benimki de gec3-4 gibi uyanınca 10 dakika sürekli emiyor onun dışında gün içinde mümkün değil 5 dakika emmesi. dediğin gibi ağlamıyorda anne sütü dışında sadece gün içinde bir defa bir kaç çay kaşığı ile su veriyorum onun dışında hiçbirşey vermiyorum.bir arkadaşım sütün acı olmasın demişti, yada süt çok tazyikli geliyorsa ondan da emmiyordur dedi ama daha hiç emmeden acı yada tazyikli geldiğini nerden anlasın. deli olacağım neden emmiyor.
durumumuz tamamen ayniama mama falan vermek niyetinde degilim
direnecegim bakalim ne zaman pes etcek sen ne yapmayi dusunuyorsun
Canim gecmis olsun. sıkma canini cok fazla boyle boyle buyuyecekler napalim. anne olmak cok zormus. fixiki yorgunluk hicbisey maneviyatin yaninda.
Allah yardimciniz olsun canim simdi nasil
Uzulme canm cok gecmis olsun boyle boyle buyucekler demekki rabbim hic birimize dermansiz dert vermesin ins
cok gecmıs olsun canım ya bız boyle sakındıkca bunlar dogrulmuyor.benımkıde 2 gundur yemıyor nerdeyse hıc.ugrasıp durdum noel anne oldu dun aksam hepımızı guldurdu.gulucuklerle.senın kız nasıl oldu sımdı?cok merak ederım arada yaz canım..canım cok sıkkın kızım katılma nöbetı gecırdı hastaneye zor attık canımızı hıc boyle dusunmemıstım
canım bende mama vermeyi düşünmüyorum, senin gibi direneceğim. hepsi bir yana 3 hafta sonra işe başlamam lazım şimdiden süt depolamaya başladım hatta geç bile kaldım, benim korkum biberonu aldıktan sonra beni tamamen bırakması, zaten şuan binbir zorlukla ısrarımla emiyor ya o zaman hiç almazsa.:18:
cok gecmıs olsun canım ya bız boyle sakındıkca bunlar dogrulmuyor.benımkıde 2 gundur yemıyor nerdeyse hıc.ugrasıp durdum noel anne oldu dun aksam hepımızı guldurdu.gulucuklerle.senın kız nasıl oldu sımdı?cok merak ederım arada yaz canım..
Kizlar benim oglum bir ay boyunca oyle beslendi birakin bes dakikayi uc dakikayi gecmiyordu emmesi. kafayi yicektim esim ac olsa emer diyordu sma uc saatte bir uc dakika nadil doyarki dedim. o ay hic kiloalmamistir dedim bir kilo almis. sonra neolduyysa duzeldi. cok uzuluyodum ama demekki doyuyormus. Sabredin bakalim kilo alimini takip edin. cok sukur benim gecti o sıkintim.
selam kızlar nasılsınız gazımız bitti derken dün yine atak yaptı ya bitmiyo bi türlü dün sabah 6ya kadar uyumudaı ağladı bugünde ağlıo hep pırtlatıyo rahatlıo sonra yine ağlıo elimden koltuğa koyamıyorum bas bas bağrıyo bunaldım((
ay canım valla bılmıyorum mıgdem afrıyor artık.delı oldum kac gundur.bu cocuklara noldu boyle bizimki de baya istahsizlasdi noel annecimize kocaman masallah
canım oncellıkle hosgeldın.benım kızımında kusma problemı var yanı reflu dıyorlar.bızde aptamıl ar ve gavısconlu mama vermeyı denedık ama malesef kusmayı engelleyıcı urunler cok katı kızım ıcmedı doktorumuz da bıze mamayı pırınc suyu ıle yapmamızı onerdı ve suan kızım hıc kusmuyor.slm anneler bizde 6 ekim doğumluyuz.aşırı derecede kusma ve gaz problemımız var.Ankarada gezmediğimiz doktor kalmadı kusan bebek çok zor çok.Allah yar ve yardımcımız olsun.bu konuyu yenı gordum artık sık sık takıp edicem inşallah.
senın kullandıgının aynısı mıkostatın 2 gune gecırdı dıyebılırım sımdı dudaklarında ve dılının arkasında az bısey kaldı sukur sen ne yaptın
Eki Görüntüle 592627 Eki Görüntüle 592625 bugun 79 gunluguz...herkesın şimdiden yeni yılı kutlu olsun
Kızlar ıyı geceler surda yenı yıla 2 saat kaldı ben sıze anca yazabılıyorum.yenı yılınızı kutluyorum.bu aksamın fotolarını en kısa zamanda paylasıcam
canım cok sıkkın kızım katılma nöbetı gecırdı hastaneye zor attık canımızı hıc boyle dusunmemıstım
buarada bizim ekim annelerinden Masumiyet en guzel nickde 1.secilmis tebrikler
Öncelikle herkese mutlu sağlıklı yılla r diliyorum.bir agridan dayanılmaz baska bir ağrıyan geçtim meme catlagundan cook cektim o gecti rahatladım derken hemoroid başladı lavaboya cikmak kabus oldu kanıyor da cok fazla ...jilet kesigi gibi acı oluyor...ayni sorunları yaşayıp atlatanlar nasil iyileştiniz paylaşırsaniz sevinirim