2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizlar azraa ya ne oldu haberi olan var mi? Kac gundur aklimda Oglusu nasil oldu cok merak ediyorum. Umarim ikiside cok iyidir.

Kizlar azraa ya ne oldu haberi olan var mi? Kac gundur aklimda Oglusu nasil oldu cok merak ediyorum. Umarim ikiside cok iyidir.

valla canım benımde aklımda kac zamandır..ınsanın aklına kotu seyler gelıyor valla...bısey mı oldu kı gırmıyor dıyorum ayyyy merak ıcındeyım dur bı profılıne bakıyım en son ne zaman gırmıs..

bebişler ne kadar uyuyolar? benimki dün ilk kez 5 saat uyudu ben de bi güzel dinlendim,misafirler bitmek bilmiyo. çocuğa kol gelen gidene koş bittim resmen. cuma günü komşularım gelecek 15-20 kişi.nasıl üstesinden gelecem bilmiyorum. bi de kadın gezmelerini de sevmem çoook sıkılıyorum çooook! pratik olsun diye gelen gidene hazır yufkayla kolay bi börek tarifim var onu yapıp duruyorum.artık börek görmek istemiyorum. bugünkilere eti puf pastası yaptım pek beğenildi. ama komşulara yapsam yetmez,iki tepsi yapıp da uğraşmk istemiyorum. ne yapabilirim kızlar yaaa

Kizlar oglumun tirnagini keserken azicik etini kestim o agladi ben agladim cok uzgunum soguk suya tuttum sizin basiniza geldimi boyle bi durumda ne yaptiniz

hııı ıyı o zaman bız burdayız face dusunmuyoruz.ama acıkcası herkesın oraya kaymasınada uzulduk.

Aynen hemfikirim de bosver herkez olmak istedigi yerde. Face hesabi acmak 2dakkalik is ama bende burda olmayi tercih ediyorum... Ayy oldum bugun kizim yordu annecigini gezmeye gidince bu kiza bi haller oluyor huysuzlaniyor yeni geldik gelir gelmez uzerini degistim uyuttum ohh be totomu devirdim yattim nihayet... Yatincada tum yorgunlugum cikti... Telden giriyorum ben genelde mobil kk guzel olmus ekran boyutuda ama ne begen var ne bildirim nede cevrim ici olanlar su an kimsecikler var mi benelse nin dedigi gibi issiz topik...

Kizce dogmadan huggies kullanmaya karar verip 2paket almistim ilk paket cok ii cikti 2.pakette baktim siziyor ki hic bekletmem bezi hemen degistiririm altini. bende degistirdim bezimizi
Primanin yeni bebegi cok iyiydide bu aktif bebekte skinti var kilo araligida cok fazla 4-9 kilo e bizde 6ya yakiniz yeni bebek kucuk aktif bebek buyuk geliyor. Cok karmasik nerdeyse her alt degistirmede ustumuzude degistirmek durumunda kaliyoruz. Bide molfiks mi denesem...

Gece nob .var yine....canim hazır baklava yufkasi yapicam ben Yarin aralara z.yağı +su sur harcini köy sar hazır bur de bisküvi puding kat kat yapılir ya onu yapcam pratik napayim zaten uykusuz yorgunuz.....

günaydın güzeller aşıya gidicez bugün ,inşallah ağlamaz oğlum çok

banyosunu yaptım uyuttum şimdi kahvaltımı yapıyorum

öğleden sonra götürürüm aşıya

evde çok sıkılmıştım dün komşuya gittim kalabalık oldu 2 sene sonra komşularla tanışmış oldum

komşularımdan biri oğluma bakar mı diye konuşmuştuk çünkü kendi de o niyette gibiydi

ama olmadı işini bırakamıcakmış şuan

biz de başka birinde karar kıldık ama orası evimize biraz uzak mecburen hergün kendimiz getirip götürcez

ben huggısden cok memnunum prıma benı delı ettı her saat bası ust degıstırıyordum.molfıx de cok ıyı ben prematuresınden memnundum..

selam kızlar nasılsınız bugün 2 de aşımız var ya 3tane birden yazık bu bebeklere içim gidiyo((

slm kızlar
bugun oglumun 2.ay aşısı var sız yaptırdınız mı çok sancı yapıyo mu acaba :26::26:

selam kızlar nasılsınız bugün 2 de aşımız var ya 3tane birden yazık bu bebeklere içim gidiyo((

biz de şimdi olduk geldik. birazcık ağladı oğlum sadece aşı olurken

eve gelince ateş düşürücü verdim, 6 saatte 1 ver dedi hemşire

inşallah sakince atlatırız bu aşıyı

rotavirüsü aşısını yaptırdınız mı? yaptırcak mısınız?

27 aralıkta çağırdı sağlık ocağı bizi, aşıyı tavsiye ediyorum yaptırın, gelirken eczaneden al gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…