2012 Ekim bebekleri büyüyor

durumumuz tamamen ayni ama mama falan vermek niyetinde degilim
direnecegim bakalim ne zaman pes etcek sen ne yapmayi dusunuyorsun

canım bende mama vermeyi düşünmüyorum, senin gibi direneceğim. hepsi bir yana 3 hafta sonra işe başlamam lazım şimdiden süt depolamaya başladım hatta geç bile kaldım, benim korkum biberonu aldıktan sonra beni tamamen bırakması, zaten şuan binbir zorlukla ısrarımla emiyor ya o zaman hiç almazsa.:18:

Canim gecmis olsun. sıkma canini cok fazla boyle boyle buyuyecekler napalim. anne olmak cok zormus. fixiki yorgunluk hicbisey maneviyatin yaninda.

Allah yardimciniz olsun canim simdi nasil

Uzulme canm cok gecmis olsun boyle boyle buyucekler demekki rabbim hic birimize dermansiz dert vermesin ins

sağolun kızlar niye oyle oldu bılmıyoruz dr.gayet sağlıklı dedı fıtıl yaptı sonra uyudu kızım uzun uzuunn nerdeyse 1 saat hıckıra hıckıra ağladı morardı mahfolduk annem ablam eşım babam hep bırlıkteydık yanlız olsam naapardım dusunemıyorum sımdı cok sukur ıyı gıbı...

canım cok sıkkın kızım katılma nöbetı gecırdı hastaneye zor attık canımızı hıc boyle dusunmemıstım
cok gecmıs olsun canım ya bız boyle sakındıkca bunlar dogrulmuyor.benımkıde 2 gundur yemıyor nerdeyse hıc.ugrasıp durdum noel anne oldu dun aksam hepımızı guldurdu.gulucuklerle.senın kız nasıl oldu sımdı?cok merak ederım arada yaz canım..

senin isin daha zor tabi Allah yardimcin olsun 3haftaya kadar emzirme duzeni normale donse senin isin kolaylasir hem sutun azalmaz
biberonun da dahaaz damlatanlari var onlardan kullanabilirsin o zaman memeni birakmaz burada kullananlar var ben pek bilmiyorumda hangi marka oldugunu

bu cocuklara noldu boyle bizimki de baya istahsizlasdi noel annecimize kocaman masallah

Kizlar benim oglum bir ay boyunca oyle beslendi birakin bes dakikayi uc dakikayi gecmiyordu emmesi. kafayi yicektim esim ac olsa emer diyordu sma uc saatte bir uc dakika nadil doyarki dedim. o ay hic kiloalmamistir dedim bir kilo almis. sonra neolduyysa duzeldi. cok uzuluyodum ama demekki doyuyormus. Sabredin bakalim kilo alimini takip edin. cok sukur benim gecti o sıkintim.

ay insallah ki doyuyodur ne bileyim uyumasi da guzel oyle aglamasi falan da yok:26: hic onceleri boyle olmazdi dogru diyosun bakalim kilosu nasil olcak anca o zaman anliycaz doyup-doymadigini 11i kontrolumuz var

merhaba kızlar ben kasım annesiyim ama sizi de fırsat buldukça okumaya çalışıyorum bizi ilerde ne bekliyor die :) gaz problemi ile ilgili muhabbetleriniz bitti sanırım denk gelmiyorum artık ve böylelikle bizimde o konuyu kapatmamıza az kaldığını düşünüp mutlu oluyorum :)

gelelim emme konusuna.. benim oğlumda en fazla emse 10 dk emiyorki çok zor genellikle 1-2 dk sonra aynı anlattığınız gibi bırakıyor memeyi ve genellikle genzine kaçıyor sütüm.. süt akış hızımın fazla olduğu için durumun böyle olduğunu düşünüyorum çünkü ilk emmeye başlıyor süt birden attrıınca genzine kaçıyo o arada ben bi taraftan ters çevirip sırtına vuruyorum o arada süt attırıyo her tarafa hemen mendil kapatıp biraz da elimle ben sağıyorum süt attırmayı kesince veriyorum o zaman 10 dk yı bulan emmelerimiz oluyor.. sonrasında süt yok die mi bıraktı die diğer memeyi veriyorum kabul etmiyo yani sütüm yetiyo demekki. yne de bu ayki kilosunu öğrenmeden içim rahat etmeyecek. buarada oğum ilk bir hafta sırf mamayla (biberonla) beslenmesine rağmen şimdi biberondan tiksiniyor geçen gün rezene verelim dedik biberonu tutmak istemedi zorlayınca baya bi kustu.. ylancı memede de aynısını yapıo bir de iki gün yoğun gaz problemimiz oldu acillik olduk o derece yani bu sancılı dönemde hiç emmek istemedi ve göğsüm şişti sağmak zorunda kaldım millet 45 dk.lık sağma işleminden bahsediyor dk tutmadım ama 5-10 dk içinde sağdım ve sonrasında süt bitti (yeteri kadar süt geldi) demek istediğim bizim memişler sütü daha hızlı aktarıyor olmalı ki bebişte hızlıca doyunca memede kalmak istemiyor bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilamiyorum ama :) kendimi yalnız hissediyordum sizleri okuyunca biraz daha rahatladım :)

selam kızlar nasılsınız gazımız bitti derken dün yine atak yaptı ya bitmiyo bi türlü dün sabah 6ya kadar uyumudaı ağladı bugünde ağlıo hep pırtlatıyo rahatlıo sonra yine ağlıo elimden koltuğa koyamıyorum bas bas bağrıyo bunaldım((

slm anneler bizde 6 ekim doğumluyuz.aşırı derecede kusma ve gaz problemımız var.Ankarada gezmediğimiz doktor kalmadı kusan bebek çok zor çok.Allah yar ve yardımcımız olsun.bu konuyu yenı gordum artık sık sık takıp edicem inşallah.

Evet bazen birkac gun yeniden başlıyor
ama sonra azalıyor
tabi daha tam bitmedi

bu cocuklara noldu boyle bizimki de baya istahsizlasdi noel annecimize kocaman masallah
ay canım valla bılmıyorum mıgdem afrıyor artık.delı oldum kac gundur.
canım oncellıkle hosgeldın.benım kızımında kusma problemı var yanı reflu dıyorlar.bızde aptamıl ar ve gavısconlu mama vermeyı denedık ama malesef kusmayı engelleyıcı urunler cok katı kızım ıcmedı doktorumuz da bıze mamayı pırınc suyu ıle yapmamızı onerdı ve suan kızım hıc kusmuyor.

senın kullandıgının aynısı mıkostatın 2 gune gecırdı dıyebılırım sımdı dudaklarında ve dılının arkasında az bısey kaldı sukur sen ne yaptın

karbonatla sildinmi ? ben o ilacı düzenli kullanamadım , kızım hiç sevmiyor onu , kusucak gibi yapıyo hep verince doktor tam olarak nasıl kullanmanı söyledi ?

Kızlar ıyı geceler surda yenı yıla 2 saat kaldı ben sıze anca yazabılıyorum.yenı yılınızı kutluyorum.bu aksamın fotolarını en kısa zamanda paylasıcam

bende anca yazabiliyorum , yeni yıl hepimize bebeklerimizle beraber sağlık ve huzur getirsin inşallah

canım cok sıkkın kızım katılma nöbetı gecırdı hastaneye zor attık canımızı hıc boyle dusunmemıstım

nedenki acaba ? çok geçmiş olsun anlamıyoruzya neleri var , benimde canım çok sıkılıyo bu duruma , hemen büyüyüp en azından dertlerini anlatabilseler keşke

çok geçmiş olsun , bendede oldu o meme ucu çatlağı , garmastandan tutta mustelaya kadar kullandım ama fayda etmedi hiçbiri , emzirmedimde o ara sağdım attım sütü , bi abla söyledi emzirmezsen hiç geçmez biraz dayan diye , emzire emzire geçirdim ama çok acıdı , hemoroid olmadım allahtan bide

mamayı verince emmeyi bırakır die bişey yok , ben verdim 1.5 ay mecburen ama şimdi emiyor , sana tavsiyem eğer mecbur kalırsan ya çay kaşığıyla yada şırıngayla ver mamayı , biberon gerçekten alışkanlık yapıyor o zaman memeyi bırakıyor çoğu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…