Kızlar işe başlamadan ne kadar önce süt depolamaya başlamalıyım yoksa günlük sağmam yeterli olur mu? üff o kadar stresliyim kii,nasıl olucak nasıl yapıcaz işe başladığımda bilmiyorumm.. :26:
canım bende ayın 21 inde işe başlıcam. ben geçen haftadan itibaren depolamaya başladım. işe başladıktan sonra günlük sağamam diye düşünüyorum. birde izinlerimi birleştirmeyi düşünüyorum. öğle saat 1e kadar çalışıp 1den sonra izin almayı düşünüyorum, tabi müdürüm kabul ederse.hayırlısı bakalım. bakıcı bulamadım daha neyseki annem gelecek 1 ay baktıktan sonra bakıcı bulacağım, daha 3 aylık bebeğimi yabancı birine emanet edememki.
Kizlar bebegini yikarken alni kuvetine carpti cok agladi cok uzgunum susturana kadar canimdan can gitti hic iyi degilim ne yapmaliyim emzirdim uyudu gozum ustunde bisey olur mu agliiyorum cok caresizim..
Kızlar işe başlamadan ne kadar önce süt depolamaya başlamalıyım yoksa günlük sağmam yeterli olur mu? üff o kadar stresliyim kii,nasıl olucak nasıl yapıcaz işe başladığımda bilmiyorumm..(
çokmu şiddetli çarptıki ? bişey olmaz herhalde canım onlar çok dayanıklılar ama ben kendim yıkamaya cesaret edemiyorum , eşimle giriyoruz banyoya , o tutuyo ben yıkıyorum aile boyu banyo yapıyoruz , tavsiye ederim
pamukcuk nasıl oldu canım ıyılesmıstır umarım bızde 2 gun once sunnet yaptırdık doruga rota vırusu asısını yaptırdın mı sen
pamukcuk nasıl oldu canım ıyılesmıstır umarım bızde 2 gun once sunnet yaptırdık doruga rota vırusu asısını yaptırdın mı sen
canım bende ayın 21 inde işe başlıcam. ben geçen haftadan itibaren depolamaya başladım. işe başladıktan sonra günlük sağamam diye düşünüyorum. birde izinlerimi birleştirmeyi düşünüyorum. öğle saat 1e kadar çalışıp 1den sonra izin almayı düşünüyorum, tabi müdürüm kabul ederse.hayırlısı bakalım. bakıcı bulamadım daha neyseki annem gelecek 1 ay baktıktan sonra bakıcı bulacağım, daha 3 aylık bebeğimi yabancı birine emanet edememki.
iyileşmedi henüz :/ geçen sana sormuştum ilacı nasıl ne dozda verdin ? karbonatla sildinmi die ? görmedin sanırım :26: tek ilacı o mikostatinmiş sanırım , artık günde 1 kez karbonatla silip üzerine ilacı veriyorum çünkü o ilacı verince midesi bulanıyor sanki kızımın öğürüyorçok az var sadece yanakların içinde ama geçmek bilmiyor işte
çokmu şiddetli çarptıki ? bişey olmaz herhalde canım onlar çok dayanıklılar ama ben kendim yıkamaya cesaret edemiyorum , eşimle giriyoruz banyoya , o tutuyo ben yıkıyorum aile boyu banyo yapıyoruz , tavsiye ederim
canım gunde 4 kez ver dedı doktor sıl demedı karbonatı kesınlıkle tavsıye etmıyor doktorların bogaz muayene cubukları varya onla kazı dedı ben ılacını 2 kez verdım ama damla damla degdırerek daha cok nufus etsın dıye 2 gune gectı kı dorugun agzı kompıle pamukcuktu ınsallah sızınde gecer bızde rota vırusu asısını 11 haftalıkken yaptıracagız
Arkadaşlar 2 gün önce çok kötü hastalandım gece ateşim 39 olmuş eşim düşürmüş kendimi bilmez yatmışım hayaller gördüm öyle fenaydım yani.Neyse kendimi geçtim ateşlendiğimden beri sütüm o kadar azaldıki kızım doymuyor sürekli ağlıyor acaba ateşlenmeyle ilgisi varmı ne yapmam lazım sütüm eskisi gibi gelirmi kızım 2 gündür aç resmen doğru dürüst kaka bile yapmadı rezene içtim marul yedim meyve suyu çorba dere otu yer elması elma kurusu elma vs.. ama yinede düzelmedi ben ne yapayım bilemedim.kuzucuğum ağlayarak emiyor gelen bişi olmayınca napsın bilgisi olan varsa yardım lütfennn[/QUOT
Arkadasim sut sitmasi olabilirmisin acaba. ben sıklikla oluyorum. Atesim 40dereceye cikiyor ve heryerim agiriyor. sut kanallarin tikanip gogus tamamen bosalmadiginda oluyor. benim sag gogusum tas gibi oldugu halde azcik sut geliodu. ilik suyla dus alip gogsume yukardan asagiya dogru masaj yaptm dusun altinda. sonrasida sagdim yaklasil 300 ml sut geldi kanallar acildi. artik ogrendim sıtma olacagimi anliyorum hemen minoset iciyorym atesim cikmasin diye sonrasinda masaj ve sagma isleminu yapiyorum. gecmis olsun.
Biraz geç oldu ama hastalıktan bilmemneden zor fırsat bulabildim kızımda hastaydı ama iyileşti şükür..Arkadaşım ben üşüttüğüm için hastalandım süt sıtması değil yani.yeni yeni kendimi topluyorum sütümde topladı biraz kendini cevabın için teşekkürler
bilgim yok ama hemen telaş etme mama ver bence çünkü aç kalınca şekerleri düşermiş , benimde göğsümün birinde süt ateşi oldu o zaman ara ara mama verdim mecbur , şükürki düzeldi , sen önce bi doktora gitsene ateş tehlikeli birşey , önce onu bi çöz derim ben sonra sıcak duş bol sıvı yavaş yavaş artar yine sütün
Kızlar dun ıdrar tahlılı vermıstık kızımın ıstahı felan kesıldı dıye.sımdıde doktoruna geldık.ıdrar yolu enfeksıyonu olmus.ayrıca dıs cıkarıyormus duyduklarıma ınanamadım.suan eve donuyoruız ben hala soktayım..
Kizlar bebegini yikarken alni kuvetine carpti cok agladi cok uzgunum susturana kadar canimdan can gitti hic iyi degilim ne yapmaliyim emzirdim uyudu gozum ustunde bisey olur mu agliiyorum cok caresizim..