• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

benimkuzumda da var canim hatta alninda ve kasinin kenarlarinda da var:50: gecen dr bana da alerjisi var yedigine dikkat et dedi bilmiyorum yuzundeki sivilcelerden dolayimi dedi:44: bide esim cok opuyo ondan da olabilir diye dusunuyom:31:

tugcecim sampuandan olabilirmi ki hic aklima gelmemisdi de:44: ben bubchen kullaniyorum

canim gazi falan olmasin bizde de oyle olunca dik tutup belini sivazlayarak gazini cikariyorum sonra emmeye devam ediyo

evet canım ondan demıstır opmeyle alakası yok bızım doktor alerjıde uzman atopık egzama annenın yedıklerı yıkadıgın deterjan kullandıgın ıslak mendılden bıle olabılır kaslarda kulak arkasına bak orada ve yanaklarda var mesela ben yumurta yıyınce artıyor bu sureklı olacak bısey oyle hemen tedavı olmuyormus malesef bı zararı yok ama bazen kırmızı sıvılceler yada beyaz dokuntu gıbı oluyor alerjık yıyecekler var fındık et sut yumurta gıbı dıkkat edeceksın ayrıntılı konus doktorunla artarsa zaten krem verıyorlar gecmıs olsun sızede

fazla kılonun bebege bı zararı olurmu arkadaslar oglumun kılo alımını durduramıyorum malesef doktor emzıkle kandır dıyor ama durmuyor sıpa benı emse ıcım yanmıyacakta pompa elımde gezıyorum valla zor anne olmak zor az kılo alır dert cok alır ayrı dert annemın kıymetını anladım hele su devırde bu kadar zorsa annelerımız ne yapmıs kım bılır

fazla kılonun bebege bı zararı olurmu arkadaslar oglumun kılo alımını durduramıyorum malesef doktor emzıkle kandır dıyor ama durmuyor sıpa benı emse ıcım yanmıyacakta pompa elımde gezıyorum valla zor anne olmak zor az kılo alır dert cok alır ayrı dert annemın kıymetını anladım hele su devırde bu kadar zorsa annelerımız ne yapmıs kım bılır

Ne kadar fazla ki cok mu? Hic bilgim yok bu konuda ama bence skinti yapma bebeklerimiz hareketlendi ve bi sure sonra yanilmiyosam5.aydan itibaren aylik kilo alimi yari yariya dusuyormus... Emeklemeye baslayinca haliyle kilo alimlari duscektir bizde pesinde kosmaktan eriyip zayiflicaz sanirim :27:

mama mi kullanıyorsunuz anne sütü mu?
sonra ne kadar alıyor ki aylık doktorunuz öyle söylemiş..

eğer sadece anne sutuyle besliyorsaniz korkmayın..verin..

mama mi kullanıyorsunuz anne sütü mu?
sonra ne kadar alıyor ki aylık doktorunuz öyle söylemiş..

eğer sadece anne sutuyle besliyorsaniz korkmayın..verin..

sut yetıstıremıyoruz sagıyorum bıde pek emmıyor arada ısıne gelırse emıyor 2 gun sonra 2,5 aylık olacak 7 kılo 3230 dogdu 3 kıloya dustu 2 gun gunde 1 kez sulandırılmıs mama yıyor gerısı anne sutu 2 saatte bır 100 ml ıcıyor

Saol canım önemli bişi yomuş çok şükür.ama ben takıntı yaptım yine bugün hastahanede emzirme odasındaki bir anne kızımın 40 çıktımı diye sordu bende 2 ay 1 haftalık deyince aa çok zayıf falan dedi eve geldim ağladım hüngür hüngür ben ne yapayım sütüm fena değil doktor kilosu iyi diyor ama gören herkes zayıf diyoorrrrr :(
aynı şeyleri bende yaşıyorum ne yazık ki..kızım 2450 gr doğdu 2300 gr çıktık hastaneden..2 ay bittiğinde 4500 dü..herkes kaç günlük diye sorar bilmem ne..3. ayda hiç kilo almadı sadece 350 gr cık aldı..dert bitmiyook,kimseyi takma..bende hep ağlıyorum ama çözüm olmuyo ne yazık kii

aynı şeyleri bende yaşıyorum ne yazık ki..kızım 2450 gr doğdu 2300 gr çıktık hastaneden..2 ay bittiğinde 4500 dü..herkes kaç günlük diye sorar bilmem ne..3. ayda hiç kilo almadı sadece 350 gr cık aldı..dert bitmiyook,kimseyi takma..bende hep ağlıyorum ama çözüm olmuyo ne yazık kii

ne kötü dimi.Birde benim kızım çok güzel emiyor saatlerce emse emer sütüm iyi gibi dedim ama sanırım yetmiyorda ondanmı alamıyor bilmiyorum.Ama ben süt diyetine girdim :).Nohut haşladım bol elma kurusu komposta sütüm çoğalmaya başladı.Senin kuzun sadece anne sütümü alıyor emmesi nasıl şuan kaç kg..seni o kadar iyi anlıyorumkiiii canım :(

canım dr benim bebeğim içine kilosu akranlarına nazaran birz önden gidiyor dedi. bende ne yapabilirim bi sorun yaratırmı bu durum dediğimde hayır bu zamanlarda ne kadar kilo alırsa iyi özellikle kış aylarında bağışıklık kazanması kolay olur dedi...

memeye alıştırmaya çalışsan ? bende zorlandım biberondan sonra ama aç kalınca mecbur emdi , şimdi tekrar yoluna girdi emme olayımız , biberonla doymak bilmiyordu , yedikçe yiyesi geliyordu bizde mama verdik mecbur ama bıraktık şükür , zaten mamada kabız yaptı kızımı bide ona ağlıyodu , eğer böyle devam ederse gerçekten işin çok zor , Allah yardımcın olsun

Kizlar dune kadar fiskiran sutum bugun aksam saatlerinde azaldi cok uzgunum kizim biberonda kabul etmiyor yanliz anne sutu aliyor nasil articak boyle bisey yasiyan var mi :ssz:

slm kızlar nasılsınız ya süt çok olduğnda illa göğüslerin sertleşmesi gerekirmi benim çok sert olurdu artık olmyo ama kızım doymasa ağlardı sanırım demi...

slm kızlar nasılsınız ya süt çok olduğnda illa göğüslerin sertleşmesi gerekirmi benim çok sert olurdu artık olmyo ama kızım doymasa ağlardı sanırım demi...

Yok canim illa sert olmasi gerekmiyor ayni sey benimde basima geliyor arastirmistim alakasi yokmus rahat ol...

Kizlar pamugum bi suredir aglarken anneee diye sesler cikartiyor hele bu gun babasiyla icerdeydi pamuk kuzum bende diger odadan iceri gidiyordum kii bi duydum kizcem anneeee diyor oy dedim kizim beni cagiriyor iceri girdim esim diyor elif anne dedii valla dedi diyor :1: canim kizim hernekadar bilincli soylemesede agzina coook yakisiyor...

Kizlar pamugum bi suredir aglarken anneee diye sesler cikartiyor hele bu gun babasiyla icerdeydi pamuk kuzum bende diger odadan iceri gidiyordum kii bi duydum kizcem anneeee diyor oy dedim kizim beni cagiriyor iceri girdim esim diyor elif anne dedii valla dedi diyor :1: canim kizim hernekadar bilincli soylemesede agzina coook yakisiyor...

benim oğlum da bir süredir öyle sessler çıkarıyor :1: anne ınne

efendim annem, sen önce anne dicen di mi baba demiceksin diye kızdırıyorum eşimi de :27: :9:

Back