2012 Ekim bebekleri büyüyor

masallah bwbeginin kilosu cok guzel sadece anne sutu sanirim buyuklerim hep dedi bana sakin kimsenin yaninsa emzirme ne guzel emiyor cok sutun var derler sutun kesilir bebegin emmez dediler getcektende kizim ikihaftadir emmek istemiyor bide kizin olsunoglun olsun kimsenin yaninda altini acma derker

evet cnm anne sutu cok zorluk cekıyorum ama suan aglayarak emziriyorum bizim millet oyleki yanından kalkıp odada emzirsem suratı duser malesef

kızlarr benim kızım kucağımda tv izlio ama pusette tv karşısına koyarsam korkarak ağlıyo evde ablamız var e bütüngün çizgi film izliyo ordaki karakterlerden korkuyo:KK43:((

Kızlar gögsümün ucu çok kötü nazara geldim galiba ne güzel emiyordu siz siz olun kimsenin yanında cocugu emzirmeyin 3 ayımız bitti bebeğim 7700 kilo 62 cm:nazar::nazar::nazar::nazar:

masallah bebise kilosu super.. gogus ucun yara mi oldu? ben de dis cikana kadar artik bisey olmaz diyordum.

masallah bebise kilosu super.. gogus ucun yara mi oldu? ben de dis cikana kadar artik bisey olmaz diyordum.

Cidden ya benim yara oldu bebegim bir bucuk aylikken duzeldi. neler cektlm neler. simdi bi daha olabilirmiki. ayy cok zor. olmasin bi daha ya ;(

Kizlarr yardiminiza ihtiyacim varr benim minis 3. Ayini doldurdu 6400 kilosunu ve boyu icin dr cok iyi dedi fakat ben kizima dogumdan beri hep ek olarak mamada verdim hem emdi hem mama yedi sutum ne yaptiysam hep az geldi hala da az hele sag gogusumde nerdeyse yok kadar az kabiz oluyo bu ara mamadan olabilirmi bide gunduz emmek istemiyo beni gece emiyo birakmakmi istiyo memeyi sizce

senin oglan sagu neden red ediyor benimkinin ucu kucuk aslinda cok kucuk degil ama soka gore kucuk bu yuzden agzindan cikip sut bogazina kacti birkac defa bu yuzden almk istemiyor

Canim benim kizim sagi reddetmiyor sag gogusumde hep azicik oldu solda daha iyi ama genel olarak artik sutum doyurmuyor onu mamayla 80 cc de doyuyor ama sagdigimda iki gogusumden anca o kadar cikiyo icmiyo o kadar benden tembel cok cok gelsin istiyo biberon gibi

Kizlarr yardiminiza ihtiyacim varr benim minis 3. Ayini doldurdu 6400 kilosunu ve boyu icin dr cok iyi dedi fakat ben kizima dogumdan beri hep ek olarak mamada verdim hem emdi hem mama yedi sutum ne yaptiysam hep az geldi hala da az hele sag gogusumde nerdeyse yok kadar az kabiz oluyo bu ara mamadan olabilirmi bide gunduz emmek istemiyo beni gece emiyo birakmakmi istiyo memeyi sizce

egerki mamayi biberonla iciyorsa birakmk istiyordur ama izin verme anne sutunyn trtinu hicbirsey tutmaz hatta msmayi azalt anne sutunu daha cok alsun benim iki arkadasimun cocugu mamayi biberonla ictikleri i in memeyi birakti

senin oglan sagu neden red ediyor benimkinin ucu kucuk aslinda cok kucuk degil ama soka gore kucuk bu yuzden agzindan cikip sut bogazina kacti birkac defa bu yuzden almk istemiyor

Ay sevnih ya ayniyiz. benim sagimin ucu yok resmen. her iki gogusumunde ucu yoktu. sipa eme eme azda olsa cikardi. cok zorlandik ama canla basla ugrastim tutsun mememi diye. solun ucu saga gore daha fazla sagin hic yok ondan tutumuyo kolay kolay.

kızlar çok zor durumdayım dün itibariyle işe başladım 3 gündür uğraşıyorum ama biberonu bir türlü almıyor sağdığım sütleri her gün döküyorum ne yapmalıyım biberonu alması için, bi arkadaşım biberonun silikon emzikliyse ondan almıyordur birde kauçuk emzik dene dedi yalancı memeyi emen çocuk biberonu reddetti. birde boğazının altı kıpkırmızı ne yaptıysam oda bir türlü geçmedi geceleri kabus oldu resmen boğazının altı sanırım çok sıcak olduğu için rahatsız oluyor. hametan ve kantaron yağı sürüyorum her gün ama etkisi yok.

kizlar, emziren annelere bir sorum var. ilk ay eve gelen ebe her emzirmede 10 dk bir gogsu 10 dk diger gogsu ver, bir sonraki emzirmede son emzirdigin gogusten basla demisti.simdi kizim oyle artik 20 dk emmiyor, toplam 5-6 hadi en fazla 10 dk emiyor. bu durumda bir emzirmede sadece 1 gogus veriyorum.bir sonrakine diger gogsu veriyorum.bu sekilde olur mu, sut azalir mi? siz ne yapiyorsunuz?

ben de aynı şekilde yapıyorum. 15 dk max emiyor tek gögüsten.bir sonrakinde diğerini veriyorum.

Medela. İnternet Te çok araştırdık eşimle. Bunun için anne göğsüne benzediginden süt cekmedikce gelmiyo bebeğin gerçekten iyi çekmesi gerekiyor deniyordu hatta bazı annelerbnm cçocuğum çekemiyor diye yorum yazmışlar ama bizimki maşallah öyle bir çekiyor ki biberon bozuk akitiyo sandık. Bizde denedik gerçekten çekmek için biraz zorlanmasi gerekiyormuş. Biz bile zorlandik:) kuzumm acikinca gözüm hiçbir şey görmüyor

medela yeni doğan mı aldınız? simdi 3 aylık onun için farklı mı almak lazım acaba?

medela yeni doğan mı aldınız? simdi 3 aylık onun için farklı mı almak lazım acaba?

Medela calma biberon Die geçiyor. E-sumeras.com da var ordan bakabilirsin bilgilerinede. Yenidoğan yada üç aylık fark etmiyor yapısı özel olduğu için tüm bebekler kullanabiliyor sanırım çünkü bn öyle bi ayrım görmedim baktığımda.

haha oo damak zevki gelismis minisin :) hep ayni seyi yemek istemiyor demek prenses
aynen valla.doktor bazı bebekler yapar boyle dedı ama bende yapmısım annem oyle der hep.aptamılı bır sure sonra bırakmısım kızımda oyle.
Canim naber? Goremez oldum seni. iyi dimi kuzun?
ıyı canım allaha sukur.evımızı satılıga cıkardıgımız ıcın dun onlarla ugrastım aksam eve geldım eceyle ugrastım.yatmak ıstemıyor sureklı oturuyor.bırde sadece soluna donuyor.yalnız bırakamaz oldum.

kızlar çok zor durumdayım dün itibariyle işe başladım 3 gündür uğraşıyorum ama biberonu bir türlü almıyor sağdığım sütleri her gün döküyorum ne yapmalıyım biberonu alması için, bi arkadaşım biberonun silikon emzikliyse ondan almıyordur birde kauçuk emzik dene dedi yalancı memeyi emen çocuk biberonu reddetti. birde boğazının altı kıpkırmızı ne yaptıysam oda bir türlü geçmedi geceleri kabus oldu resmen boğazının altı sanırım çok sıcak olduğu için rahatsız oluyor. hametan ve kantaron yağı sürüyorum her gün ama etkisi yok.

bogazinin altına pisik kremi sürün..duzelecektir..

martta işe başlıycam ben de, şimdiden o kadar stresliyim ki :KK43: banyo boğazını rahatlatabilir belki.

X