- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Günaydın...1-1.5 ay öncesinin yorgunluğu gibi olmuyor artık.Geveze kuzular annelerinin konuşmalarını taklit etmeye çalışırlarmiş benim kızımda öyle sürekli kendiyle konuşulsun istiyor uzun süre yalnız kaldımı basıyor çığlığı. Ben bazen ingilizce konuşuyorum.İzledeğim bir programda bebeklerin 3 yaşına kadar 12 dil öğrenebileceklerini duydum.Benim kızımda ellerini emiyor emziği almadı ama ne yalan söyliyim ellerini emerken pek tatlı oluyor :) .Bundan vazgeçirmenin bir yolu varmı acaba
25eylul bnde 2 ay gittik napim bilemedim
him tamam bnde sizi baz alim bare :) eni boyu oturdumu konustumu ne yiyo ne iciyo :)
5 gün büyüğüz sizden abiyiz
ticker yapsanıza kızlar sizde ilk sayfada anlatılıyor nasıl olduğu
bebegımın yuzu alerjık egzama neye alerjısı olduguda bellı degıl ama cok uzuluyorum kuzuma yanakları kırmızı kabuk gıbı sıvılcelerle doluyor hele emzırırken sut degdıgı anda kabarıyor sankı surtmuscesıne boyle bı durumla karsılasan varmı
5 gün büyüğüz sizden abiyiz
ticker yapsanıza kızlar sizde ilk sayfada anlatılıyor nasıl olduğu
canim benim ben seni cok iyi anliyorum cunki suan benim etrafimda da bu tip sorular var yaBenim kızım 15 ekimde 15 gün erken geldi 2.860 kg 50 cm ilk ayda 1 kg aldı 2. ayda idrar yolu enfeksiyonu oldu ama ona rağmen 2. ayda 640 gr aldı şuan 58 cm 4.650 (sizce nasıl) kg emmesi çok güzel sütümde var doktor gelişimi gayet güzel diyor.Bacaklarında falan boğumlar oldu ama millet böle diyince sinirlerim altüst oluyor.Dün doktorada söyledim bebeğimi görenler zayıf diyor 40 ı çıktımı diye soruyorlar dedim o da sende çıkmadı daha de duyma onları bebeğin gayet iyi dedi.Bebeğim küçük yani minyon durmuyor bakınca yanaklarıda dolgun tam takmıcam diyorum biri çıkıyor bi laf ediyor haydi başa..Aman benim kızım konuştuğum zaman gülücükler saçıyor başınıda tutuyor herşeyi yerinde boncuk boncuk gözleri varama sanırım gurbette yalnız olmamdan dolayı çok takılıyorum.Zaten burdakliler mama meraklısı süt olsun olmasın dayıyorlar mamayı ben sedaca anne sütü veriyorum ve kızıma kilo aldırcam diyemidir nedi 2 gündür çok çoğaldı sütüm bol bol elma kurusuda yiyorum acaip süt yapıyor sütü az olanlar mutlaka yemeli..Yani uzun lafın kısası ben kızımı çoookkk seviyorum.Allah kuzulurımıza sağlık versin tabi biz fedakar annelerede ki güzel güzel büyütelim
benimkuzumda da var canim hatta alninda ve kasinin kenarlarinda da varbebegımın yuzu alerjık egzama neye alerjısı olduguda bellı degıl ama cok uzuluyorum kuzuma yanakları kırmızı kabuk gıbı sıvılcelerle doluyor hele emzırırken sut degdıgı anda kabarıyor sankı surtmuscesıne boyle bı durumla karsılasan varmı
tugcecim sampuandan olabilirmi ki hic aklima gelmemisdi de:44: ben bubchen kullaniyorumvar canım ben.hangı marka sanpuan kullanıyorsun?
Kizim gogusumle savasiyor neden acaba aliyor emiyor bi cekiyor gogus ucumu uzatiyor bi birakiyor elleriyle vuruyor gogusume sonra sil bastan qynisini yapiyor
benimkuzumda da var canim hatta alninda ve kasinin kenarlarinda da vargecen dr bana da alerjisi var yedigine dikkat et dedi bilmiyorum yuzundeki sivilcelerden dolayimi dedi:44: bide esim cok opuyo ondan da olabilir diye dusunuyom
tugcecim sampuandan olabilirmi ki hic aklima gelmemisdi de:44: ben bubchen kullaniyorum
canim gazi falan olmasin bizde de oyle olunca dik tutup belini sivazlayarak gazini cikariyorum sonra emmeye devam ediyo
Kızlar tetanoz asısını oldum geldım.kolum tutmuyor sankı ya.kas sıkısması gıbı.
Kızlar tetanoz asısını oldum geldım.kolum tutmuyor sankı ya.kas sıkısması gıbı.
Kizim gogusumle savasiyor neden acaba aliyor emiyor bi cekiyor gogus ucumu uzatiyor bi birakiyor elleriyle vuruyor gogusume sonra sil bastan qynisini yapiyor
benimkuzumda da var canim hatta alninda ve kasinin kenarlarinda da vargecen dr bana da alerjisi var yedigine dikkat et dedi bilmiyorum yuzundeki sivilcelerden dolayimi dedi:44: bide esim cok opuyo ondan da olabilir diye dusunuyom
tugcecim sampuandan olabilirmi ki hic aklima gelmemisdi de:44: ben bubchen kullaniyorum
canim gazi falan olmasin bizde de oyle olunca dik tutup belini sivazlayarak gazini cikariyorum sonra emmeye devam ediyo
saol canım.gıt yaptır yanlıs hatırlamıyorsam 3 ayımızı doldurdugumuzda yaptılar rotavırusu kızıma.Gecms olsn cnm sira bizde. Canim rota v.asisi olcazda gecmis olamaz degilmi 3ayimiz doldu.
sende mı ası oldun canım?Aynen bende kolum sizliyo bi tuhaf coccumda inadina durmuyo bugunnn(( o agladkca basmda zongluyo off
saol canım.gıt yaptır yanlıs hatırlamıyorsam 3 ayımızı doldurdugumuzda yaptılar rotavırusu kızıma.
Biz 2,5 aylikken gittik bir hemsire 3. Ay kontrolune gelince yapardik git gel olmus bosuna dedi digeride 3 ay likkn degilmi yapmayalim dedi digeride 2 ay dolunca yapiliyo dedi sonunda yaptilar :)))
sende mı ası oldun canım?
saol canım.gıt yaptır yanlıs hatırlamıyorsam 3 ayımızı doldurdugumuzda yaptılar rotavırusu kızıma.
sende mı ası oldun canım?
Cevabinin arasina cvp yazmisim allahim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?