2012 Ekim bebekleri büyüyor

Havuclu kekte yaptin mi canim alisirsin bi sure sonra her maasinla doruk pasaya ciciler alirsin aldikca mutlu olursun... Sut iznin haftalik iznin idare edilir...

kek yapmadım bugün tatlıları hazır aldım bebekli kadınım ben yeter o kadar

doruk paşa'ya maşallah o kadar çok hediye geldi ki 2 sene hiçbişey almasam olcak bazısını anneme bile bıraktım ona rağmen 2 küçük bavul hediyeyle geldim izmire şanslı paşa

küçüleni müstakbel kardeşimize saklıyoruz

Bizde kaynamis ilimis su ve pamukla yapiyoz temizligimizi basta cok zordu simdi alistik bakalim pisik yasamadik cok sukur... İslak mendili su aktif bebek paketinden cikiyor reklam brosuru ondan mi kullaniyorsunuz? Bende alcam memnunsan misafirlige gidince kullanmak icin altimiza

evet canım önce premium care mıydı neydi ondan aldım kullandım, kipada onu bulamayınca aktif bebek olanı aldım o da iyi

misafirliğe gidince zor oluyordu, ılık su iste sil derken

artık büyüdüler o ilk hassaslık yok popişlerde

Bizde sakliyoz da cicileri kiz olursa kizimin kardesi ancak o zaman kullanabiliriz... Masallah sansli valla insallah rizkida bol olur kuzunun

Benimki 15. Gun oldu o zaman gozleride sismisti irin gibi biseyler geliyodu agzina pamukcuk dedi bizimki oyle boyle degildi dudaklari dili damagi yanak kisimlari ta bogazina kadar gorunuyordu bende sodali suyla silmeme ragmen cogaldi aynindan bizede verdi ayni zamanda sodali suya devam et dedi iki fincan su hazirla dedi biriyle agzini digeriyle gogus uclarini temizle dedi Temiz yumsak bir bezle yanani ayri dilini ayri yani bir kere sildimi tekrar suya daldirmadim emzirdikten snra sabah aksam temizledim ilacida verdim o gun bir suru ilac damla verdi tam ne kadardi hatirlayamiyorum bide her emzirmeden sonra cay kasigi ile azicik su ver dedi bn yaptim surekli iki gun gecti diye yapmasam geri geldi ama o kadar yogun olmadi sinir oldum ben basla birak iki hafta filn boyle surdu ilaci biraktim suyla sodaya devam ettim sonra olunca silmeye basladim azalinca suyuda azalttim sabah aksam felan derken bir ay gibi bi sure ugrastik artik gecesimi vardi yoksa temizlemekten mi bilmiyorum gecti

Kizlar islk mendil demissiniz. kaliteli bi islak mendil alin ve kullanmadan ilik suyla yikayin oyle kullanin pisik misik olmuyo hem pratik.

Evet benim oglumumda oyle birde zaten bacaklarida carpik gibi kisa gibi bi tuhaf duruyo normalmi diye doktora sordum kizdi :))) cocuga kusur bulup durma herseyi normal demisti

Bn ilk gunler freshnsoft un pamuk+su yaziyodu onu kullndim toparlaninca pamuk su kullandim antalyadan donuste yine ayni islak mendile baktim yo uzun pamuk zor olur diye onun pisik kremlisini aldim biraz pahalilar ama pisik yapmadilar guzeldi simdi biraltim pamugu freshn yoktu markette bnde prima aldim arasira kizariyo alti hemn kremliyorumm bimin bezinden memnun olan birkac kisi duydum ama hic kullnmadm

slm kızlar nasılsınız bız bugun ajanstan arandık randevumuzu aldılar kızımı çagırdılar allah nasıp ederde subat tatılında havalar ıyı olursa k.valıdemle ıstanbul yolcusuyuz

banada anne sütü bebeğin ağzında kaldığı için peynirleşince pamukçuk oluyor dedi doktoru , nette baktım karbonat ağız florasını bozar dio , doktoru karbonatla silin dedi büyüklerde hep karbonat diyo , sağlık ocağındaki hemşirede karbonat dedi , her kafadan bi ses kendi göğsümüde silmeye başladım 2 gündür emzirmeden karbonatlı suyla , bakalım böyle geçicekmi :26:

Kizlar tetenoz asisi olduk ya gebeyken 2doz. 3.dozumuzda varmis s.ocagindaki ebe hatirlatti siz oldunuz mu? Ne cok sorular biriktirmisim annemdeyken

benimki ocakta ben olucam hatta 2. bebek düşünüyorsan 5 doza tamamlaman gerekiyor tekrar 2. gebelikte aşı olmamak için

mikostatin die bir ilaç verdi bizimki sarı bi sıvı gibi , günde 4 kere kullanılıcak diyor , başka ilacı varmıki acep ? ne güzel kurtulmuşsunuz canım yaa , bebeğin ne kadarlık ? yutkunmayı tam sağladıklarında yani ağzında süt kalıntısı kalmayınca geçiyomuş güya , napalım Allah başka dert vermesin

İns amin Bizimkide ayni sarimsi tuhaf bisey naneli gibi damla hsabi iste bi turlu hatirlayamiyorum nasil verdimi hafizam acayip gidik herseyi unutuyorum 25 eylul dogumluyuz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…