• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

bebişlerinizi cep telefonlarından, lcd lerden vb... uzak tutuyo musunuz? ben dikkat etmiyorum pek.

Etmeye calisiyorum mesela gece yatarken tel.kapatiyorum ama birinde sakinsam digerinde sakinmiyorum gun boyu salonda tv calisiyor kizcede salonda benimle yani 4 - 4luk degil...

Evet sorayim kizcem eksik kalmasin :-) bizde yapcaz bici bici tarad im saclarini kiz cok uzun prensesimin saclari ve gur nasil yagliycam o konaklari bilmiyorum. Kizcem 5.600 elif su ve ece bebeke :nazar: masallah..
masallah elifimize benim kizimin saclari kisa sorum olmadi o yuzdeb...

bebişlerinizi cep telefonlarından, lcd lerden vb... uzak tutuyo musunuz? ben dikkat etmiyorum pek.
nerde canim ya tutamiyoruz malesef bu zamanda herkesib oldugu gibi benim evimdede hee odada led var.

evet elektronik seyler artik cok fazla hangi birini kapaticaz, telefonlar, bilgisayarlar, tv ler, disarda gittigimiz yerlerde de ayni sekilde, ben dikkat etmiyorum acikcasi, yapicak pek bisey yok.

Tuceeee kizcemin saclari az yagli gibi kalmis naapcam biraz abarttim yag isini konaklar bitsin diye yarin yikasam bi gecede bitlenmez dimi?
cok hafif fazla degil saclari kuruyunca farkettim tararken.

slm kızlar nasılsınız nasıl gaz durumlarınız bitmek bilmio bizimki valla eşim milupanın geve çayını almış kullanan varmı aranızda?

slm kızlar nasılsınız nasıl gaz durumlarınız bitmek bilmio bizimki valla eşim milupanın geve çayını almış kullanan varmı aranızda?

Hg.bizim gazimiz azaldi sukur zinco kullandim kizima bende kimyon ictim... Kimyonu hala iciyorum tane kimyon aldim kaynar suya bi kasik atip iciyorum tadi guzel :-)

Tuceeee kizcemin saclari az yagli gibi kalmis naapcam biraz abarttim yag isini konaklar bitsin diye yarin yikasam bi gecede bitlenmez dimi?
cok hafif fazla degil saclari kuruyunca farkettim tararken.

yika canim ya bisey olmaz.nasilsa disari cikmiyoruz.zeytinyagina karbonat attin degil mi?

Evet attim badem yagida ekledim. Susuz temizlik icin temizleme sutu var onla sildim sacada kullaniliyor nasilsa. Simdi misil misil uyuyor benimde gozum kesmiyor ya belim tutuluyor en ufak biseyde nolcak boyle ozellikle kizceyi yikarken ve altini temizlerken

Evet attim badem yagida ekledim. Susuz temizlik icin temizleme sutu var onla sildim sacada kullaniliyor nasilsa. Simdi misil misil uyuyor benimde gozum kesmiyor ya belim tutuluyor en ufak biseyde nolcak boyle ozellikle kizceyi yikarken ve altini temizlerken

iyi yapmissin canim.benimde yilarken bel kemiklerim kirilicak sanki

günaydın güzel bebişlerimize güzel annişlerimize... ya bu gaz sancısı 2 ayımız bıttı ama gecmedı kısmet 3.aya :1: bugun asılarımız war asıdan snra hemen ates dusurucü wercem siz werdinizmi? bu arada ne kadar azalmısız topikte yaa

benim bi göğsüm süt doluyo öbürü yumuşacık boş... nasıl oluyo anlamıyorum yahu ... bebeişim tek memeye kaldı :(

Kizlar dun kirkimiz cikti ve eve geldim artik yapayalnizim oglum ne uyuyo ne anakucaginda duruyo acimmmm... ben nasil yemek yicem ve yapicam hep ayagimda uyumak istiyor

Kizlar dun kirkimiz cikti ve eve geldim artik yapayalnizim oglum ne uyuyo ne anakucaginda duruyo acimmmm... ben nasil yemek yicem ve yapicam hep ayagimda uyumak istiyor

İsimiz zor arkadasim pratik nasil olunur bende ogrenemedim. İsi gucu biraktim gece kizce uyurken yapiyorum o da parmak ucunda yuruye yuruye...

Kizlar 1haftadir aktif bebege gectim yeni bebek almadim ama bu aktif bebekte kakisi beline kadar cikariyor napcam...

Hayırlı sabahlar kızlar herkeze :) gecmisi okudum herkez de yine aynı sorunlar var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins

günaydın güzel bebişlerimize güzel annişlerimize... ya bu gaz sancısı 2 ayımız bıttı ama gecmedı kısmet 3.aya :1: bugun asılarımız war asıdan snra hemen ates dusurucü wercem siz werdinizmi? bu arada ne kadar azalmısız topikte yaa
bızde bugun 3 ayımızı doldurduk cok sukur ne gaz sancısı nede uyky problemı hepsı uctu gıttı.gaz ılacı bıle vermıyorum.korkma bugune kadar yaptırdıgım hıcbır ası ates yapmadı gereksız yere ılac verme cocuga.benım fıkrım tabıı
Kizlar 1haftadir aktif bebege gectim yeni bebek almadim ama bu aktif bebekte kakisi beline kadar cikariyor napcam...
babamın teyzesı getırdı bana ondan.kalcası ıcın 2 bez kullandıgım donemde bıtırdım yoksa bes para etmez...en ıyısı huggıes onu kullanıyorum cok memnunum.ılk ay prematurelerı ıcın kullandım oda sadece molfıxın vardı oda cok cok ıyıydı.

Back