• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

selamlar cici annisler:16:
uzun zamandir takipteyim
ben de ekim annesiyim 3 ekim dogumlu oglum var
ilk kez anne oldugum icin o kadar bilmedigim seyler vardi ki cocuk konusunda
burayi okuyarak baya bilgi edindim ama hala eksiklerim var:44:
insallah o eksikleri sizlerle paylasarak asabilirim:21:
Allah evlatlarimizi korusun hayirla saglikla buyutelim insallah:54:

kizlar ben galiba adet oldum
bu kadar erken olmasi normalmi acaba:18:
herkes 4-6 ay sonra olursun diyordu:53:

canım bende kırkım cıktıktan sonra oldum.sanırım aktıf olarak emzırmıyosun sende...doktor olabılecegını soyledı muayene ettı gercektende adet olmusum

ben sadece meme veriyorum dogdugundan beri onun icin boyle :53:kaldim
canim bide bebisimin gozundeki capakliklar hala gecmedi :5:ne yapabilirim gecmesi icin burda masaj yapiyorum diyenler oldu
nereden nereye kadar yapicaz acaba
buarada sana da gecmis olsun canim insallah rabbim aratmadan istedigin zaman gobisini yeniden bebisle doldurur:16:

canım bende kırkım cıktıktan sonra oldum.sanırım aktıf olarak emzırmıyosun sende...doktor olabılecegını soyledı muayene ettı gercektende adet olmusum

ben sadece meme veriyorum dogdugundan beri onun icin boyle:53:kaldim
canim birde bebisimin gozundeki capaklar hala gecmedi :5:ne yapabilirim burda masaj yapiyorum diyorlardi acaba nereden nereye kadarini yapcaz :26:
buarada canim sana da gecmis olsun Allah diledigin zamanda gobisini yeniden bebisle doldurur insallah hem de aratmadan:16:

neden boyle oluyo acaba cvp yaziyim derken butun sayfayi dolduru verdim:37:kusura bakmayin

ben sadece meme veriyorum dogdugundan beri onun icin boyle:53:kaldim
canim birde bebisimin gozundeki capaklar hala gecmedi :5:ne yapabilirim burda masaj yapiyorum diyorlardi acaba nereden nereye kadarini yapcaz :26:
buarada canim sana da gecmis olsun Allah diledigin zamanda gobisini yeniden bebisle doldurur insallah hem de aratmadan:16:
canım benım burnuyla gozunun bırlestıgı yerden tutup assagya dogru ceker gıbı yapıcaksın.bırde capakları kaynatılmıs ılıtılmıs suyun ıcıne azıcık sampuan atıltan sonra pamukla sılıceksın.
Saol canım ınsallah rabım en kısa zamanda nasıp eder

Tugce kizimin kafa derisi pul pul oluyor konak mi dersin puturlu kabartili degil senin bebis daha buyuk benim kizceden. Yasadin mi boyle bisey?

Canim benim kizimdada oldu dr.muz badem yagini basina sur 5dakika sonra ince tarakla tara sonra bir daha sur 15 dakika sonra yika dedi yaptik ve tertemiz dahada olmadi dene istersen 1kerede gecti

Kızlar ya hem sezeryan oldum hemde normal dogum yapmıs gıbı sorunlarım oldu.sımdıde o kasılmalardan dolayı hemoroıd degılde o bolgede catlaklar olmus.sureklı kanamam oluyor.cok fenayım.normal dogum yapanlar var mı boyle sorunlarınız?

Ah canim ben bilirim o illeti anal fissur (makatta catlak) bendede gebelikte olustu kremler ilaclar nafile cok sancili bi rahatsizlik.

Ah canim ben bilirim o illeti anal fissur (makatta catlak) bendede gebelikte olustu kremler ilaclar nafile cok sancili bi rahatsizlik.

kızlar bendede oldu kabız olunmadıgı surece sorun yokkı bende sezeryan oldum
kan surubummu bıraktım kabızlık sona erdı sorunda bıttı ama gercekten cok sevımsız bışey

kızlar bendede oldu kabız olunmadıgı surece sorun yokkı bende sezeryan oldum
kan surubummu bıraktım kabızlık sona erdı sorunda bıttı ama gercekten cok sevımsız bışey

Bende sezeryan oldum benim gebeligin 12.haftasinda basladi genel cerraha gittim 6.ayda ameliyat olcaktim ki bagirsak duzenleyici tozla dogum sonrasina erteledim hala ilaci kullaniyorum of sezeryan ameliyatinin etkilerini atlatip hemen yatcam ameliyat masasina ilerlemis sanirim. Hemoroid halt etmis fissur fena. Keske benimkide gecseydi hep tekrarliyor :-(

günaydın kızlar sabah 6 bizim nöbet başladı yine :1: şimdi uyuttum kuzumu uyur inşallah biraz

dün gece çok kötü oldu oğlum :( kaç zamandır iyiydi ama dün gece çok gaz sancısı oldu çok ağladı

anneden geçmez deniyor ama ben geçtiğine inanıyorum çok. bu 3 oldu nohut, mercimek ve bu kez de karnıbahar yemiştim oğlumun çok gazı oldu

Kiz gecmez olurmu benim kizimin doktoru gectigini soyledi. Ben inanmazdim eskilerin cikardigi laf sanirdim ama doktorumuz genc ve bir cocuk babasi :-) guvenim tam kendisine. Oo karnibahar bende severim ve 1kez yedim of onu yeme bunu yeme :-)

bende bızım evın orda oynadım ve hamıleymısım.hatta havuz buz tutmustu uzerınde yurudum.

buarada adınıda ogrenmıs oldum canım aynen oyle senle ben varız

yasıyorum sekerım yıkamadan yarım saat once azıcık zeytınyagının ıcıne karbonat at onu sur kafasına sonra yıkka gecıyor.tabı bıdaha yıkayana kadar tekrar oluyor.dr sordum olur dedı normal bısey yanı.

Allah korumus kuzulari desene evet canim adim esra seninde gercek isminmi tugce. Yarin yikicam kuzumu asidan dolayi beklettik bu ara.senin onerinide denicem sagol.

Back