Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben medılıfe tahlılerıne guvenmıyorum.ılk evlendıgımde sonucum hamıle cıktı.esımede test yaptılar yanlıs cıktı.bende kendı dogum yaptıgım hastaneye gıdıyorum medıpol mega bagcılarda kalca usg 95 tl rotavırus asısının pıyasa fıyatı bu heryerde aynı canım.havalar bıraz duzeldıkten sonra gorusuruz artık.suan pek cıkmıyoruz ya.bırde ben annemlerdeyım..nasılsa evlerımız yakın.
evet canım ya herhalde avm yonunden ıstanbulun en zengın semtı.dur sayıyım torıum,marmara park,5 m mıgros,koctas,bauhaus,real,beylıcum,marka cıty,outlet center,perlavısta,atrıum,avcılara dogruda pelıcan mall.vay be bukadar oldugunu bende bılmıyordum en uzak avm ,maksımum 15 dk..metrobusunde gelmesıyle baya senlendı etraf.eskuleyı unutmusum.bende evıme beklerım canım kısmet olursa gelırız bır kısı atlatalım.aslında kısı avcılarda gecırmek ıstıyorum cunku bızım orası kardan kapandıgında avcılarda yagmur anca yagıyor.allah korusun bısey olsa taksı bıle yok.gecen sene ıse gıtmeye taksı bulamıyordum..Evet hatirladim simdi hamileykende konusmustuk hastane olayini... Havalarda pek bi sogudu bizim buralarin soguguda bi baska.. Goruselim canim cok iyi olur evimede beklerim avm de gezeriz beylikduzu adimbasi avm nasilsa marmarapark c&a ya gittinmi su siralar yeni bisiler varmi marmarapark iyide yemek kati daha oturmamis bombos.. Medipolu biliyorum yeni bi hastaneydi yanilmiyorsam baya buyuk.
manuel pompa kullanan var mı işe yarıyor mu:26:
evet canım ya herhalde avm yonunden ıstanbulun en zengın semtı.dur sayıyım torıum,marmara park,5 m mıgros,koctas,bauhaus,real,beylıcum,marka cıty,outlet center,perlavısta,atrıum,avcılara dogruda pelıcan mall.vay be bukadar oldugunu bende bılmıyordum en uzak avm ,maksımum 15 dk..metrobusunde gelmesıyle baya senlendı etraf.eskuleyı unutmusum.bende evıme beklerım canım kısmet olursa gelırız bır kısı atlatalım.aslında kısı avcılarda gecırmek ıstıyorum cunku bızım orası kardan kapandıgında avcılarda yagmur anca yagıyor.allah korusun bısey olsa taksı bıle yok.gecen sene ıse gıtmeye taksı bulamıyordum..
Ooo kımse kalmamıs her gırdıgımde sadece ben varım okuyan.
bende bızım evın orda oynadım ve hamıleymısım.hatta havuz buz tutmustu uzerınde yurudum.Benim evimin karsisinda white corner var az asagisinds beyaz city beykentte paradise ve kaya milenium az daha kafa patlatsak rahat 5 tane daha sayabiliriz gecen kis fena kar yagdi ne kar topu oynadik cocuk gibi meger o siralar gebeymisim allah korumus yavrumu... Kisi cok sert gercekten.
buarada adınıda ogrenmıs oldum canım aynen oyle senle ben varızEkim bebekleri buyuyor topiginin mudavimleri esra ve biricik kizi elif su tugce ve biricik kizi ece
yasıyorum sekerım yıkamadan yarım saat once azıcık zeytınyagının ıcıne karbonat at onu sur kafasına sonra yıkka gecıyor.tabı bıdaha yıkayana kadar tekrar oluyor.dr sordum olur dedı normal bısey yanı.Tugce kizimin kafa derisi pul pul oluyor konak mi dersin puturlu kabartili degil senin bebis daha buyuk benim kizceden. Yasadin mi boyle bisey?
selam kızlar, ara ara girip paylaşımlarınızı okuyorum çok iyi örnek oluyor. herkese bebişleriyle sağlıklı ömürler dilerim. benm de yaklaşık 2 haftam kaldı . şimdiden humana çay içmemi tavsiye eder misiniz? benden süt gibi sıvılar gelmiyor çünkü, göğüs ucumda beyaz topaklanma gibi oluyor kurumuş minikk minik şeyler. ama kupkuru ..
Kızlar doğum yapalı 47 gün oldu.Eşimle 2 kez birlikte olduk ve bu sabahtan beri 2-3 kez pembe akıntı geldi.Neden olmuş olabilir,böyle bir şey yaşayan varsa lütfen aydınlatsın beni( Zaten aylardır hamilelikti,doğumdu derken cinsellik kalmamıştı,şimdi de bu çıktı:43
Kizimin alt temizligini ilik su pamukla yapiyorum ardindan kurulayip mustela pisik onleyici kullaniyorum sukur pismedik ama kizimin kukusunun icinde cok birikiyor yikamaklada gecmiyor baya kivamli. E bolgede hassas napcam bilemedim
günaydın kızlar sabah 6 bizim nöbet başladı yine şimdi uyuttum kuzumu uyur inşallah biraz
dün gece çok kötü oldu oğlum kaç zamandır iyiydi ama dün gece çok gaz sancısı oldu çok ağladı
anneden geçmez deniyor ama ben geçtiğine inanıyorum çok. bu 3 oldu nohut, mercimek ve bu kez de karnıbahar yemiştim oğlumun çok gazı oldu