Bebeğine egzersiz yaptır masaj yap fazla hareket halinde değil doğal olarak ele alınca kemiklerden ses geliyor.
bebişlerinizi cep telefonlarından, lcd lerden vb... uzak tutuyo musunuz? ben dikkat etmiyorum pek.
masallah elifimize benim kizimin saclari kisa sorum olmadi o yuzdeb...Evet sorayim kizcem eksik kalmasinbizde yapcaz bici bici tarad im saclarini kiz cok uzun prensesimin saclari ve gur nasil yagliycam o konaklari bilmiyorum. Kizcem 5.600 elif su ve ece bebeke masallah..
nerde canim ya tutamiyoruz malesef bu zamanda herkesib oldugu gibi benim evimdede hee odada led var.bebişlerinizi cep telefonlarından, lcd lerden vb... uzak tutuyo musunuz? ben dikkat etmiyorum pek.
masallah elifimize benim kizimin saclari kisa sorum olmadi o yuzdeb...
Tuceeee kizcemin saclari az yagli gibi kalmis naapcam biraz abarttim yag isini konaklar bitsin diye yarin yikasam bi gecede bitlenmez dimi?
cok hafif fazla degil saclari kuruyunca farkettim tararken.
slm kızlar nasılsınız nasıl gaz durumlarınız bitmek bilmio bizimki valla eşim milupanın geve çayını almış kullanan varmı aranızda?
Tuceeee kizcemin saclari az yagli gibi kalmis naapcam biraz abarttim yag isini konaklar bitsin diye yarin yikasam bi gecede bitlenmez dimi?
yika canim ya bisey olmaz.nasilsa disari cikmiyoruz.zeytinyagina karbonat attin degil mi?
Evet attim badem yagida ekledim. Susuz temizlik icin temizleme sutu var onla sildim sacada kullaniliyor nasilsa. Simdi misil misil uyuyor benimde gozum kesmiyor ya belim tutuluyor en ufak biseyde nolcak boyle ozellikle kizceyi yikarken ve altini temizlerken
benim bi göğsüm süt doluyo öbürü yumuşacık boş... nasıl oluyo anlamıyorum yahu ... bebeişim tek memeye kaldı
Kizlar dun kirkimiz cikti ve eve geldim artik yapayalnizim oglum ne uyuyo ne anakucaginda duruyo acimmmm... ben nasil yemek yicem ve yapicam hep ayagimda uyumak istiyor
bızde bugun 3 ayımızı doldurduk cok sukur ne gaz sancısı nede uyky problemı hepsı uctu gıttı.gaz ılacı bıle vermıyorum.korkma bugune kadar yaptırdıgım hıcbır ası ates yapmadı gereksız yere ılac verme cocuga.benım fıkrım tabııgünaydın güzel bebişlerimize güzel annişlerimize... ya bu gaz sancısı 2 ayımız bıttı ama gecmedı kısmet 3.ayabugun asılarımız war asıdan snra hemen ates dusurucü wercem siz werdinizmi? bu arada ne kadar azalmısız topikte yaa
babamın teyzesı getırdı bana ondan.kalcası ıcın 2 bez kullandıgım donemde bıtırdım yoksa bes para etmez...en ıyısı huggıes onu kullanıyorum cok memnunum.ılk ay prematurelerı ıcın kullandım oda sadece molfıxın vardı oda cok cok ıyıydı.Kizlar 1haftadir aktif bebege gectim yeni bebek almadim ama bu aktif bebekte kakisi beline kadar cikariyor napcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?