- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
saol canımSanada cok gcmis olsn canm
tesekurlergeçmiş olsun canım ya
benımkı yaklasık 1 aydır yapıyor.ama agladıgı zaman bende annemın klasık lafını soyluyorum.bı kerede baba dıye aglayın..yok ama benım cok hosuma gıdıyorKizlar pamugum bi suredir aglarken anneee diye sesler cikartiyor hele bu gun babasiyla icerdeydi pamuk kuzum bende diger odadan iceri gidiyordum kii bi duydum kizcem anneeee diyor oy dedim kizim beni cagiriyor iceri girdim esim diyor elif anne dedii valla dedi diyorcanim kizim hernekadar bilincli soylemesede agzina coook yakisiyor...
günaydın güzel anneler
bugün oğlumla son keyif günümüz yarın işe başlıyorum
sut yetıstıremıyoruz sagıyorum bıde pek emmıyor arada ısıne gelırse emıyor 2 gun sonra 2,5 aylık olacak 7 kılo 3230 dogdu 3 kıloya dustu 2 gun gunde 1 kez sulandırılmıs mama yıyor gerısı anne sutu 2 saatte bır 100 ml ıcıyor
rotavirüs aşımızı olduk geldik
3 ay 1 haftalık olarak boyumuz 64 cm, kilomuz 6500 olmuş700 gr almış oğlum bu ay çok iyi dedi hemşire, ilk 2 ay 1'er kilo almıştı
tetanoz aşısını sordum doruk'un 4. ay aşılarıyla beraber olcakmışım yani önümüzdeki ay
tcambaz bende sordum ek gıdayı yani en azından meyve falan ne zaman tattırmaya başlıcam, 4. aydan sonra mı diye, daha erken ben vakti geldikçe seni yönlendircem dedi
Mrb güzel ve yorgun anneler aranızda ek gıdaya geçen var mı? bizim dr benim paşanın gelişimi önde olduğu için bir sonraki ay ek gıdayia başlayabileceğimizi söyledi yani 4. ayını bitirmiş olacak.içimde bir korku erken diye siz neler yapıyorsunuz bu konuda????
evet canım ama ben zaten doktora gıderken sorucaklarımın arasına not etmıstım asıyı.ben sormadan o yapalım dedı.Rotavirüs aşısını doktorunuz mu yönlendirdi?
canım ben baslasım benım kızım 4 ayını bıtırmek uzere.mandalına yıyor.tek tek baslamak lazımmıs.bıde mandalınayla basladık gunde 1-2 defa 4-5 cay kasıgı verıyorum daha versem yer sıpa ama sımdılık bukadar ılk basta kustu ama sımdı ıyı allaha sukur.bı gorsen coooop cooop cekıyor..
Rotavirüs aşısını doktorunuz mu yönlendirdi?
Yarini bekliyemedik hava cok guzel bizde bi saglik ocagi yapalim dedik. İnsallh iyidir gelisimi...
Ciktigimiz gibi geri donduk kizimla hava o kadarda guzel degilmis aslinda kangurusuna koydum firsattan istifade bari 1kerecik kullanalim dedim bi ciktim yuzune ruzgar carpiyodu kuzumun agzini acip zar zor nefes aliyodu hemen donduk kapidan. En iyisi yarin babamizla gitmek..
kızlar sütüm bebeğime yetmiyor mama ile takviye yapıyorum. ilk 45 gün hiç emmedi hep sağarak biberonla vermiştim ama artık emiyor
çok şükür ama yetmiyor. 2.ayımızı bitirdik sizce bu zamandan sonra artar mı?bir önerisi olan var mı?
Kizlar saglik ocaginda bebislerin kulaklarini muayene ediyorlarmi.
İyi yapmissin geri donmekle. hasta olmasin kuzular. dunde ben dayanamadim hava guzel oglum oksijen alsin dedim sahile indik. ama nasil tirsa tirsa. cok dikkat ettim tabi. umarim hasta olmaz.
Kizlar saglik ocaginda bebislerin kulaklarini muayene ediyorlarmi.
mandalina 1-2 kez emdirdim bende çok az ama sonra okudum ki alerjik olabiliyormuş portakal-mandalina gibi meyveler ve pişiğe de sebep olabiliyomuş
elma ve armut ilk başlanması gereken gıdalar 4 ayı bitirmeden vermicem ben bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?