2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kızlar işe başlamadan ne kadar önce süt depolamaya başlamalıyım yoksa günlük sağmam yeterli olur mu? üff o kadar stresliyim kii,nasıl olucak nasıl yapıcaz işe başladığımda bilmiyorumm.. (

Son düzenleme:
Kızlar işe başlamadan ne kadar önce süt depolamaya başlamalıyım yoksa günlük sağmam yeterli olur mu? üff o kadar stresliyim kii,nasıl olucak nasıl yapıcaz işe başladığımda bilmiyorumm.. :26:

canım bende ayın 21 inde işe başlıcam. ben geçen haftadan itibaren depolamaya başladım. işe başladıktan sonra günlük sağamam diye düşünüyorum. birde izinlerimi birleştirmeyi düşünüyorum. öğle saat 1e kadar çalışıp 1den sonra izin almayı düşünüyorum, tabi müdürüm kabul ederse.hayırlısı bakalım. bakıcı bulamadım daha neyseki annem gelecek 1 ay baktıktan sonra bakıcı bulacağım, daha 3 aylık bebeğimi yabancı birine emanet edememki.

merhaba öğretmensin galiba:)bende öğretmenim.benım bebegımde 3 aylık ayın 15 inde iznim bitiyor.ama öyle cok uslu duran bakımı kolay bır bebek degıl.bakıcıya asla bırakamam annemde gelemıyor.allah yardımcımız olsun ne yapacagım hiç bilmiyorum.dogum sonrası izin uzatıldı ama bızi kapsamaz heralde değil mi?bir bilgin var mı?

Kizlar bebegini yikarken alni kuvetine carpti cok agladi cok uzgunum susturana kadar canimdan can gitti hic iyi degilim ne yapmaliyim emzirdim uyudu gozum ustunde bisey olur mu agliiyorum cok caresizim..

çokmu şiddetli çarptıki ? bişey olmaz herhalde canım onlar çok dayanıklılar ama ben kendim yıkamaya cesaret edemiyorum , eşimle giriyoruz banyoya , o tutuyo ben yıkıyorum aile boyu banyo yapıyoruz , tavsiye ederim

Kızlar işe başlamadan ne kadar önce süt depolamaya başlamalıyım yoksa günlük sağmam yeterli olur mu? üff o kadar stresliyim kii,nasıl olucak nasıl yapıcaz işe başladığımda bilmiyorumm.. (

bebeğin ihtiyacına göre içeriği sürekli değişiyormuş anne sütünün , ben olsam gece dolanı sabah sağar bırakırdım günlük die düşünüyorum

pamukcuk nasıl oldu canım ıyılesmıstır umarım bızde 2 gun once sunnet yaptırdık doruga rota vırusu asısını yaptırdın mı sen

geçen bi arkadaş sormuştu , canınız çekmesin diyim dün aşure yaptık annem bendeydi , öğlen yediğim aşure akşama öyle bir süt getirdiki anlatamam , normaldede bebeğime yetiyor zaten ama benim 100 numara göğüsler patlayacak neredeyse o kadar şişti yani , sıvı filan tabiki lazım ama ben aşureyi şiddetle tavsiye ediyorum süt problemi olan arkadaşlar sık sık yesinler , aynı gün etkisini görücekler

pamukcuk nasıl oldu canım ıyılesmıstır umarım bızde 2 gun once sunnet yaptırdık doruga rota vırusu asısını yaptırdın mı sen

iyileşmedi henüz :/ geçen sana sormuştum ilacı nasıl ne dozda verdin ? karbonatla sildinmi die ? görmedin sanırım :26: tek ilacı o mikostatinmiş sanırım , artık günde 1 kez karbonatla silip üzerine ilacı veriyorum çünkü o ilacı verince midesi bulanıyor sanki kızımın öğürüyor çok az var sadece yanakların içinde ama geçmek bilmiyor işte

hayırlı olsun sünnetiniz , sorunsuz iyileşir inşallah , rota virüs yaptıralı baya oldu onuda yazmıştım ama arada kaynadı oda sanırım , 2. ayda yaptırdık , 2. doz 4. ayda sıcak memleketlerde daha çok görülen bi hastalıkmış zehirli ishal o yüzden doktoru kesinlikle yapılmalı dedi bize , ha birde ilk doz 12. haftaya kadar yapılabiliyor sanırım bi araştır istersen

Benm kayınvalidem bakıcak..buna rağmen biraz duygusal davranıyorum sanıyorum..etrafımdakiler kızıyor bakıcıya bırakman gerekse ne yapcaksın diye ama öle düşünemiyo anneler... bende ücretsiz izin almayı istiorum şirketimde tabi kabul ederse en azında 6 aylık olana kadar yanında olmak istiorum.. umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur

Süt arttırmak için susam kızlar!!! kesinlikle harika süt yapıyor..ve anında süte geçiyor.. pişmiş değil çiğ susam özellikle , salatalarınızın üstüne,çorbalarınızın içine koyarak kolayca tüketebilirsiniz.. Pamukçuk içinde, karadut şurubu anında etkisini gösteriyor.. eczanelerden alabilirsiniz..hem zararı yok hemde tadı güzel , bebekleriniz tiksinmez..tülbentle ağzını silin etkisini görceksiniz..

canım gunde 4 kez ver dedı doktor sıl demedı karbonatı kesınlıkle tavsıye etmıyor doktorların bogaz muayene cubukları varya onla kazı dedı ben ılacını 2 kez verdım ama damla damla degdırerek daha cok nufus etsın dıye 2 gune gectı kı dorugun agzı kompıle pamukcuktu ınsallah sızınde gecer bızde rota vırusu asısını 11 haftalıkken yaptıracagız

Bizde esimle yikiyoruz ben hayatta yanliz yikiyamam buyuyene kadar. Yok siddetli degilmis ben gormedim zaten esim oyle diyor offff

kızımın dısı cıkıyorrr cok huzursuz...dıs kasıyıcıyı zaten kullanamayız.bende emzıgı verıyorum onu ısırıyor...

bu doktorlarada sinir oluyorum , birinin söylediği diğerini tutmuyor andevadaki doktorları biliyormusun hiç ? onlardan birine gitmeyi düşünüyorum artık bebeğim için , önce bi araştırayımda

Çok fazla fırsat bulup giremediğim için şimdi yazıyorum.Fena üşütmüştüm şimdi daha iyiyim.Sütüm iyi ama sanki eskisi gibi değil gibi yani çok sulu gibi geliyor bana ateşlenmeden önce böle değildi sankim

Canım öncelikli geçmiş olsun.Benim kızımda geçirdi idrar yolu enfeksiyonu malesef bu yüzden 2 ayda doğru dürüst kilo alamadı çünkü iştahsızlık yapıyor.Doktor antibiyotik verdi 10 gün kullandık geçti sana verdimi antibiyotik falan.Birde bebişin altını temizlerken önden arkaya doğru temizle ben pamukları küçük küçük ıslatıp bir kere silip atıyorum 2. defa asla sürmüyorum enfeksiyonun tekrar etmemesi adına.Kuzum idrarını kakasını yaparken ağlardı ama geçiyor merak etme sakın

Kizlar bebegini yikarken alni kuvetine carpti cok agladi cok uzgunum susturana kadar canimdan can gitti hic iyi degilim ne yapmaliyim emzirdim uyudu gozum ustunde bisey olur mu agliiyorum cok caresizim..

Canım öncelikle sakin olmalısın.uzmanlara göre kafasını çarptığında bile kafatasının koruduğu söyleniyor ve kusması yoksa 24 saat geçmesi beklenir.. ki Bebişin alnını çarpmış merak etme sorun olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…