Bacaklar tombik valla bogum bogumkucuk degilki kilosuna uygun ne zormus ve skintili
Merhaba yeni üyeyim...Benim kızım 2.860 gr 50 olarak 15 gün erken dünyaya geldi.1 hafta önce kontrolde 4.650 gr ve 57 cm di..Biliyorum kıyaslamak doğru dağil ama annelik böyle birşey heleki benim gibi gurbette tek başınıza büyütmeye çalışıyorsanız inanın çok zor.Daha yolun başındayım ve kendimi yetersiz hissediyorum lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum bebeklerinizin gelişimleri nasıl
akşam eşim gelince uğricam gene kızlar inşallah bi cevap yazan olur , hepimize kolay gelsin , ne zormuş anne olmak ne büyük bir sorumlulukmuş
ben pırıma premıum care 3 numara kullanıyorum gayet memnunum kucukse bez ozaman sızdırıyor yada kenar lastıklerı dısa dogru olması gerekıyor ayrıca bızdede pamukcuk oldu neyapacagım bılemıyorum doktora gıdecez kontrolde soyleyecegım artık sonucta pamukcuk mantar demek emzıgını bıle alamıyor kuzucum kıyamam ben canı acıyor sanırım
benimkide 5.5 kg oldu 3 noya geçtim 2 de oluyor ama tam olunca içim rahat etmiyor , biraz bol olunca daha rahat hemde çişle daha az temas ediyor gibi geliyor bu arada benim kızımda pamukçuk oldu ağzında , doktoru karbonatlı suyla sil ve mikostatin die bir ilaç verdi onu ver dedi ama 1 gün yapmasam yine oluyor , niye geçmiyorki ? dozumu yanlış uyguluyorum acaba ? varmı başına gelen nolur bana bir çözüm söyleyim , hergün o karbonatla silerken yıkıyo ortalığı bende çok üzülüyorum , geçse tamam dicem ama geçmiyorda , daha ne yapmam gerek acaba ? anne sütünden oluyormuş , ağızda kaldığı için , iyide emerken uyuyor napabilirim ? üstüne su versem uyanıyor bide kusuyor suyu çok çaresiz kaldım
canım ben huggısenı 3 numarasını kullanıyorum gecen gun yapmıs farketmedım ıshaldı ustelık yıne sızdırmamıst.1 numara buyugunu al canım.Kizlar onerileriniz cevaplariniz icin sagolun sanirim primaya geri doncez. Tugce hic bekletmiyorum kiz cis sizmiyo kaka siziyor normalde emzirdikten sonra kaka yapiyosa 15 dk dik tutup degistiriyorum ki kusmasin ama bugun goze aldim kusmasini ve hemen degistirdim sonuc ayni
benımkınınde bacakları kat kat o cılız kız nasıl boyle buyumus dersın gorsen.5500 gr oldu kuzucuk 58 cm boyuda.senınkı nasıl?Bacaklar tombik valla bogum bogumkucuk degilki kilosuna uygun ne zormus ve skintili
ben pırıma premıum care 3 numara kullanıyorum gayet memnunum kucukse bez ozaman sızdırıyor yada kenar lastıklerı dısa dogru olması gerekıyor ayrıca bızdede pamukcuk oldu neyapacagım bılemıyorum doktora gıdecez kontrolde soyleyecegım artık sonucta pamukcuk mantar demek emzıgını bıle alamıyor kuzucum kıyamam ben canı acıyor sanırım
canım ben huggısenı 3 numarasını kullanıyorum gecen gun yapmıs farketmedım ıshaldı ustelık yıne sızdırmamıst.1 numara buyugunu al canım.
benımkınınde bacakları kat kat o cılız kız nasıl boyle buyumus dersın gorsen.5500 gr oldu kuzucuk 58 cm boyuda.senınkı nasıl?
Kizlar prima aktif bebekten memnun kalmamistim simdi huggiese gectim kizimin degil beli sirtina kadar cikiyorbu soguk kis gununde herdefasinda bastan asagi soyup vucudunu yikamak cok can skici gunde 3kez napcam ben ya bide huggies in bacak lastigi cok ski oturup kaliyor bacagina. Baska marka oneren var mi kullanipta memnun kalan..
Kizlar tetenoz asisi olduk ya gebeyken 2doz. 3.dozumuzda varmis s.ocagindaki ebe hatirlatti siz oldunuz mu? Ne cok sorular biriktirmisim annemdeyken
Oyyy masallahhkontrolumuz cuma gunu bakalim ne durumdayiz. Kiz denedim denemez olur muyum bi buyugude cok buyuk... Ya bisey sorcam bu bebislerin bacaklarinda bezin bariyerinin geldigi yer benim kizimda bogum olmus acaba bezin bariyeri yer mi yapmis ta oyle olmus nasil gecicek o sizdede var mi? Umarim anlatabilmisimdir
bende prima sızdırıyor diye huggies'e geçmiştim ya huggies çok sıkı gibi geldi bana 3 numara kullanmama rağmen. tekrar primaya dönüş yaptık iyi bakalım şimdilik sızan yok
arkadaşlara gittik geçen gün onlara bir doktor tavsiye etmiş bim'de bir bez varmış markasını bilmiyorum, kremliymiş çok iyiymiş. onlar onu almışlar ama ben denemedim nasıldır bilmem
bugün komşularım geldi bebek görmeye. sağolsun oğlumun sakinlği üzerindeydi maşallah annesine müsade etti temizlik yaptım, poğaça, börek yaptım
çay servisi yaparken de uyudu aman maşallah nazar değmesin
kalabalık istiyor çocuk bıktı beni görmekten
cuma işe başlıyorum ben ya offfff
Evet canim ya sengeldin aklima direk ayni sorunlar bizdede oldu ve gercekten cok ski bacak kismi ama bel lastigi iyi... Ben bi defasinda bim den bulasik mak.tableti aldim cokta memnun kalmistim hele bulut konsantre yumusatici tum renkler harika tabii kizce dogdu dogali yumusatici kullanmiyorum... Soz konusu kuzularin bezi olunca biraz tedirgin oldum acaba mi diye. Pismesin sonra.
benım oglumun da oyle canım sanırıım senınkıde tombık bızımkı gbı kurba gıbı yanlara dogru
Yok olmadim bndE hatirlatanda olmadi olmasak nolurr :))Kizlar tetenoz asisi olduk ya gebeyken 2doz. 3.dozumuzda varmis s.ocagindaki ebe hatirlatti siz oldunuz mu? Ne cok sorular biriktirmisim annemdeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?