• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

biz de şimdi olduk geldik. birazcık ağladı oğlum sadece aşı olurken

eve gelince ateş düşürücü verdim, 6 saatte 1 ver dedi hemşire

inşallah sakince atlatırız bu aşıyı

Gecmis olsun kizlar cumleten biz olali 1 hafta oldu sukur ates yapmadi fitil aldik olaki ates yaparsa diye onada gerek kalmadi. Az huzursuz oldu o gunun gecesi o kadar korktugum gibi gecmedi sukur. Sizde rahat atlatin insallah..

Aynen hemfikirim de bosver herkez olmak istedigi yerde. Face hesabi acmak 2dakkalik is ama bende burda olmayi tercih ediyorum... Ayy oldum bugun kizim yordu annecigini gezmeye gidince bu kiza bi haller oluyor huysuzlaniyor yeni geldik gelir gelmez uzerini degistim uyuttum ohh be totomu devirdim yattim nihayet... Yatincada tum yorgunlugum cikti... Telden giriyorum ben genelde mobil kk guzel olmus ekran boyutuda ama ne begen var ne bildirim nede cevrim ici olanlar su an kimsecikler var mi :ssz: benelse nin dedigi gibi issiz topik...

benim oğlum da tam tersi canım gezmeye gittik mi gıkı çıkmıyor ,uyuyarak gidip uyuyarak dönüyoruz

ne kadar uslu çocuk bu böyle deyip deyip nazar değdiriyolar sonra

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza asılama yaptıralı 7gün oldu test gününü bekliyoru dualarınızı bekliyorum

Allah gönlüne göre versin inşallah

şuan ezan okunuyor rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı

Gecmis olsun kizlar cumleten biz olali 1 hafta oldu sukur ates yapmadi fitil aldik olaki ates yaparsa diye onada gerek kalmadi. Az huzursuz oldu o gunun gecesi o kadar korktugum gibi gecmedi sukur. Sizde rahat atlatin insallah..

sağol canım :29: şuan sakiniz bakalım gülücük atıyoruz :1: :nazar: inşallah böyle devam eder

tatlı adaşım napıyo annesi? sen işe ne zaman başlıcaktın?

günaydın arkadaşlar,

şu face olayı hoş olmamış hakikaten hep birlikte paylaşalım demiştik tecrübelerimizi 9 ayda ve sonrasında da neyse ben şu zeytinyağı ve popo olayında şöyle düşünüyorum bebeğim 1 hafta da 1 kere kakasını yaptı 2-3 kere ve bende maydanoz sapına zeytinyağı sürüp biraz uyardım makatı haftada bir ciddi bir sıkıntı ve dr.un verdiği fitil o maydanoz sapının onlarca katı nasıl olurda fitilin cinsel kimlik zerinde zararı olmazda zeytinyağlı bir ot sapının olur...ama tabi dayanabilsek ve 2sini de kullanmasak en iyisi ama fitil yerine ben zeytinyağını tercih ederim şahsen...

haftaya perşembe bizimde bcg aşımız var umarım ateş veya başka bir sıkıntı yapmaz...

hepimize kolaylıklar arkadaşlar...

Allah gönlüne göre versin inşallah

şuan ezan okunuyor rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı

sağol canım :29: şuan sakiniz bakalım gülücük atıyoruz :1: :nazar: inşallah böyle devam eder

tatlı adaşım napıyo annesi? sen işe ne zaman başlıcaktın?

Masallah doruk bebege :nazar: tatli adasin anasina kok sokturuyor kiz goz actirmiyor isi gucu gevtim wc ye gidemez durumdayim uykusu cok hafif gunduzleri 5dakka uyuyor 5 dakka uyanik kucakta gezdirmekse aynen devam :ssz: agirlastilarda artik zor oluyor

Masallah doruk bebege :nazar: tatli adasin anasina kok sokturuyor kiz goz actirmiyor isi gucu gevtim wc ye gidemez durumdayim uykusu cok hafif gunduzleri 5dakka uyuyor 5 dakka uyanik kucakta gezdirmekse aynen devam :ssz: agirlastilarda artik zor oluyor

aynı canım gündüz uykusu çok zor bizde de, başından ayrılamıyorum sürekli sallamamı istiyor

dün sağolsun komşum aldı baktı da ben temizlik yaptım. arada komşunun kızı geliyor sallıyor ben yemek ütü falan yapıyorum

ütü de bitmiyor ki hergün doruk'un bir makine çamaşırı yıka ütüle :27:

benim oğlum da tam tersi canım gezmeye gittik mi gıkı çıkmıyor ,uyuyarak gidip uyuyarak dönüyoruz

ne kadar uslu çocuk bu böyle deyip deyip nazar değdiriyolar sonra

Tabii bilmiyolar evde annecigine neler ediyorlar. Ben ise donmemeye karar verdim 2yasina kadar. Senin bakici iside yolunda gitmedi napcan varmi baskasi

aşı iyi geldi galiba koltuğa koymuştum kendi kendine uyudu kaldı oğlum hiç sallanmadan :1:

aynı canım gündüz uykusu çok zor bizde de, başından ayrılamıyorum sürekli sallamamı istiyor

dün sağolsun komşum aldı baktı da ben temizlik yaptım. arada komşunun kızı geliyor sallıyor ben yemek ütü falan yapıyorum

ütü de bitmiyor ki hergün doruk'un bir makine çamaşırı yıka ütüle :27:

Nasil rahatliyorsundur bizde yok komsu kizi komsularim hep cocuklu oda samimi olamadik bi turlu. Calisinca boyle oluyor galiba.

Tabii bilmiyolar evde annecigine neler ediyorlar. Ben ise donmemeye karar verdim 2yasina kadar. Senin bakici iside yolunda gitmedi napcan varmi baskasi

buldum canım daha doğrusu ilk konuştuğumuz kişide karar kıldık

komşum olsaydı çok iyi olcaktı doruk evden çıkmamış olcaktı ama malesef olmadı

şimdi götürüp getircez mecburen hergün. işyerinden arkadaşımızın annesi ,hem benim arkadaşımın görümcesi, tanıdık bildik insan

Kizce dogmadan huggies kullanmaya karar verip 2paket almistim ilk paket cok ii cikti 2.pakette baktim siziyor ki hic bekletmem bezi hemen degistiririm altini. bende degistirdim bezimizi
Primanin yeni bebegi cok iyiydide bu aktif bebekte skinti var kilo araligida cok fazla 4-9 kilo e bizde 6ya yakiniz yeni bebek kucuk aktif bebek buyuk geliyor. Cok karmasik nerdeyse her alt degistirmede ustumuzude degistirmek durumunda kaliyoruz. Bide molfiks mi denesem...

primanın 2 numarasını kullanırken çok sızdırıyo çişi diye şikayet ediyordum ,huggies 3 numara aldık o bitince

o kadar sıkı ki oğlumun bacaklarını 3 numara olmasına rağmen bir de 3-4 kez kakayı sızdırdı

tekrar primaya döndük, eşim kızdı kangren olcak çocuğun bacakları ne biçim bez bu diye

buldum canım daha doğrusu ilk konuştuğumuz kişide karar kıldık

komşum olsaydı çok iyi olcaktı doruk evden çıkmamış olcaktı ama malesef olmadı

şimdi götürüp getircez mecburen hergün. işyerinden arkadaşımızın annesi ,hem benim arkadaşımın görümcesi, tanıdık bildik insan

Evi yakindir muhtemelen kalinca giydirir birakirsin bisicikler olmax hem izmir soguk olmaz cok. Sut iznini gunemi cevircen.

günaydın arkadaşlar,

şu face olayı hoş olmamış hakikaten hep birlikte paylaşalım demiştik tecrübelerimizi 9 ayda ve sonrasında da neyse ben şu zeytinyağı ve popo olayında şöyle düşünüyorum bebeğim 1 hafta da 1 kere kakasını yaptı 2-3 kere ve bende maydanoz sapına zeytinyağı sürüp biraz uyardım makatı haftada bir ciddi bir sıkıntı ve dr.un verdiği fitil o maydanoz sapının onlarca katı nasıl olurda fitilin cinsel kimlik zerinde zararı olmazda zeytinyağlı bir ot sapının olur...ama tabi dayanabilsek ve 2sini de kullanmasak en iyisi ama fitil yerine ben zeytinyağını tercih ederim şahsen...

haftaya perşembe bizimde bcg aşımız var umarım ateş veya başka bir sıkıntı yapmaz...

hepimize kolaylıklar arkadaşlar...

aynı ben de senin gibi düşünüyorum canım. hatta bu mevzu geçtiğinde moralim bozuldu 1-2 gün girmedim sayfaya. fitil sokunca problem yok da maydanoz sapı vs. sokunca minicik bebeğin cinsel kimliği mi etkileniyormuş.

face olayı kötü oldu bizden başka kimse kalmadı

Evi yakindir muhtemelen kalinca giydirir birakirsin bisicikler olmax hem izmir soguk olmaz cok. Sut iznini gunemi cevircen.

ev alırken arabamızı satmıştık şimdi araba şart oldu, ben işe başlayana kadar alıcaz bir araba inşallah. eşim bırakçak sabah, akşam ben alıcam

güne çevirmicem iznimi, 6da çıkmak yerine 4:30da çıkarım daha iyi diye düşündüm

primanın 2 numarasını kullanırken çok sızdırıyo çişi diye şikayet ediyordum ,huggies 3 numara aldık o bitince

o kadar sıkı ki oğlumun bacaklarını 3 numara olmasına rağmen bir de 3-4 kez kakayı sızdırdı

tekrar primaya döndük, eşim kızdı kangren olcak çocuğun bacakları ne biçim bez bu diye

Simdi ne durumda kilo aldikca bebis sizdirma sorunu bitiyormu. Kilosuda uygun elif su nun aktif bebege ama siziyor kiz sastim napicam diye.

Simdi ne durumda kilo aldikca bebis sizdirma sorunu bitiyormu. Kilosuda uygun elif su nun aktif bebege ama siziyor kiz sastim napicam diye.

primanın 3 numarasına geçtik 2 gün oldu sızdırma yok bakalım olmaz inşallah

buarada kilomuz 5,85 kg olmuş :nazar: ayda 1 kilo almış ,aslında sınır 800 gr dedi hemşire :1: ama bugün gelen bebeklerin hepsi böyleydi dedi

boyumuz da 3 cm uzamış 59 cm olmuş

ben bu ay doktora götürmekten vazgeçtim kilosuna boyuna bakmaktan daha fazla bişey yaptığı yok onunda

ev alırken arabamızı satmıştık şimdi araba şart oldu, ben işe başlayana kadar alıcaz bir araba inşallah. eşim bırakçak sabah, akşam ben alıcam

güne çevirmicem iznimi, 6da çıkmak yerine 4:30da çıkarım daha iyi diye düşündüm

Evet arabasiz zor tabii alirsiniz insallah su dogum paralari zamani gelsinde cekelim artik :1: benim taa ocakta 37.haftaya kadar calistim ya uzadi. 38 de ise dogurdum hazirligimi yapamadan geldi adasin (hosgeldi melegim)

primanın 3 numarasına geçtik 2 gün oldu sızdırma yok bakalım olmaz inşallah

buarada kilomuz 5,85 kg olmuş :nazar: ayda 1 kilo almış ,aslında sınır 800 gr dedi hemşire :1: ama bugün gelen bebeklerin hepsi böyleydi dedi

boyumuz da 3 cm uzamış 59 cm olmuş

ben bu ay doktora götürmekten vazgeçtim kilosuna boyuna bakmaktan daha fazla bişey yaptığı yok onunda

:nazar: masallah bizde 1 hafta evvel 5.600 duk bizim kizda hizli gidiyor bizimde asi gunu dr.randevumuz vardi bizde iptal ettik :-) ayni dusundum bende gitmedim.. Anne sutu aliyor kizce sen nasil yapiyosun ama ilk hafta sutum gelmedi mama verdik simdi masallahi var ya bide kizim emerken cok genzine kaciyor oksuruyor korkuyorum.. O kadar oksuruyorki alttan birt yapiyor oksurugun siddetinden.

Back