çok yaratıcı ama benim digital tartıyı bozmuştum ben
Masallah prensesine canim. seninkude sadece anne sutumu aliyor. bizde 4800 5800 6800 die gidiyoruz. saclari dokulmedi demek. bizmkinin carsafi ful sac. kel kaldi bile.
Hamleykenmi bozdun yoksa
evet sadece anne sütü şimdilik , inşallah 6 ay böyle gider , benim kızımda konakta olmadı hiç belki onla alakalıdır dökülmesi ? yanlız şu pamukçuktan kurtulamadık , 1 gün karbonatla silmesem hemen oluyor gene , artık ağzıda acıyor sürekli silmekten , napıcağımı bilmiyorum