benimkuzumda da var canim hatta alninda ve kasinin kenarlarinda da vargecen dr bana da alerjisi var yedigine dikkat et dedi bilmiyorum yuzundeki sivilcelerden dolayimi dedi:44: bide esim cok opuyo ondan da olabilir diye dusunuyom
tugcecim sampuandan olabilirmi ki hic aklima gelmemisdi de:44: ben bubchen kullaniyorum
canim gazi falan olmasin bizde de oyle olunca dik tutup belini sivazlayarak gazini cikariyorum sonra emmeye devam ediyo
olsun canım anladım ben gecmıs olsun buarada.
fazla kılonun bebege bı zararı olurmu arkadaslar oglumun kılo alımını durduramıyorum malesef doktor emzıkle kandır dıyor ama durmuyor sıpa benı emse ıcım yanmıyacakta pompa elımde gezıyorum valla zor anne olmak zor az kılo alır dert cok alır ayrı dert annemın kıymetını anladım hele su devırde bu kadar zorsa annelerımız ne yapmıs kım bılır
fazla kılonun bebege bı zararı olurmu arkadaslar oglumun kılo alımını durduramıyorum malesef doktor emzıkle kandır dıyor ama durmuyor sıpa benı emse ıcım yanmıyacakta pompa elımde gezıyorum valla zor anne olmak zor az kılo alır dert cok alır ayrı dert annemın kıymetını anladım hele su devırde bu kadar zorsa annelerımız ne yapmıs kım bılır
mama mi kullanıyorsunuz anne sütü mu?
sonra ne kadar alıyor ki aylık doktorunuz öyle söylemiş..
eğer sadece anne sutuyle besliyorsaniz korkmayın..verin..
aynı şeyleri bende yaşıyorum ne yazık ki..kızım 2450 gr doğdu 2300 gr çıktık hastaneden..2 ay bittiğinde 4500 dü..herkes kaç günlük diye sorar bilmem ne..3. ayda hiç kilo almadı sadece 350 gr cık aldı..dert bitmiyook,kimseyi takma..bende hep ağlıyorum ama çözüm olmuyo ne yazık kiiSaol canım önemli bişi yomuş çok şükür.ama ben takıntı yaptım yine bugün hastahanede emzirme odasındaki bir anne kızımın 40 çıktımı diye sordu bende 2 ay 1 haftalık deyince aa çok zayıf falan dedi eve geldim ağladım hüngür hüngür ben ne yapayım sütüm fena değil doktor kilosu iyi diyor ama gören herkes zayıf diyoorrrrr
aynı şeyleri bende yaşıyorum ne yazık ki..kızım 2450 gr doğdu 2300 gr çıktık hastaneden..2 ay bittiğinde 4500 dü..herkes kaç günlük diye sorar bilmem ne..3. ayda hiç kilo almadı sadece 350 gr cık aldı..dert bitmiyook,kimseyi takma..bende hep ağlıyorum ama çözüm olmuyo ne yazık kii
Regl olmadim ve sanki hic olmiycam gibi bi his var icimde olmak istemiyordum ama artik duzene girmesini istiyorum...
Kızlar tetanoz asısını oldum geldım.kolum tutmuyor sankı ya.kas sıkısması gıbı.
Aynen bende kolum sizliyo bi tuhaf coccumda inadina durmuyo bugunnn(( o agladkca basmda zongluyo off
slm kızlar nasılsınız ya süt çok olduğnda illa göğüslerin sertleşmesi gerekirmi benim çok sert olurdu artık olmyo ama kızım doymasa ağlardı sanırım demi...
Kizlar pamugum bi suredir aglarken anneee diye sesler cikartiyor hele bu gun babasiyla icerdeydi pamuk kuzum bende diger odadan iceri gidiyordum kii bi duydum kizcem anneeee diyor oy dedim kizim beni cagiriyor iceri girdim esim diyor elif anne dedii valla dedi diyorcanim kizim hernekadar bilincli soylemesede agzina coook yakisiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?