2012 Ekim bebekleri büyüyor

ben ağustos annesiyim. cybex in kangurusunu almıştım çok memnun kaldım, acaip kullanışlı. bebişim de çok sevdi. şimdi unnado da baya indirime girmiş.kanguru almayı düşünenlere tavsiye ederim

Bende chicco aldim ancak hic kullanamadim kis gunu kanguruyla disari cikilmiyor hesap edemedim bide 9 kg kadar zaten

canım evet sagmak cok zor ama benden 700 cc sut cıksa pompa gogusumde gezeerım valla.

oylede canım ona ragmen mama verıyor olmak sınır bozucu sutun yeterlı fazlasıyla da yaglı kılo nalımı fazla dıyor doktor gel gor kı benım oglanı durduramıyoruz suan 9 haftalık 8 haftalıkken 6250 dı sunnet olacak 3 gun sonra ayrıca ben 15 gun sonra ıse baslıyacagım ozaman bukadar rahat sagamamda bu arada bı yontem vardı onu uygyladım sagmada cok ıse yarıyor
sut bıtınce dıgerıne gecıyorsun 5 dk sonra yıne bos olan gogse 10dk kadar sagıyorsun 5 dk ara 5 dk yıne sag derken tekrar sut gemeye baslıyor begın sut yetmıyor sınyalı gıdıyormus ayrıca ne kadar mantıklı bılmıyorum ama bır hap varmıs yan etkısı prolaktın hormonunu yukseltıyormus dogal olarak sut artıyormus hatta amerıkada evlatlık alınan cocugu emzırebılsın dıye evlat alan kadınlara verılıyormus bı sor doktoruna ıstersen

gece evet gece lambası kullanıyoruz.ama uyandığı zaman meme veriyorum karnını doyuruyor ve kucağımda uyuya kalıyor yerine koyuyorum hop uyanıyor. sonra tekrar başa dön altına yapmışsa eğer altını değiştiriyorum.bizim kızın uykusu düzene girmez artık umudumu kestim ben:)

bende olmadı canım benim sadece el bileklerim ve belim çok ağrıyor.evet allahtan yalnız değilmişsin

Tugce cokk guldum kiz sen cok yasa
eee ama oyle.ben cok ıstedım emsın o emerken sut yoktu sut gelene kadarda o bıraktı emmeyı..

motılıum o hap doktorum bana verdı ama o bıle ıse yaramadı anca 90 cc onuda 1 defa gordum valla o kadar uzuluyorum kı veremedım dıye

benım gıbı sutunu sagıpta veren varmı bızımkı emmıyor ama sagmakta ezıyet

cnm bebişin ne kadarlık? benim oğlumda emmiyordu hiç 45 gün sağıp verdim. çevremde arkadaşlarım 1 ay sonra alır dediler hep inanmamıştım. 1 ay sonra değil ama 45 gün sonra kendiliğinden almaya başladı. umarım seninde öyle olur çünkü sürekli sağmak çok zor. ve ben başlarda emziremediğim için de sütüm çok artmadı sanırım bu yüzden. şu an emziriyorum ama mama takviyesi de yapıyorum.

evet ben cok etkılı dıye duymustum sutum azken cesaret edıp kullanamadım acıkcası sımdı sukur tek seferde 260 bıle gordum ama hala mama takvıyesı var

slm kızlar
dün kızımın aşısı vardı 2. ayını bitirdi.akşam ateşi çıktı bi şekilde düşürdük sabahta ateşi çıktı yine düşürdük fakat dün hiç kakasını yapmamıştı sabah yaptı bi baktım ki isal olmuş acaba aşı olmasıyla ishal olmasının bir nedeni var mı

yok canım emıyor ama 2-3 dk kadar sonra yaygara anlıyacagın benım oglan tassın ıstıyor agzının kenarlarından emzırırkende zaten yuzu gozu kıyafetlerı benım uzerım sut oluyor bosa akıyor oyun oynuyor resmen benımle suanda 9 haftalık oldu zaten calısmaya baslıyacagım ıcın sagıma devamm edecegımde en azıından mama vermek zorunda kalmasam bazen 1 kez bazen 2 kez sma yıyıyor 2 saatte bır gunduz 100 ml gece 3 saatte bır goturuyor valla sagmak zor damla damla bıtmıyo bı turlu ama o yesınde dıyor ınsan annelık ıste

asının etkısıyle olabılır canım bızımkınde ası yuzunde gecıcı mor lekeler yaptı 2 gunde gectı hassasızda doktor tr dekı asılar yurt dısına gore bıraz ucuz ve adı oyuzden alerjık bebeklerde alerjen ler olusuyor dedı sukurkı gectı gecer merak etme

Tabiki cok sukur Eve filan bakmiyorum ben yemek camasir anca onlarla ilgilenebiliyorum rezene veriyorum gaz icin okadar ama sutum 15 gunde indi oda hep anca yetti nasil beslendim direndim bilemezsin sonunda basardim ve hala gunluk meyve suyum ayranim cevizim 2 lt suyum elimin altinda surekli dereotu vs sut yapacak seyler yiyorum

Kizlar prima aktif bebekten memnun kalmamistim simdi huggiese gectim kizimin degil beli sirtina kadar cikiyor bu soguk kis gununde herdefasinda bastan asagi soyup vucudunu yikamak cok can skici gunde 3kez napcam ben ya bide huggies in bacak lastigi cok ski oturup kaliyor bacagina. Baska marka oneren var mi kullanipta memnun kalan..

Prima kullaniyorum 2 numarayi kullaniyordum senin gibi her kaka yapisinda onunden sirtindan yanlardan cikmaya baslamisti bide dar gelmeye 2 gundur 3 num. Kullaniyorum kakasini yapar yapmaz aliyorum daha iyi oldu sanki yengem hepsini denedi nerdeyse bn memlekwtteyken can molfx huggiese primaya geri dondu ama orda ark dogumnyapti primadan molfixe gecti daha iyi diye galiba biraz bebege bagli deneme yanilma yoluyla bulacaz sanirim bnde degistirsemmi diye dusundm pisik olursa diye cesarer edemedim

evet ben cok etkılı dıye duymustum sutum azken cesaret edıp kullanamadım acıkcası sımdı sukur tek seferde 260 bıle gordum ama hala mama takvıyesı var
onla arttı bıraz ama sadece bıraz.uzun zamandır sagmıyorum bugun tekrar deneyesım var bakalım ne cıkıcak.
bacım senın kızın sıdıklı bezı nıye sucluyorsun.saka bı yana.evy baby den memnun olanlar var.huggısden ben memnunum cunku cok sık degıstırıyorum altını sorun olmuyor.

inşallah dediğin gibi en kısa zamanda geçer.teşekkür ederim

canım ben kızım doğduğundan beri canbebe kullanıyorum ve son derecede rahat ıslak mendilde canbebe kullanıyorum.2.ayını bitirdi işte hiç pişik olmadı 3-4 kere dışarı çıkmıştır o kadar.

selam canım , pek sık giremiyorum bebişten , sen hangi bebek doktoruna götürüyorsun miniği ? ofm yemi ? memnunmusun ? ben iyi bir doktor arıyorum bebeğim için , hangisini tavsiye edersin ? özelden yazarsan sevinirim burada arada kaynayabilir bebiş nasıl ? kızım 2 aylık oldu perşembede 2. ay aşılarımız var bakalım bizde bir yan etki olmaz inşallah çünkü benimki çok nazlı teyzesi , hemen küsüyo hüve hüve die baya bi ağlıyo memeyi bile almıyo , yarım saat sonra unutuyo ama oyyy tatlışlar yaaa Allahım korusun hepimizin bebeklerini

ben ıslak mendilide bezide huggies organik kullanıyorum , hiçte çıkmıyo dışına , yanlız bağlarken fırfırlarını dışarıda olmasına dikkat ediyorum , birde küçük geliyor olabilir belki bez bebeğine çünkü benimkinin bacaklarını hiç sıkmıyor veya senin bebişin babaklarımı çok tombik acaba ? ısırmalıkmı oldular oyyyyy

Kizlar onerileriniz cevaplariniz icin sagolun sanirim primaya geri doncez. Tugce hic bekletmiyorum kiz cis sizmiyo kaka siziyor normalde emzirdikten sonra kaka yapiyosa 15 dk dik tutup degistiriyorum ki kusmasin ama bugun goze aldim kusmasini ve hemen degistirdim sonuc ayni

Bacaklar tombik valla bogum bogum kucuk degilki kilosuna uygun ne zormus ve skintili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…