• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

selam kızlar nasılsınız herkez iidir inş ben çok uykusuzum benim cadı kızım ne gündüz ne gece hiç uyumuyo gündüz hep uyanığız napıcam bilmiyorum...2gündürde misafirim var acaip yorgunum:(((

ben medılıfe tahlılerıne guvenmıyorum.ılk evlendıgımde sonucum hamıle cıktı.esımede test yaptılar yanlıs cıktı.bende kendı dogum yaptıgım hastaneye gıdıyorum medıpol mega bagcılarda kalca usg 95 tl rotavırus asısının pıyasa fıyatı bu heryerde aynı canım.havalar bıraz duzeldıkten sonra gorusuruz artık.suan pek cıkmıyoruz ya.bırde ben annemlerdeyım..nasılsa evlerımız yakın.

Evet hatirladim simdi hamileykende konusmustuk hastane olayini... Havalarda pek bi sogudu bizim buralarin soguguda bi baska.. Goruselim canim cok iyi olur evimede beklerim :-) avm de gezeriz beylikduzu adimbasi avm nasilsa :-) marmarapark c&a ya gittinmi su siralar yeni bisiler varmi marmarapark iyide yemek kati daha oturmamis bombos.. Medipolu biliyorum yeni bi hastaneydi yanilmiyorsam baya buyuk.

Topikte in cin top oynuyor ekim annelerinde sayfalar nasilda hizli akip giderdi gecmisi okiycam diye saatler gecirdigimi bilirim. Ya simdi 1gune 1sayfa anca atliyor oda kendi yazdiklarimi kendim okuyorum nerdeyse :-( birde o malum siteye tepkiliydi bi cok arkadas ama durumlar degismis belli ki...

Evet hatirladim simdi hamileykende konusmustuk hastane olayini... Havalarda pek bi sogudu bizim buralarin soguguda bi baska.. Goruselim canim cok iyi olur evimede beklerim :-) avm de gezeriz beylikduzu adimbasi avm nasilsa :-) marmarapark c&a ya gittinmi su siralar yeni bisiler varmi marmarapark iyide yemek kati daha oturmamis bombos.. Medipolu biliyorum yeni bi hastaneydi yanilmiyorsam baya buyuk.
evet canım ya herhalde avm yonunden ıstanbulun en zengın semtı.dur sayıyım torıum,marmara park,5 m mıgros,koctas,bauhaus,real,beylıcum,marka cıty,outlet center,perlavısta,atrıum,avcılara dogruda pelıcan mall.vay be bukadar oldugunu bende bılmıyordum en uzak avm ,maksımum 15 dk..metrobusunde gelmesıyle baya senlendı etraf.eskuleyı unutmusum.bende evıme beklerım canım kısmet olursa gelırız bır kısı atlatalım.aslında kısı avcılarda gecırmek ıstıyorum cunku bızım orası kardan kapandıgında avcılarda yagmur anca yagıyor.allah korusun bısey olsa taksı bıle yok.gecen sene ıse gıtmeye taksı bulamıyordum..

evet canım ya herhalde avm yonunden ıstanbulun en zengın semtı.dur sayıyım torıum,marmara park,5 m mıgros,koctas,bauhaus,real,beylıcum,marka cıty,outlet center,perlavısta,atrıum,avcılara dogruda pelıcan mall.vay be bukadar oldugunu bende bılmıyordum en uzak avm ,maksımum 15 dk..metrobusunde gelmesıyle baya senlendı etraf.eskuleyı unutmusum.bende evıme beklerım canım kısmet olursa gelırız bır kısı atlatalım.aslında kısı avcılarda gecırmek ıstıyorum cunku bızım orası kardan kapandıgında avcılarda yagmur anca yagıyor.allah korusun bısey olsa taksı bıle yok.gecen sene ıse gıtmeye taksı bulamıyordum..

Benim evimin karsisinda white corner var az asagisinds beyaz city beykentte paradise ve kaya milenium az daha kafa patlatsak rahat 5 tane daha sayabiliriz :-) gecen kis fena kar yagdi ne kar topu oynadik cocuk gibi meger o siralar gebeymisim allah korumus yavrumu... Kisi cok sert gercekten.

Tugce kizimin kafa derisi pul pul oluyor konak mi dersin puturlu kabartili degil senin bebis daha buyuk benim kizceden. Yasadin mi boyle bisey?

Benim evimin karsisinda white corner var az asagisinds beyaz city beykentte paradise ve kaya milenium az daha kafa patlatsak rahat 5 tane daha sayabiliriz :-) gecen kis fena kar yagdi ne kar topu oynadik cocuk gibi meger o siralar gebeymisim allah korumus yavrumu... Kisi cok sert gercekten.
bende bızım evın orda oynadım ve hamıleymısım.hatta havuz buz tutmustu uzerınde yurudum.
Ekim bebekleri buyuyor topiginin mudavimleri esra ve biricik kizi elif su tugce ve biricik kizi ece :-)
buarada adınıda ogrenmıs oldum canım aynen oyle senle ben varız
Tugce kizimin kafa derisi pul pul oluyor konak mi dersin puturlu kabartili degil senin bebis daha buyuk benim kizceden. Yasadin mi boyle bisey?
yasıyorum sekerım yıkamadan yarım saat once azıcık zeytınyagının ıcıne karbonat at onu sur kafasına sonra yıkka gecıyor.tabı bıdaha yıkayana kadar tekrar oluyor.dr sordum olur dedı normal bısey yanı.

selam kızlar, ara ara girip paylaşımlarınızı okuyorum çok iyi örnek oluyor. herkese bebişleriyle sağlıklı ömürler dilerim. benm de yaklaşık 2 haftam kaldı . şimdiden humana çay içmemi tavsiye eder misiniz? benden süt gibi sıvılar gelmiyor çünkü, göğüs ucumda beyaz topaklanma gibi oluyor kurumuş minikk minik şeyler. ama kupkuru ..

sana hayırlı dogumlar dılerım canım..bende aynı senın gıbı dusunuyordum bendende hıc sıvı falan gelmedı ayrıca goguslerım kucuk ama bebek emdıkce geldı ve arttı merak etme sen ve sakın masaj yapma goguslerınle oynama dogum u tetıklersın,çay ıda dogumdan sonra iç derim

Kızlar doğum yapalı 47 gün oldu.Eşimle 2 kez birlikte olduk ve bu sabahtan beri 2-3 kez pembe akıntı geldi.Neden olmuş olabilir,böyle bir şey yaşayan varsa lütfen aydınlatsın beni:(( Zaten aylardır hamilelikti,doğumdu derken cinsellik kalmamıştı,şimdi de bu çıktı:43::43

benden de gelmişti hiiççç sallamadım valla sonra geçti gitti :1:

Gunaydın kızlar saat 6:12 kızımı doyurdum oturuyorum...artık gece uykuları duzene gırdı ama gunduz benle kalkıyor gece benle yatıyor.

günaydın kızlar sabah 6 bizim nöbet başladı yine :1: şimdi uyuttum kuzumu uyur inşallah biraz

dün gece çok kötü oldu oğlum :( kaç zamandır iyiydi ama dün gece çok gaz sancısı oldu çok ağladı

anneden geçmez deniyor ama ben geçtiğine inanıyorum çok. bu 3 oldu nohut, mercimek ve bu kez de karnıbahar yemiştim oğlumun çok gazı oldu

Kizimin alt temizligini ilik su pamukla yapiyorum ardindan kurulayip mustela pisik onleyici kullaniyorum sukur pismedik ama kizimin kukusunun icinde cok birikiyor yikamaklada gecmiyor baya kivamli. E bolgede hassas napcam bilemedim

bizde de aynı problem var.. ben pamukla iyice silmeye temizlemeye çalışıyorum iç kısmını ama tam olarak temizlenmiyor..

günaydın kızlar sabah 6 bizim nöbet başladı yine :1: şimdi uyuttum kuzumu uyur inşallah biraz

dün gece çok kötü oldu oğlum :( kaç zamandır iyiydi ama dün gece çok gaz sancısı oldu çok ağladı

anneden geçmez deniyor ama ben geçtiğine inanıyorum çok. bu 3 oldu nohut, mercimek ve bu kez de karnıbahar yemiştim oğlumun çok gazı oldu

Gaz yapacağını düşündüğün yemeklerin içine kimyon koyarsan gaz yapmasını engelliyor..

Kızlar ya hem sezeryan oldum hemde normal dogum yapmıs gıbı sorunlarım oldu.sımdıde o kasılmalardan dolayı hemoroıd degılde o bolgede catlaklar olmus.sureklı kanamam oluyor.cok fenayım.normal dogum yapanlar var mı boyle sorunlarınız?

merhaba kızlar, ben de mart annesiyim, Allah analı babalı buyutmek nasip etsın bebişlerinizi..ben kızıma sizin bebekleinz kadarken oyun halısı almıştım, çok fazla kullanamadık, şimdi satıp yürüteç almayı düşünüyorum. belki ilgilenirsiniz diye yazmak istedim. tiny love güneşlı gun oyun halısı, yenisinden farksız. 70 tl ye veriyorum. ilgilenen olursa msj atabilir..

selamlar cici annisler:16:
uzun zamandir takipteyim
ben de ekim annesiyim 3 ekim dogumlu oglum var
ilk kez anne oldugum icin o kadar bilmedigim seyler vardi ki cocuk konusunda
burayi okuyarak baya bilgi edindim ama hala eksiklerim var:44:
insallah o eksikleri sizlerle paylasarak asabilirim:21:
Allah evlatlarimizi korusun hayirla saglikla buyutelim insallah:54:

Back