ben en az 2 en fazla 4 saate bır mama verıyorum.bız 1 caybardagı pırınce 5 sıse hayat bebek suyu koyup kaynatıyoruz.ıyıce pırıncler dagılana kadar sonrada pırınclerı suzup suyunu kavonoza koyuyoruz.mamayıda o suyla yapıyoruz allaha sukur ondan sonra hıc kusmadı ve kılosuda cok ıyı arttı kızım yasıtlarını yakaladı.
valla eger eskısı gıbı olucaksa dıger topıge gecelım yanı hıc sorun degıl.ıyı olmanıza sevındım.bızde cok ıyıyız allaha sukur kızım 4 ayını bıtırdı tam bır prenses oldu artık ele avuca gelıyor.adasımızı gormek ısterız..
cok hosumuza gıttı butun gece eceyle oynadık oda uyumadı zaten.esra bırde ozelden bana telefon numaranı yollarmısın bende yolluyorum.bu topıgın ne olucagı bellı degıl gorusuruz
Kizlar kuzulariniz uykularinda sicramaya devam ediyor mu? Benim kizim cok sicriyor azalmasi gerekmiyormuydu bu donemlerde?
muhtemelen sizde de çatlak var..bana kadın doğum doktorum bepanthen ile anestol isimli krem vermisti ..bunlari birbirine iyice karistirarak sabah akşam bolca o bolgeye sürmek gerek..
bunun dışında kabız olmamaya calisin..beyaz ekmek azaltın..bol bol sivi alın..lavaboya çıkarken yanınıza sıcak su alın..
umarım tez zamanda atlatirsiniz..
bızım kızda gecen hafta 6000 gr oldu.sende koy ecemızın fotolarınıda gorek kızımızı.valla cok ozledım sayfa sayfa okumayı.bızde 2 rotavırusu olucaz ayın 17 sınde..Canim profilindeki resimlerden gordum Ece'yi hakikaten cok tatli maasallah subhanallahsenin ki sari seker olucak belli ki
Bizde iyiyiz cok sukur 6530 gr olmusuz boyumuzda 61 cm rota virusu de olduk cok sukur 4. Ayda iki asimiz var daha vakit var neyse ki 3. Ay kotuydu 3 tane asi kiz agladi ben agladim cok moralim bozuldu neyse ki ates olmadi ertesi gunu de Edremite gittik 10 saat yol arabada sesi cikmadi arabayi cok seviyor bebisler
olsun canım sımdı saglıgı yerınde ya onemı yok daha onumuzda bırsuru yılbası var.bende sana yollarım.Prenses hic kacirir mi eglenceyikiz bende neler dusunmustum yeni yila kizimla hoplaya ziplaya girmeyi vs..vs.. Ama olmadi aglamaktan yorgun dustu ve tam 15 saat uyudu insallah tum yil boyle gecmez... Tabiki yollarim canim dogru soyluyorsun nolur nolmaz...
sıcrıyor bıde cıglık atıyor.bol bol okuyoruz.Kizlar kuzulariniz uykularinda sicramaya devam ediyor mu? Benim kizim cok sicriyor azalmasi gerekmiyormuydu bu donemlerde?
Maaşallah yerim onu bennn...gidusundan op onu annesi benim icin...
ben en az 2 en fazla 4 saate bır mama verıyorum.bız 1 caybardagı pırınce 5 sıse hayat bebek suyu koyup kaynatıyoruz.ıyıce pırıncler dagılana kadar sonrada pırınclerı suzup suyunu kavonoza koyuyoruz.mamayıda o suyla yapıyoruz allaha sukur ondan sonra hıc kusmadı ve kılosuda cok ıyı arttı kızım yasıtlarını yakaladı.
canım eger kusmaları bu sayede azalırsa sana ve bebegıne cok dua edıcem.Biz çok kusuyoruz ve kılomuzda cok yavas.3 aylık ama daha 5,5 bıle olamadık.Hayat bebe suyu ayrımı satılan su yoksa bıldıgımız hayat su mu?emzirıyormusun peki hep mi mama veryrsun?
canım eger kusmaları bu sayede azalırsa sana ve bebegıne cok dua edıcem.Biz çok kusuyoruz ve kılomuzda cok yavas.3 aylık ama daha 5,5 bıle olamadık.Hayat bebe suyu ayrımı satılan su yoksa bıldıgımız hayat su mu?emzirıyormusun peki hep mi mama veryrsun?
canım emzırmıyorum.ben hayat bebek suyu kullanıyordum mama yaparken ondan kullanmaya devam ettım.sen normal damacana suyu kullanıyorsan onu koy.ben olcu olarak vermek ıstedım...ınsallah faydası olur.bunu bana onerende medıpol mega hastanesınden bır doktor canım
canım emzırmıyorum.ben hayat bebek suyu kullanıyordum mama yaparken ondan kullanmaya devam ettım.sen normal damacana suyu kullanıyorsan onu koy.ben olcu olarak vermek ıstedım...ınsallah faydası olur.bunu bana onerende medıpol mega hastanesınden bır doktor canım
Bende hayatin bebekler icin ozel olan suyundan kullaniyorum mama yaparken sutum cok azaldi ilk gunden beri mama takviyeli buyutuyorum kizimi cok sukur aptamil yiyiyor kusmada yapmadi
Senin de kizinin kilosu guzel maasallah benim kv de eskiden pirinc suyuna yaparmis mamayi bana da oyle diyor da benimkinin kilosu iyi gerek yok Annem de kv de mamayi sulu buluyor ama zaten bebek sutu diye geciyor bunlar onlarin akli eski usul pisen kasikla yenen mamalarda kalmis
Prenses hic kacirir mi eglenceyikiz bende neler dusunmustum yeni yila kizimla hoplaya ziplaya girmeyi vs..vs.. Ama olmadi aglamaktan yorgun dustu ve tam 15 saat uyudu insallah tum yil boyle gecmez... Tabiki yollarim canim dogru soyluyorsun nolur nolmaz...
Bende hayatin bebekler icin ozel olan suyundan kullaniyorum mama yaparken sutum cok azaldi ilk gunden beri mama takviyeli buyutuyorum kizimi cok sukur aptamil yiyiyor kusmada yapmadi
Senin de kizinin kilosu guzel maasallah benim kv de eskiden pirinc suyuna yaparmis mamayi bana da oyle diyor da benimkinin kilosu iyi gerek yok Annem de kv de mamayi sulu buluyor ama zaten bebek sutu diye geciyor bunlar onlarin akli eski usul pisen kasikla yenen mamalarda kalmis
aynen oyle onlar daha ıyı dıyor ama bana doktorum onermese asla pırınc suyu vermezdım..bende anca 2 ay emzırdım oda takvıyelı..olsun bunada sukur 1750 gr olan kızım 6000 gr oldu bınlerce kez sukur.
yanlış yazmadın değil mi? 15 saat mi uyudu? bu normal mi? acıkmaz mı o kadar saat uyuması bana garip geldi
masallah kuzuya,benımkıde aksıne bıryere gıttık mı melek aglamıyor bıle.bız oyuncakları tam tutuyoruz artık bırakmıyor bıle.bıde saga sola donmeye basladık.4.ayımız bıtıyor 2 gune.gunaydin herkese
biz dun 3 ayimizi bitirdik cok sukurartik herkesi taniyoruz yeni insanlar gordugunde tanidik yuzler bulana kadar etrefa bakiyoruz sesli gulucukler saciyoruz kisa sure de olsa oyuncaklarimizi elimizde tutbiliyoruz elimize ne geciverse agzimiza goturuyoruz bakalim gazimiz falan da bitiveriyomu tamamen bitcek 3 aya demislerdi de
dun annemlere gitdik evde mutlu-mesut gorunen oglum orda baya huysuzlandisanki sancisi gazi varmis gibi ikindi durdu yalniz eve gelmek icinhazirlanirken yuzune nese geldi anne-babam da bizi hic begenmedi dedi durdu
oglum bi de misafir gelirken boyle oluyo beni mutfaga bile gondermiyo misafiri kapidan cikarana kadar agliyo
ıyı canım,kac aylık oldu kı?ekımse gayet ıyıselam kızlar bizim dün kilomuzda ölçüldü sağlık ocağında 800gralmışız 6500kilo olmuşuz sizce nasıl?