benim bi göğsüm süt doluyo öbürü yumuşacık boş... nasıl oluyo anlamıyorum yahu ... bebeişim tek memeye kaldı
benim de öle birini fazla emzirdim die herhalde aradaki farkı nasıl kapatıcam bilmiyorum bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bi göğsüm süt doluyo öbürü yumuşacık boş... nasıl oluyo anlamıyorum yahu ... bebeişim tek memeye kaldı
Kizlar azraa ya ne oldu haberi olan var mi? Kac gundur aklimda Oglusu nasil oldu cok merak ediyorum. Umarim ikiside cok iyidir.
Kizlar azraa ya ne oldu haberi olan var mi? Kac gundur aklimda Oglusu nasil oldu cok merak ediyorum. Umarim ikiside cok iyidir.
valla canım benımde aklımda kac zamandır..ınsanın aklına kotu seyler gelıyor valla...bısey mı oldu kı gırmıyor dıyorum ayyyy merak ıcındeyım dur bı profılıne bakıyım en son ne zaman gırmıs..
kızlar azra face deki grupta..hemen hemen herkes orda..
canım azra en son dun gece gırmıs ve ayın 16 sında baska topıge yazmıs.sanırım buraya ugramıyor...
Kizlar oglumun tirnagini keserken azicik etini kestim o agladi ben agladim cok uzgunum soguk suya tuttum sizin basiniza geldimi boyle bi durumda ne yaptiniz
hııı ıyı o zaman bız burdayız face dusunmuyoruz.ama acıkcası herkesın oraya kaymasınada uzulduk.
bızde bugun 3 ayımızı doldurduk cok sukur ne gaz sancısı nede uyky problemı hepsı uctu gıttı.gaz ılacı bıle vermıyorum.korkma bugune kadar yaptırdıgım hıcbır ası ates yapmadı gereksız yere ılac verme cocuga.benım fıkrım tabıı
babamın teyzesı getırdı bana ondan.kalcası ıcın 2 bez kullandıgım donemde bıtırdım yoksa bes para etmez...en ıyısı huggıes onu kullanıyorum cok memnunum.ılk ay prematurelerı ıcın kullandım oda sadece molfıxın vardı oda cok cok ıyıydı.
Kizce dogmadan huggies kullanmaya karar verip 2paket almistim ilk paket cok ii cikti 2.pakette baktim siziyor ki hic bekletmem bezi hemen degistiririm altini. bende degistirdim bezimizi
Primanin yeni bebegi cok iyiydide bu aktif bebekte skinti var kilo araligida cok fazla 4-9 kilo e bizde 6ya yakiniz yeni bebek kucuk aktif bebek buyuk geliyor. Cok karmasik nerdeyse her alt degistirmede ustumuzude degistirmek durumunda kaliyoruz. Bide molfiks mi denesem...
slm kızlar
bugun oglumun 2.ay aşısı var sız yaptırdınız mı çok sancı yapıyo mu acaba :26::26:
selam kızlar nasılsınız bugün 2 de aşımız var ya 3tane birden yazık bu bebeklere içim gidiyo((