• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

online kimsecikler yok mu telden gorunmuyorda. sayfa takılıp kalmış yine :ssz: dünden kalma nerdeyse :27:

heee yaşıyorum tabii :)) girip okuyorum çıkıyorum:ssz:

oğluşum büyüyor tabii senin cimcime nasıl iyimi :emir_bebek:

BenElse canım geçmiş olsun atlattınız aşıyı da hadi gözün aydı,,bu gece de hayırlısıyla sorunsuz geçer inş.
iyi bari bende dedim asudeyide face e kaptirdik herhalde..

Sukur atlatmissiniz arkadasim allah beterinden korusun baska skinti vermesin. İsrarla emzirdin mi cunku emzirdikce gelme ihtimali cok yuksekti benimde 1hafta sonra geldi...
benimde aynen oyle oldu emzirdikce geliyor.ilk dogum yaptigimda esimin amcasinin kizi geldi.bi baktim emzirmeye calisiyor.onunda oglu var yedi aylik.dedim napiyosun asla baskasi emziremez bebegimi mama veririm gider yani.sonucta o bizim kokumuzu almasi lazim.tabii hu benim dusuncem
slm kızlar nete grmek ne kadarda güzelmiş
evet oyle ama cokta zor bilgisayr acmayi unuttum anca telefondan.
Evet guzel ama zor bi elimde kizim bi elimde telefon ne yardan geciyorum ne serden burda olmayi seviyorum...
aynen canim.bende hamileyken hep bilgisayardaydim.ilk doguma giderken telefon kullandim sizleri dk dk bilgilendirdim ameliyathanenin kapisindan girerken esim ordada mi yazmaya devam ediceksin dedi aldi telefonumu.yoksa bayilana.kadar yazardim

kızlar bende face yok bende ekım annesıyım sık gırıyorum kk ya bol bol gelırım alırsanız aranıza

günaydın kızlar geceyi atlattık şükür ateşimiz çıkmadan

ama hemen dalamadı uykuya oğlum her emzirip yatırdığımda uyandı tekrar tekrar başına gidip salladım

selamlar ..
bebeklerinizi gündüz uykuları nasıl benim kızım çok az uyuyor ya :26:acaba doymuyor mu:5:kafamı çok takıyorum şu süt olayına:31:

benim oğlumun gündüz uykusu da az semacım bende kafama takıyodum ama 2 ayda 2 kilo almış çok iyi dedi hemşire dün

demek ki yemeleriyle alakalı değil gündüz-gece ayrımının farkında bebeklerimiz

günaydın kızlar geceyi atlattık şükür ateşimiz çıkmadan

ama hemen dalamadı uykuya oğlum her emzirip yatırdığımda uyandı tekrar tekrar başına gidip salladım

gunaydın canım.bana saglık ocagındakı hemsıre dedı kı artık eskısı gıbı degıl asılar ates yapmıyor cok nadır olabılıyor dedı.ben kızıma hıcbır asısında ılac vermedım cok sukur kı huzurlu bır sekılde atlattık.

gunaydın canım.bana saglık ocagındakı hemsıre dedı kı artık eskısı gıbı degıl asılar ates yapmıyor cok nadır olabılıyor dedı.ben kızıma hıcbır asısında ılac vermedım cok sukur kı huzurlu bır sekılde atlattık.

bana her ihtimale karşı ver demişti 6 saatte 1 verdim. en son sabah 7de verdim başka da vermeme gerek yok heralde artık risk geçmiştir di mi?

merhaba kızlar,benim oğlumun yarın kırkı çıkacak hayırlısıyla. gece uykuları düzene girdi sayılır, her akşam 9-10 gibi banyo yaptırıyorum öyle uykuya dalıyor. ama gündüzleri bir türlü derin uykuya dalamıyor, yarım saat 45 dakika kucağımda gezdiriyorum tam uyudu yatağına yatırıyotum başlıyor tekrar uyanmaya, bu defa yatırmayayım diyorum ama daha 40 günlük çocuk nasıl oyalanırda ağlamaz onu beceremiyorum. öğrenmek istediğim siz bebeişlerininzi özellikle gündüzleri nasıl oyalıyorsunuz.

bana her ihtimale karşı ver demişti 6 saatte 1 verdim. en son sabah 7de verdim başka da vermeme gerek yok heralde artık risk geçmiştir di mi?

zaten korktugumuz gibi deilmiş bende korkudan neler kurmuştum kafamda sükür az huysuzluğu dışında bişeycikler olmadı fitilini bile yapma ihtiyacı duymadım... ebe bana ilk gün ateşini sık kontrol et 48 saate dikkat demişti dokunma ovalama aşı yerini demişti. sen b u günde dikkat et arkadaşım ama ilaca gerek yok minik adaşın ilaçsız atlattı şükür. bu arada doruk bebeğe maşallahhhh:nazar:

Kızlar.kızımı yıkkadım doyurdum sımdı sallıyorum ınsallah uyur.dun kızım ıkı kere su gıbı kaka yaptı.gece 5 den berı sadece bır defa cıs yaptı.oda tam altını actıgımız anda.sızce doktora basvurmalımıyım cok endıselıyım.

ohh bilgisayardan girmek ne güzelmiş kk ya.. begeni var bildirimi var online olanlar varrr:46:
tugçee napıosunuz kızçe nasıl?:emir_bebek:

Kızlar.kızımı yıkkadım doyurdum sımdı sallıyorum ınsallah uyur.dun kızım ıkı kere su gıbı kaka yaptı.gece 5 den berı sadece bır defa cıs yaptı.oda tam altını actıgımız anda.sızce doktora basvurmalımıyım cok endıselıyım.

canım netten bi araştır hiç başıma gelmedi. duruma göre hastaneye götür bence bakalım kayda değer şeyler bulcan mı..

bencee bunlar olan şeylerr ama için rahat etmiyecekse doktorunu ara sor o getir derse götürürsün zaten benyo yapmış boşuna dışarı çıkarıpta hasta etme bence:26::26:

selamlar ..
bebeklerinizi gündüz uykuları nasıl benim kızım çok az uyuyor ya :26:acaba doymuyor mu:5:kafamı çok takıyorum şu süt olayına:31:

Gundux az uyuyor kuzularimiz buyuduler artik bizle vakit gecirmek istiyorlar ama biraz abartiyorlar gunduzde uyusalar azcik soyle 2 saat kesintisizde bizde isimizi gorsek

benim oğlum da öyle yaa.Allahtan gece uykusu güzel,buna da şükür.gündüz bi şekilde idare ediliyo.gece uyumasa daha fena...bizimkinin de yarım saat en fazla gündüz uykusu.büyük oğlumun yarım saat bile olmadan uyandırmalarını saymıyorum tabii.tam uyudu biraz evi toparlayayım diyorum.beyefendi bi bağırıyo hooop uyanıyo hadi bi daha uyutmaya çalış.küçüğünü emzir uyut,büyüğü acıkır.hadi ona bişeyler hazırla,yedir.küçüğü uyanır.valla günüm böyle geçip gidiyo.hemen akşam oluveriyo bakıyorum:1:ben de bazen sadece 2 saat kesintisiz uyusa yeter diyorum.işimizi hallederiz 2 saattte :1:

bugün aşılarımızı olduk biz de.calpol verdim aşıdan sonra.uyuyo şimdi paşam..3 yerden canını yaktıkları yetmiyomuş gibi bacağına vururken aşıyı sanırım oğlum kendini kasınca iğneyi geri ittirdi beceremedi hemşire.1 kere daha batırdı o iğneyi.içim gitti yaa.yavrum tam ağlıyo sakinleşecekken bi daha, bidaha:50:neyseki atlattık.. 5430gr olmuş oğlum.geçen ay 4170gr.dı. çok iyi dedi doktorumuz:nazar:boyumuz da 57cm.artık çok uzun emmiyo oğluşum 5dk emiyo bırakıyo.ama kilo alımı iyiymiş şükürki...

ohh bilgisayardan girmek ne güzelmiş kk ya.. begeni var bildirimi var online olanlar varrr:46:
tugçee napıosunuz kızçe nasıl?:emir_bebek:
umarım bende bılgısayarı elıme alabılırım.yenı kk da cep telefonunda en asagya ındır sayfayı orda full sıte yazıyor oraya tıkladıgında normale donuyor...
canım netten bi araştır hiç başıma gelmedi. duruma göre hastaneye götür bence bakalım kayda değer şeyler bulcan mı..
bı uyusa gırıp nete bakıcam..
bencee bunlar olan şeylerr ama için rahat etmiyecekse doktorunu ara sor o getir derse götürürsün zaten benyo yapmış boşuna dışarı çıkarıpta hasta etme bence:26::26:
aradımda vızıtteymıs.hemen arıycakmıs benı musaıt olunca

canım sen mama veriyodun sanırım.su veriyo musun peki?su gibi kaka yaptı demişsin belki bugün az çiş yapması su kaybettiğindendir.biraz su versen nasıl olur acaba?yine de için rahat etmeyecekse dr. ara, sor..

benim oğlum da öyle yaa.Allahtan gece uykusu güzel,buna da şükür.gündüz bi şekilde idare ediliyo.gece uyumasa daha fena...bizimkinin de yarım saat en fazla gündüz uykusu.büyük oğlumun yarım saat bile olmadan uyandırmalarını saymıyorum tabii.tam uyudu biraz evi toparlayayım diyorum.beyefendi bi bağırıyo hooop uyanıyo hadi bi daha uyutmaya çalış.küçüğünü emzir uyut,büyüğü acıkır.hadi ona bişeyler hazırla,yedir.küçüğü uyanır.valla günüm böyle geçip gidiyo.hemen akşam oluveriyo bakıyorum:1:ben de bazen sadece 2 saat kesintisiz uyusa yeter diyorum.işimizi hallederiz 2 saattte :1:

bugün aşılarımızı olduk biz de.calpol verdim aşıdan sonra.uyuyo şimdi paşam..3 yerden canını yaktıkları yetmiyomuş gibi bacağına vururken aşıyı sanırım oğlum kendini kasınca iğneyi geri ittirdi beceremedi hemşire.1 kere daha batırdı o iğneyi.içim gitti yaa.yavrum tam ağlıyo sakinleşecekken bi daha, bidaha:50:neyseki atlattık.. 5430gr olmuş oğlum.geçen ay 4170gr.dı. çok iyi dedi doktorumuz:nazar:boyumuz da 57cm.artık çok uzun emmiyo oğluşum 5dk emiyo bırakıyo.ama kilo alımı iyiymiş şükürki...

benim kızımda 5 dk emiyor nedeni ise artık daha kuvvetli çekiyolar bi kerede cok cok emiyolar ve doyuyorlar önceden dinlene dinlene olduğu için uzuuun uzuuun emiyorlar demişti ebe bende çok takılmıştım bu duruma ama verdikleri cevap aklıma yattı :1: oğluşuna maşallah :nazar: ve geçmiş olsun atlattınız sizde:emir_bebek:

Back