2012 Ekim bebekleri büyüyor

Merhaba. Hosgeldin Bence kilosuna cok takilma saglik sorunu yoksa gelisimini bozacak kadarda zayif degilse sorun etme herkezin bunyesi beslnmesi ictigi su aldigi hava ayni degil ki herseyden farklilik gosterir aylara gore kilolari yaziyor nette mesela alt sinir ust sinir olarak o araliktaysa problem yok bende ailemden uzaktayim ne bir akrabam ne bir arkadasim var suan istanbuldayim ama yalnizim dogumu memlekette yaptim 35 gunlukken evimize geldik 10 gun erken oldu benim oglumda doktor 3kg anca olur dedi bi hafta geriden geliyo dedi nasil uzulmustum takmistim Ama 3490 dogdu 2 ay lkkn 5700 geldi yarin 3. Ayimiz doluyo bakalm ne olduk 26 si saglik ocagina gidicez kndine guven biz anneyiz en iyi sekilde bakiyoruz yavrularimiza ne kadar titresekte ustlerine olacaklari kadar oluyolar

Merhaba.Hoşbuldum Kilosuna takmamaya karar verdim artık.Ne problemli bebeği olanlar var.Allaha çok şükür sağlıklı sıhhtli aldım kucağıma.Bende doğumu memlekette yapkım buraya dönerken içim parçalandı gurbet çok zor senin gibi burda hiçbir akrabam yok.Diyorum annem olsa en azından ev işlerime falan yardım eder bende sadece bebeğimle ilgilenirim içim yanıyor hem özlekde var.2 sene burdayız bakalım çabuk geçer umarım.Bebişin maşallah iyi kilo almış sadece anne sütüylemi besleniyor dicem konuyu yine kiloya getircem annelik :)

canım bebek gece gündüz ayrımını bilmezmiş.sen öğreteceksin ona.gece kesinlikle ısık yakma.gece lambası kullan.ve gece uyandığında onunla konuşma ve sevme ki uykusu kaçmasın.eğer kaçarsa tekrar uyuması zor oluyor.eğer gece altını açarsanda uyuması zorlaşır.bir gece uyursa eeğr düzene girer merak etme düzeliyor eskiden bizde öyleydik

selam canım allah sabır versin tek başına büyütmek zor gerçekten.ev işlerini filan da boşwer takılma olduğu kadar. ben karnımı doyurunca şükür diyorum.benimkide kucak hastası nasıl yapacam bilmiyorum eşim kucağa alıştırdı ilk hevesle bir de kaynanam ,gıg dedikçe alındı kucağa artık bende mecbur susturmak için alıyorum ama çok yoruluyrm. kilosu deyince benimki de fazladan mı gidiyor ne 2,5 aylıkken 6800 idi 3350 doğdu. kilo önemli ddeğil ya hasta olmadan atlatalımda şu kışı

Kuyruk sokumum cok agriyor kizlar dun yuzustu donmusum gece sabah kalkamadim 5dk.cabaladim yok kalkamiyorum, esimi durttum en sonunda 5dk.kadarda oyle ugrastik kitlendim resmen demek yalniz olsaydim ve kizim agliyo olsaydi kalkamicaktim... Sizde oldumu boyle bisey?

Ve evimize donduk... Kizimi acil yikamamiz lazim en son sali banyo yaptik carsamba anneme gittik ooo 1hafta olmus kuzum yikanmayali annem kuvette yikayalim dedide goze alamadim elimizden kayar felan allah esirgesin..
bosver canım ıyı yapmıssın bende 1 hafta yıkamadım hasta dıye ama sıldım.
Senin kuzunada masallah.sadece anne sutumu aliyor peki
yok canım nerde mamyla erken tanısanlardan kızım ne yaptıysam sutumu artıramadım ben ılaclar sıse sıse su yok artmadı en fazla 90 cc gordum bugune kadar.suanda 20 cc bıle yok
ahhh ahhh bende dogumdan berı oyle ortopedıye gıttım dogumdan sonra normal dıyor.smear testı ıcın dogumumu yapan doktora gıttım.dedım sen bana ne yaptın,?valla haklısın dedı dogurmana cok azcık bısey vardı ama ya kalp atıslarınız dursaydı dedı.mecbur kaldık sezeryana dedı.yanı bu durumdan bana kalan berbat bır agrı.ne oturabılıyorum ne kalkabılıyorum.bazen bacagımı bıle oynatsam acıyor.

Ah Ah ben o kuyruk sokumu ağrısı acısı yüzünden neler çektim neler ne oturabiliyordum ne kalkabiliyordum.Özellikli kalkarken dayanılmaz bir acı oluyordu.Çözümü ise otururken kalçamın etrafına 2 yatık koyarak buldum yani kemiğin olduğu yeri 1 hauta sert yere temas ettirmemeye çalıştım ve1 haftada düzeldi.Yada şişme simite oturarakta iyi geliyor deneyin isterseniz çok zor bişey bilirim

Allah razı olsun.Gerçekten zor..Bide bugün hasta olduk minicik ciğerlerinden nasıl öksürüyor burun akıntısıda var gripmi oldu acaba babamız gripti temas etmedi ama geçti sanırım doktora gidicez bronşit falan olmasından korkuyorum

ben de iyiyim benim kuzum da ii çok şükür ,yok canım çalışmıyorum henüz ikinci dönem başlıcam işe 11 şubat ta, ya ben sizleri de orda görmek istiyorum olmaz mı burda kimse kalmamış paylaşım yok , ne dersin ?

gunduz bısey yokda aksam oldumu tamam bıtıyorum ben resmen denıyım bakalım.saol canım
nasıl bırakıcaksın kuzunu yaa.ayyy ben alısverıse gıderken zor bırakıyorum.bız esrayla o sıteyı kullanmıyoruz.benım hesabım yok orda yanlıs hatırlamıyorsam esranında yok.

ben verıyordum ama artık sutum yok denılecek kadar az canım.cunku emmedıgı ıcın bıtermıs.

aksıne arttı dıyebılırım benım ama hala yetıremıyorum pasama oburuz bıraz suan sagıyorum ınan 2 saat olacak azıcık sag bıraz bebısle ılgılen zor valla 650 700 ml sagıyorum gunde 2 kezde mama yıyıyor bızımkı doktorun tavsıyesı uzerıne mamayı sulu yapıyoruz kandırıyoruz bızımkını kılo alımı fazla dıye

arada emmezse zaten azalıyor sonucta bu hormon işi onuda bebek saglıyor bızımkı arada 2-3 dk emıyor enazından ondada olanı bıtırıyor heryerı sut ama yetmıyor cocuguma aksın ıstıyor agzından yuzunden kılosuda fazla doktora gore ama sagmak cok yorucu

geçmiş olsun ccanım.. umarım önemli bişiy yoktur.benim kızdada sürekli burun tıkanıklığı var hır hır yapıp duruo ya hiç geçmiyor.burnunu sürekli deniz suyuyla açıyorum bir de

canım evet sagmak cok zor ama benden 700 cc sut cıksa pompa gogusumde gezeerım valla.

aman iyi olun hemsocum bi salgindir gidiyor bebislerde canim benim face hesabim yok 2yil felan oldu sileli...gecenlerde esiminkinden baktim kapali guruptu iceri giremedim boynu bukuk kaldim yabanci gibi ekim annelerine benden selam olsun! Hemsocum sut iznin vs..derken erkencikten cikcan e sonrada yaz tatili giriyor araya cabucak hamsiyene kavuscan valla senin isin iyi skma canini. Sen ne zaman dogum yaptin 20eylul mu?

ben ağustos annesiyim. cybex in kangurusunu almıştım çok memnun kaldım, acaip kullanışlı. bebişim de çok sevdi. şimdi unnado da baya indirime girmiş.kanguru almayı düşünenlere tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…