- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Havuclu kekte yaptin micanim alisirsin bi sure sonra her maasinla doruk pasaya ciciler alirsin aldikca mutlu olursun... Sut iznin haftalik iznin idare edilir...
benım oglumun da oyle canım sanırıım senınkıde tombık bızımkı gbı kurba gıbı yanlara dogru
Bizde kaynamis ilimis su ve pamukla yapiyoz temizligimizi basta cok zordu simdi alistik bakalim pisik yasamadik cok sukur... İslak mendili su aktif bebek paketinden cikiyor reklam brosuru ondan mi kullaniyorsunuz? Bende alcam memnunsan misafirlige gidince kullanmak icin altimizabiz pişiği primada yaşamıştık daha 10 günlükken, iyi marka diyosun ama onda da olabiliyor
ama o bez için bişey diyemicem kullanmadım hiç. bimden alışveriş de yapmışlığım yok hiç bilmiyorum ürünlerini
ıslak mendile de yeni yeni başladım tekrar, hep su hazırlayıp siliyodum o pişik olayından sonra bir zeytiyağlı sabunla yıkanmış bez, bir temiz be derken zor gelmeye başlamıştı açıkçası
şimdi primanın ıslak mendiline geçtik tekrar şükür pişik falan yok
Bizde kaynamis ilimis su ve pamukla yapiyoz temizligimizi basta cok zordu simdi alistik bakalim pisik yasamadik cok sukur... İslak mendili su aktif bebek paketinden cikiyor reklam brosuru ondan mi kullaniyorsunuz? Bende alcam memnunsan misafirlige gidince kullanmak icin altimiza
kek yapmadım bugün tatlıları hazır aldımbebekli kadınım ben yeter o kadar
doruk paşa'ya maşallah o kadar çok hediye geldi ki 2 sene hiçbişey almasam olcakbazısını anneme bile bıraktım ona rağmen 2 küçük bavul hediyeyle geldim izmire şanslı paşa
küçüleni müstakbel kardeşimize saklıyoruz
Boyle ic kisimlar da... Ee nasil gecicek o bacaklar nasil duzgun cikicak
benimkide 5.5 kg oldu 3 noya geçtim 2 de oluyor ama tam olunca içim rahat etmiyor , biraz bol olunca daha rahat hemde çişle daha az temas ediyor gibi geliyor bu arada benim kızımda pamukçuk oldu ağzında , doktoru karbonatlı suyla sil ve mikostatin die bir ilaç verdi onu ver dedi ama 1 gün yapmasam yine oluyor , niye geçmiyorki ? dozumu yanlış uyguluyorum acaba ? varmı başına gelen nolur bana bir çözüm söyleyim , hergün o karbonatla silerken yıkıyo ortalığı bende çok üzülüyorum , geçse tamam dicem ama geçmiyorda , daha ne yapmam gerek acaba ? anne sütünden oluyormuş , ağızda kaldığı için , iyide emerken uyuyor napabilirim ? üstüne su versem uyanıyor bide kusuyor suyu çok çaresiz kaldım
Oyyy masallahhkontrolumuz cuma gunu bakalim ne durumdayiz. Kiz denedim denemez olur muyum bi buyugude cok buyuk... Ya bisey sorcam bu bebislerin bacaklarinda bezin bariyerinin geldigi yer benim kizimda bogum olmus acaba bezin bariyeri yer mi yapmis ta oyle olmus nasil gecicek o sizdede var mi? Umarim anlatabilmisimdir
resmini ekledim kuzumun
biz pişiği primada yaşamıştık daha 10 günlükken, iyi marka diyosun ama onda da olabiliyor
ama o bez için bişey diyemicem kullanmadım hiç. bimden alışveriş de yapmışlığım yok hiç bilmiyorum ürünlerini
ıslak mendile de yeni yeni başladım tekrar, hep su hazırlayıp siliyodum o pişik olayından sonra bir zeytiyağlı sabunla yıkanmış bez, bir temiz be derken zor gelmeye başlamıştı açıkçası
şimdi primanın ıslak mendiline geçtik tekrar şükür pişik falan yok
Canim bende bi kac haftadir 3 no.ya gectim ama yok... Canim benim kizimin dilide hafiften beyazlamisti dr.kontrolunde bakti yok pamukcuk degil pamukcuk daha kalin bi tabakadir ve ANNE SUTU alan bebeklerde pek rastlanmaz dedi bu dr.larda ayri dilde konusuyor. Karbonat iyi gelir diye duymustum ama bi baska topiktede aslinda karbonat kullanmak iyi degil diye okumustum bilemiyorum ki. Ama burdan bi arkadas demisti bu sikayeti olan birine beslendikten sonra 1-2 cay kasigi su ver diye... Dertleri bitmez bu kuzularin allah yardimcimiz olsun..
Kizlar tetenoz asisi olduk ya gebeyken 2doz. 3.dozumuzda varmis s.ocagindaki ebe hatirlatti siz oldunuz mu? Ne cok sorular biriktirmisim annemdeyken
Benimki 15. Gun oldu o zaman gozleride sismisti irin gibi biseyler geliyodu agzina pamukcuk dedi bizimki oyle boyle degildi dudaklari dili damagi yanak kisimlari ta bogazina kadar gorunuyordu bende sodali suyla silmeme ragmen cogaldi aynindan bizede verdi ayni zamanda sodali suya devam et dedi iki fincan su hazirla dedi biriyle agzini digeriyle gogus uclarini temizle dedi Temiz yumsak bir bezle yanani ayri dilini ayri yani bir kere sildimi tekrar suya daldirmadim emzirdikten snra sabah aksam temizledim ilacida verdim o gun bir suru ilac damla verdi tam ne kadardi hatirlayamiyorum bide her emzirmeden sonra cay kasigi ile azicik su ver dedi bn yaptim surekli iki gun gecti diye yapmasam geri geldi ama o kadar yogun olmadi sinir oldum ben basla birak iki hafta filn boyle surdu ilaci biraktim suyla sodaya devam ettim sonra olunca silmeye basladim azalinca suyuda azalttim sabah aksam felan derken bir ay gibi bi sure ugrastik artik gecesimi vardi yoksa temizlemekten mi bilmiyorum gecti
mikostatin die bir ilaç verdi bizimki sarı bi sıvı gibi , günde 4 kere kullanılıcak diyor , başka ilacı varmıki acep ? ne güzel kurtulmuşsunuz canım yaa , bebeğin ne kadarlık ? yutkunmayı tam sağladıklarında yani ağzında süt kalıntısı kalmayınca geçiyomuş güya , napalım Allah başka dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?