• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

Günaydın...1-1.5 ay öncesinin yorgunluğu gibi olmuyor artık.Geveze kuzular annelerinin konuşmalarını taklit etmeye çalışırlarmiş benim kızımda öyle sürekli kendiyle konuşulsun istiyor uzun süre yalnız kaldımı basıyor çığlığı. Ben bazen ingilizce konuşuyorum.İzledeğim bir programda bebeklerin 3 yaşına kadar 12 dil öğrenebileceklerini duydum.Benim kızımda ellerini emiyor emziği almadı ama ne yalan söyliyim ellerini emerken pek tatlı oluyor :) .Bundan vazgeçirmenin bir yolu varmı acaba

bende ingilizce çocuk şarkıları söylüyorum çok seviyor oğlum

dediğin gibi yanlız kalmaktan hiç hoşlanmıyor oğlum ama en azından sürekli kucağa alıp gezme durumu yok artık insan oturduğu yerden oyalayabiliyor

bir eli yetmiyor 2 elini de yumruk yapıp sokmaya çalışıyor :9: çok tatlı oluyor ama alışırsa diye korkuyorum bende ama aslında normalmiş

benim elimi tututp ağzına sokmaya çalışıyor bazen, oyuncaklarını da aynı şekilde

bebegımın yuzu alerjık egzama neye alerjısı olduguda bellı degıl ama cok uzuluyorum kuzuma yanakları kırmızı kabuk gıbı sıvılcelerle doluyor hele emzırırken sut degdıgı anda kabarıyor sankı surtmuscesıne boyle bı durumla karsılasan varmı

bebegımın yuzu alerjık egzama neye alerjısı olduguda bellı degıl ama cok uzuluyorum kuzuma yanakları kırmızı kabuk gıbı sıvılcelerle doluyor hele emzırırken sut degdıgı anda kabarıyor sankı surtmuscesıne boyle bı durumla karsılasan varmı

var canım ben.hangı marka sanpuan kullanıyorsun?

Kizim gogusumle savasiyor neden acaba aliyor emiyor bi cekiyor gogus ucumu uzatiyor bi birakiyor elleriyle vuruyor gogusume sonra sil bastan qynisini yapiyor

Regl olmadim ve sanki hic olmiycam gibi bi his var icimde olmak istemiyordum ama artik duzene girmesini istiyorum...

5 gün büyüğüz sizden abiyiz :1:

ticker yapsanıza kızlar sizde ilk sayfada anlatılıyor nasıl olduğu

bizdende 3 gun buyuksunuz bende cuma gitcem s.ocagina hem benim asim icin hemde kizcenin takibi icin... İyi haberlerini bekliyoruz canim bende cok merak ediyorum kizce ne durumda diye... Bende ticker yapcam da vakit bulupta pc yi acinca :1: ben kimsenin tickerini goremiyorum telden.

Benim kızım 15 ekimde 15 gün erken geldi 2.860 kg 50 cm ilk ayda 1 kg aldı 2. ayda idrar yolu enfeksiyonu oldu ama ona rağmen 2. ayda 640 gr aldı şuan 58 cm 4.650 (sizce nasıl) kg emmesi çok güzel sütümde var doktor gelişimi gayet güzel diyor.Bacaklarında falan boğumlar oldu ama millet böle diyince sinirlerim altüst oluyor.Dün doktorada söyledim bebeğimi görenler zayıf diyor 40 ı çıktımı diye soruyorlar dedim o da sende çıkmadı daha de duyma onları bebeğin gayet iyi dedi.Bebeğim küçük yani minyon durmuyor bakınca yanaklarıda dolgun tam takmıcam diyorum biri çıkıyor bi laf ediyor haydi başa..Aman benim kızım konuştuğum zaman gülücükler saçıyor başınıda tutuyor herşeyi yerinde boncuk boncuk gözleri varama sanırım gurbette yalnız olmamdan dolayı çok takılıyorum.Zaten burdakliler mama meraklısı süt olsun olmasın dayıyorlar mamayı ben sedaca anne sütü veriyorum ve kızıma kilo aldırcam diyemidir nedi 2 gündür çok çoğaldı sütüm bol bol elma kurusuda yiyorum acaip süt yapıyor sütü az olanlar mutlaka yemeli..Yani uzun lafın kısası ben kızımı çoookkk seviyorum.Allah kuzulurımıza sağlık versin tabi biz fedakar annelerede ki güzel güzel büyütelim
canim benim ben seni cok iyi anliyorum cunki suan benim etrafimda da bu tip sorular var ya:19: bu cok kcuk sutun mu yok vs:41:.2800 grdi dogdugunda 2 ay 5 gunlukde 4800 grdi dr cok iyi oldugunu anna sutune devam etmemi soylemisdi oysa ben dr.a giderken milletin soylediklerine bakarak neler dusunmusdum:19: dr 600-800gr normal buluyor ayda yani kafamiza takmamaliyiz:20: bu sutumuzu etkileyen boyle tavrli insanlara :20::36:

benimkuzumda da var canim hatta alninda ve kasinin kenarlarinda da var:50: gecen dr bana da alerjisi var yedigine dikkat et dedi bilmiyorum yuzundeki sivilcelerden dolayimi dedi:44: bide esim cok opuyo ondan da olabilir diye dusunuyom:31:
var canım ben.hangı marka sanpuan kullanıyorsun?
tugcecim sampuandan olabilirmi ki hic aklima gelmemisdi de:44: ben bubchen kullaniyorum
Kizim gogusumle savasiyor neden acaba aliyor emiyor bi cekiyor gogus ucumu uzatiyor bi birakiyor elleriyle vuruyor gogusume sonra sil bastan qynisini yapiyor

canim gazi falan olmasin bizde de oyle olunca dik tutup belini sivazlayarak gazini cikariyorum sonra emmeye devam ediyo

benimkuzumda da var canim hatta alninda ve kasinin kenarlarinda da var:50: gecen dr bana da alerjisi var yedigine dikkat et dedi bilmiyorum yuzundeki sivilcelerden dolayimi dedi:44: bide esim cok opuyo ondan da olabilir diye dusunuyom:31:

tugcecim sampuandan olabilirmi ki hic aklima gelmemisdi de:44: ben bubchen kullaniyorum

canim gazi falan olmasin bizde de oyle olunca dik tutup belini sivazlayarak gazini cikariyorum sonra emmeye devam ediyo

Yok canim gazini rahat cikartiyor artik hareketleri o yonde ama gaz degil cok hirslaniyor gogusumu gorunce isirmayada basladi damaklarimi kasiniyor acaba...

tabıı olur zaten bubchen en cok alerjı yapan sampuanmıs.ıyı bır sampuan ama bebekten bebege degısıyor.ben kızımın herseyını chıcco aldım hıcbırseyı alerjı yapmadı sampuanı yaptı yuzu hep kabarmıstı.doktor sebamed onerdı 3 yıkamada gectı kızımın yuzu ıpek gıbı suanda.

Gecms olsn cnm sira bizde. Canim rota v.asisi olcazda gecmis olamaz degilmi 3ayimiz doldu.
saol canım.gıt yaptır yanlıs hatırlamıyorsam 3 ayımızı doldurdugumuzda yaptılar rotavırusu kızıma.
Aynen bende kolum sizliyo bi tuhaf coccumda inadina durmuyo bugunnn :((( o agladkca basmda zongluyo off
sende mı ası oldun canım?

saol canım.gıt yaptır yanlıs hatırlamıyorsam 3 ayımızı doldurdugumuzda yaptılar rotavırusu kızıma.
Biz 2,5 aylikken gittik bir hemsire 3. Ay kontrolune gelince yapardik git gel olmus bosuna dedi digeride 3 ay likkn degilmi yapmayalim dedi digeride 2 ay dolunca yapiliyo dedi sonunda yaptilar :)))
sende mı ası oldun canım?

evet ya pismanim :((oglum icin gittik sordum ne zamndi diye bidaha ona gelme diye yaptilar oglum bugun hic durmadi bide mak camasir koyup gitmistim onlari serince iice azitti cok agriyor :(

Back