• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

primanın 3 numarasına geçtik 2 gün oldu sızdırma yok bakalım olmaz inşallah

buarada kilomuz 5,85 kg olmuş :nazar: ayda 1 kilo almış ,aslında sınır 800 gr dedi hemşire :1: ama bugün gelen bebeklerin hepsi böyleydi dedi

boyumuz da 3 cm uzamış 59 cm olmuş

ben bu ay doktora götürmekten vazgeçtim kilosuna boyuna bakmaktan daha fazla bişey yaptığı yok onunda

:nazar: masallah bizde 1 hafta evvel 5.600 duk bizim kizda hizli gidiyor bizimde asi gunu dr.randevumuz vardi bizde iptal ettik :-) ayni dusundum bende gitmedim.. Anne sutu aliyor kizce sen nasil yapiyosun ama ilk hafta sutum gelmedi mama verdik simdi masallahi var ya bide kizim emerken cok genzine kaciyor oksuruyor korkuyorum.. O kadar oksuruyorki alttan birt yapiyor oksurugun siddetinden.

slm kızlar
bugun oglumun 2.ay aşısı var sız yaptırdınız mı çok sancı yapıyo mu acaba :26::26:
ben yaptıralı bı 2 hafta oldu..sancı felan yapmadı cok rahatı kızım
selam kızlar nasılsınız bugün 2 de aşımız var ya 3tane birden yazık bu bebeklere içim gidiyo:(((
aynen canım aglayınca bende aglıyorum kızımla
rotavirüsü aşısını yaptırdınız mı? yaptırcak mısınız?
..
27 aralıkta çağırdı sağlık ocağı bizi, aşıyı tavsiye ediyorum yaptırın, gelirken eczaneden al gel dedi
yaptırdım canım agızdan verılıyor yanında muhakak emzıgını gotur yoksa ası zıyan olur..fıyatıda 142 tl bılgın olsunda ona gore gıtt hazırlıksız yakalanma
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza asılama yaptıralı 7gün oldu test gününü bekliyoru dualarınızı bekliyorum
hayırlı olsun canım ınsallah olur benım kızımda tup bebek oldugu ıcın bılrım o donem ne kadar zordur...
günaydın arkadaşlar,

şu face olayı hoş olmamış hakikaten hep birlikte paylaşalım demiştik tecrübelerimizi 9 ayda ve sonrasında da neyse ben şu zeytinyağı ve popo olayında şöyle düşünüyorum bebeğim 1 hafta da 1 kere kakasını yaptı 2-3 kere ve bende maydanoz sapına zeytinyağı sürüp biraz uyardım makatı haftada bir ciddi bir sıkıntı ve dr.un verdiği fitil o maydanoz sapının onlarca katı nasıl olurda fitilin cinsel kimlik zerinde zararı olmazda zeytinyağlı bir ot sapının olur...ama tabi dayanabilsek ve 2sini de kullanmasak en iyisi ama fitil yerine ben zeytinyağını tercih ederim şahsen...

haftaya perşembe bizimde bcg aşımız var umarım ateş veya başka bir sıkıntı yapmaz...

hepimize kolaylıklar arkadaşlar...
bızde oyle dusunmustuk ama olsun 3-5 kısıyız ama bızım paylasımlarımızda yeter..
aşı iyi geldi galiba koltuğa koymuştum kendi kendine uyudu kaldı oğlum hiç sallanmadan :1:
evet canım sakınlesıyolar bugun butun gun uyurr kuzucukk..

ev alırken arabamızı satmıştık şimdi araba şart oldu, ben işe başlayana kadar alıcaz bir araba inşallah. eşim bırakçak sabah, akşam ben alıcam

güne çevirmicem iznimi, 6da çıkmak yerine 4:30da çıkarım daha iyi diye düşündüm
canım araba buyuk kolaylık ama onun yanı sırada buyuk masraf bızde 2 tane var.ne vergısı bıtıyor nede sıgortası.buarada aklıma geldı doguma gıderken ben kullanmıstım arabayıı:52:ne bılıyım dogurucagımı ben kontrole gıdıyordum

slm kızlar yardımınıza ihtiyarcım var. kızım kakasını yapamıyor çok ıkınmaya başladı kızarıyor bozarıyor ağlıyo kuzum aynı sorunu yaşayan var mı acaba aranızda. dr pek ilgilenmedi normal falan deniyor genelde. ben özele gitmeyi düşünüyorum genel bir muayene etsin hem. aranızda aynı problemi yaşayanlar uyguladıklarını paylaşırsa sevinirim

benim kızımdada aksamları oluo aynı sorun.gun ıcınde kaka cok yapıo sıkıntı yok aksam kolıik saati gelınce cıkaramıo cocuk.biz kansuk fitil werioz canım aksam rahatlatıo gazıyla bırlıkte kolay ckarıo kakasınıda.dr önermişti bize

kizlar bu bebek arabasi ne super bisey ya kendi yatagina koyup salliyoruz :61:gozler kapanmak bilmiyor
bide emzigini dakka basi dusuruyo cigligi basiyo:120:
gel gor ki arabaya koyup bir ileri bi geri yaptikmi uyku moduna oyle bir geciyo ki emzik falan unutu veriyo
disarida bile citi cikmiyo
onun icin biz her gezmeden geldiyimizde tekerleri yikayip evde de arabayla evici turumuza devam ediyoz:61:

Of kizim emzik tutmuyor dudagina bile degince basliyor ogurmeye sutumu sagdim gogusum cok doldu acikinca veriyim dedim biberonada ogurdu sutum cop :-(

İyi canim sen nasilsin. Aslinda iyi dedigime bakma dus alasim var ama nasil mecbur babamizi bekliyoruz :ssz:

ben ıyıyım pazara gıttım geldık kızıma uygun kılotlu corap bulamadım butun magzaları gezdım bende pazardan almaya karar verdım gıttım 3-4 tane aldım cok ıyı oluyor..allahtan kayınvalıdemın yanındayım yoksa nefes alamazdım kız 2 dk durmadı bugun.araba koltuguna donencesını taktımoynuyor.(allahtan donencesını hem arabaya hem yataga takılandan almısım,buyuk kolaylık)

:nazar: masallah bizde 1 hafta evvel 5.600 duk bizim kizda hizli gidiyor bizimde asi gunu dr.randevumuz vardi bizde iptal ettik :-) ayni dusundum bende gitmedim.. Anne sutu aliyor kizce sen nasil yapiyosun ama ilk hafta sutum gelmedi mama verdik simdi masallahi var ya bide kizim emerken cok genzine kaciyor oksuruyor korkuyorum.. O kadar oksuruyorki alttan birt yapiyor oksurugun siddetinden.

bende sadece anne sütü verdim hiç mama vermedim bugüne kadar

ama şimdi işe başlayınca nasıl olcak korkuyorum biberon verince beni bırakırsa diye

çok acıktığında ilk emme anında çok hızlı emiyor benimde oğlum yavaş diyorum burda meme bir yere gitmiyor :1: o zaman kaçıyor genzine öksürüyor

kizlar bu bebek arabasi ne super bisey ya kendi yatagina koyup salliyoruz :61:gozler kapanmak bilmiyor
bide emzigini dakka basi dusuruyo cigligi basiyo:120:
gel gor ki arabaya koyup bir ileri bi geri yaptikmi uyku moduna oyle bir geciyo ki emzik falan unutu veriyo
disarida bile citi cikmiyo
onun icin biz her gezmeden geldiyimizde tekerleri yikayip evde de arabayla evici turumuza devam ediyoz:61:

aynen canım uyuyamadığı zaman bende koyuyorum arabasında uyutuyorum

Of kizim emzik tutmuyor dudagina bile degince basliyor ogurmeye sutumu sagdim gogusum cok doldu acikinca veriyim dedim biberonada ogurdu sutum cop :-(

3-4 gündür oğlum emziği ağzından çıkarmaz oldu :1:

o çıkardı ben soktum ağzına, o çıkardı ben soktum ağzına sonunda pes etti galiba şimdi bayıla bayıla emiyor :1:

uykuya dalmasını da kolaylaştırıyor emzik :nazar:

merh aba arkadaşlar nasılsınız hiç giremedim oğlum 2 ay 10 günlük oldu 23 günlükken hastaneye yattı bir hafta bağırsaklarında sorun var diye şimdi sağlığı çok şükür iyi ama sürekl ağlıyor oyüzden giremedim hiç bu arada sütüm yok mamaya başlamıştık sonra bir süt anne bulduk allah razı olsun en azından anne sütü içiyo

merh aba arkadaşlar nasılsınız hiç giremedim oğlum 2 ay 10 günlük oldu 23 günlükken hastaneye yattı bir hafta bağırsaklarında sorun var diye şimdi sağlığı çok şükür iyi ama sürekl ağlıyor oyüzden giremedim hiç bu arada sütüm yok mamaya başlamıştık sonra bir süt anne bulduk allah razı olsun en azından anne sütü içiyo

Sukur atlatmissiniz arkadasim allah beterinden korusun baska skinti vermesin. İsrarla emzirdin mi cunku emzirdikce gelme ihtimali cok yuksekti benimde 1hafta sonra geldi...

selamlar ..
bebeklerinizi gündüz uykuları nasıl benim kızım çok az uyuyor ya :26:acaba doymuyor mu:5:kafamı çok takıyorum şu süt olayına:31:

selamlar ..
bebeklerinizi gündüz uykuları nasıl benim kızım çok az uyuyor ya :26:acaba doymuyor mu:5:kafamı çok takıyorum şu süt olayına:31:

Gundux az uyuyor kuzularimiz buyuduler artik bizle vakit gecirmek istiyorlar ama biraz abartiyorlar gunduzde uyusalar azcik soyle 2 saat kesintisizde bizde isimizi gorsek

Back