• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

4-6aymi ben aylik duzende devam diye dusunmustum. Seninde daha ayin dolmamis bile lohusaliktan sonra..

evet hic ayim bile dolmadi ama sanki hamilelikden onceki gunlerle ayni oldu.MESELA 24 aralikdaydi satim ben de dun adet old.ma gore sanki hic cocuk dogurmamis gibi devam ediyorum:)

kizlar biraz once bebisim ogurmeye basladi ben de yan tarafina cevirdim baktim hala nefes alamiyo yuzu de kipkirmizi kucagima alip dik tutarak beline hafifce vurdum o zaman agzindan su akmaya basladi ara ara
neden boyle oldu acaba tukuruk bu kadar cok ola bilirmi ki zaten bogazi da hiril-hiril ya kizlar ben cocugumun basindan agrilamicam galiba :18:

Ah canim ben bilirim o illeti anal fissur (makatta catlak) bendede gebelikte olustu kremler ilaclar nafile cok sancili bi rahatsizlik.
sancıyıda gectım kanaması cok fena.
kızlar bendede oldu kabız olunmadıgı surece sorun yokkı bende sezeryan oldum
kan surubummu bıraktım kabızlık sona erdı sorunda bıttı ama gercekten cok sevımsız bışey
ben kan ılacını uzun zamandır kullanmıyorum hamılelıktede boyle sorunum olmadı.dogumdan sonra cıktı ortaya.
Allah korumus kuzulari desene evet canim adim esra seninde gercek isminmi tugce. Yarin yikicam kuzumu asidan dolayi beklettik bu ara.senin onerinide denicem sagol.
memnun oldum sekerım evet allah korumus.bende dun ılk defa kızımla yanlız dısarıya cıktım.o yanımda koltugunda otururken araba kullanmak zor oldu ama basardım

kizlar biraz once bebisim ogurmeye basladi ben de yan tarafina cevirdim baktim hala nefes alamiyo yuzu de kipkirmizi kucagima alip dik tutarak beline hafifce vurdum o zaman agzindan su akmaya basladi ara ara
neden boyle oldu acaba tukuruk bu kadar cok ola bilirmi ki zaten bogazi da hiril-hiril ya kizlar ben cocugumun basindan agrilamicam galiba :18:
ayrılamıycaksın cunku kızın buyuk bır ıhtımalle reflusu var canum benım kızımda aynı durumda sureklı kusuyordu ama halletık bız sımdı allaha sukur

günaydın kızlar

dün çook zor bir gün geçirtti oğlum sağolsun bana ,sabah 6buçuktan gece 10a kadar sadece 3-3,5 saat uyku uyuduk o da zoraki

ağla, ağla delirtti beni. artık komşu aldı götürdü ben biraz dinleneyim diye akşam , o kadar uykusu vardı ki gece 10da dayanamadı hiç sallanmadan sadece saçını okşarken uyuyakaldı ve saat 3buçuğa kadar aralıksız uyudu

bugün neşeli kalktık bakalım sabah 10a kadar uyuduk oğlumla maşallah :nazar:

Benim kizimda hep kusma modunda dr.gittik canim beslenme sonrasi 15dk.yari dik tut cok sarsma. Alt temizligini beslenme oncesi yap

Hepınıze tunaydın.bugun bıraz kalabalık topıgımız hayırdır malum sıte coktumu kapandımı ne oldu acaba?kızım dun aksamdan berı huzursuz halsız.dun 2 defa ust uste kustu gozler felan kıpkırmızı.cok uzuluyorum onu boyle gorunce.

slm kızlar nasılsınız annemde kaldıgım ıçın uzun suredır hiç bakamıodum dun gıttım mecbur annemde kullanmak ıçın net aldım bu malum yer neresı herkes oraya gıtmış falan anlayamadım :))

Kizlar bebegimi tutarken kucagima alirken cok hassas davranmama ramen kol kemiklerinden sesler geliyor normal mi sizce

günaydın kızlar sabah 6 bizim nöbet başladı yine :1: şimdi uyuttum kuzumu uyur inşallah biraz

dün gece çok kötü oldu oğlum :( kaç zamandır iyiydi ama dün gece çok gaz sancısı oldu çok ağladı

anneden geçmez deniyor ama ben geçtiğine inanıyorum çok. bu 3 oldu nohut, mercimek ve bu kez de karnıbahar yemiştim oğlumun çok gazı oldu

yapma yaa bende asure yedim tüh :53:

Canim benim kizimdada oldu dr.muz badem yagini basina sur 5dakika sonra ince tarakla tara sonra bir daha sur 15 dakika sonra yika dedi yaptik ve tertemiz dahada olmadi dene istersen 1kerede gecti

muz yagımı muz u ezecez mı canm acık bır sekılde tarıf eder mısın ?

selamlar cici annisler:16:
uzun zamandir takipteyim
ben de ekim annesiyim 3 ekim dogumlu oglum var
ilk kez anne oldugum icin o kadar bilmedigim seyler vardi ki cocuk konusunda
burayi okuyarak baya bilgi edindim ama hala eksiklerim var:44:
insallah o eksikleri sizlerle paylasarak asabilirim:21:
Allah evlatlarimizi korusun hayirla saglikla buyutelim insallah:54:

benım oglumda 3 ekım dogumlu :46::46::46: canım gozunde kı capak ıcın kaynatılmıs sogutulmus su ve pamukla sıleceksın içine şampuan falan katma sade su dedı 3 doktorda ayrıca damla verdı ve masaj yapılacak

benım oglumda 3 ekım dogumlu :46::46::46: canım gozunde kı capak ıcın kaynatılmıs sogutulmus su ve pamukla sıleceksın içine şampuan falan katma sade su dedı 3 doktorda ayrıca damla verdı ve masaj yapılacak

benım doktorum onerdı sampuan katılıcakmıs ıcıne sokmıycaz tabı sampuanı dısını sılıceksın.doktorumda prof.dr.ayhan tastekın ayrıca goz doktorunada gıttık

Kiz muz degil dr.muz, badem yagi demisti o cevapta

Esracım nasılsın bebısın nasıl?kan ılacı kullanıyormusun bebısıne?benım dıkıs yerlerı, sogukta cok sızladı.

Esracım nasılsın bebısın nasıl?kan ılacı kullanıyormusun bebısıne?benım dıkıs yerlerı, sogukta cok sızladı.

İyi tv seyrediyoruz kizimla cok seviyor sizler nasilsiniz ana kiz. Yok canim kan ilaci kimse demedi bize ne icin ki. Ya aynen benimde bugun sizladi dikis yerin kizarik mi seninde? Sizlayinca inceledimde baya baya kizarmis

İyi tv seyrediyoruz kizimla cok seviyor sizler nasilsiniz ana kiz. Yok canim kan ilaci kimse demedi bize ne icin ki. Ya aynen benimde bugun sizladi dikis yerin kizarik mi seninde? Sizlayinca inceledimde baya baya kizarmis

canım bız kullanıyoduk ya ferrum fort tablet.bebeklerdede demır eksıklıgı oldugu ıcın baslıyolar.hem saglık ocagı hem doktorumuz soyledı nettende baktım ben aldım.kımse bahsetmeyınce sızlerıde bılgılendırıyım dedım.bızde esra erolu ızlıyoruz.kızım uyuyor gıbı..evet kıpkırmızı anı hareket yapıncada cok acıyor

canım bız kullanıyoduk ya ferrum fort tablet.bebeklerdede demır eksıklıgı oldugu ıcın baslıyolar.hem saglık ocagı hem doktorumuz soyledı nettende baktım ben aldım.kımse bahsetmeyınce sızlerıde bılgılendırıyım dedım.bızde esra erolu ızlıyoruz.kızım uyuyor gıbı..evet kıpkırmızı anı hareket yapıncada cok acıyor

Devit3 kullaniyoruz kemik gelisimi icin o kadar. Kesi yerinde hissizlikte var bende Birde fena bi bel agrisi kac kilo oldu melegin

Devit3 kullaniyoruz kemik gelisimi icin o kadar. Kesi yerinde hissizlikte var bende Birde fena bi bel agrisi kac kilo oldu melegin

sımdı kızımı yıkkadım doyurdum uyudu.kafasındakı konaklardanda kurtulduk.devıt 3 bızde kullanıyoruz canım ama demır ılacını doktoruna muhakak sor canım.ececık 4500 gr oldu...senınkı?:16:

sımdı kızımı yıkkadım doyurdum uyudu.kafasındakı konaklardanda kurtulduk.devıt 3 bızde kullanıyoruz canım ama demır ılacını doktoruna muhakak sor canım.ececık 4500 gr oldu...senınkı?:16:

Evet sorayim kizcem eksik kalmasin :-) bizde yapcaz bici bici tarad im saclarini kiz cok uzun prensesimin saclari ve gur nasil yagliycam o konaklari bilmiyorum. Kizcem 5.600 elif su ve ece bebeke :nazar: masallah..

Back