canım bende kırkım cıktıktan sonra oldum.sanırım aktıf olarak emzırmıyosun sende...doktor olabılecegını soyledı muayene ettı gercektende adet olmusumkizlar ben galiba adet oldum
bu kadar erken olmasi normalmi acaba:18:
herkes 4-6 ay sonra olursun diyordu
canım bende kırkım cıktıktan sonra oldum.sanırım aktıf olarak emzırmıyosun sende...doktor olabılecegını soyledı muayene ettı gercektende adet olmusum
canım bende kırkım cıktıktan sonra oldum.sanırım aktıf olarak emzırmıyosun sende...doktor olabılecegını soyledı muayene ettı gercektende adet olmusum
canım benım burnuyla gozunun bırlestıgı yerden tutup assagya dogru ceker gıbı yapıcaksın.bırde capakları kaynatılmıs ılıtılmıs suyun ıcıne azıcık sampuan atıltan sonra pamukla sılıceksın.ben sadece meme veriyorum dogdugundan beri onun icin boylekaldim
canim birde bebisimin gozundeki capaklar hala gecmedine yapabilirim burda masaj yapiyorum diyorlardi acaba nereden nereye kadarini yapcaz :26:
buarada canim sana da gecmis olsun Allah diledigin zamanda gobisini yeniden bebisle doldurur insallah hem de aratmadan
Tugce kizimin kafa derisi pul pul oluyor konak mi dersin puturlu kabartili degil senin bebis daha buyuk benim kizceden. Yasadin mi boyle bisey?
Kızlar ya hem sezeryan oldum hemde normal dogum yapmıs gıbı sorunlarım oldu.sımdıde o kasılmalardan dolayı hemoroıd degılde o bolgede catlaklar olmus.sureklı kanamam oluyor.cok fenayım.normal dogum yapanlar var mı boyle sorunlarınız?
Canim benim kizimdada oldu dr.muz badem yagini basina sur 5dakika sonra ince tarakla tara sonra bir daha sur 15 dakika sonra yika dedi yaptik ve tertemiz dahada olmadi dene istersen 1kerede gecti
Kizlar lohusalik ardindan ilk kanama ne vakit oluyor biz 63gunluguz
canim 4-6 ay icerisinde oldugunu duymusdum ama bugun kendim adet olunca anladim ki her kesde farkli oluyor
biz 54 gunluguz
Kizlar lohusalik ardindan ilk kanama ne vakit oluyor biz 63gunluguz
Ah canim ben bilirim o illeti anal fissur (makatta catlak) bendede gebelikte olustu kremler ilaclar nafile cok sancili bi rahatsizlik.
kızlar bendede oldu kabız olunmadıgı surece sorun yokkı bende sezeryan oldum
kan surubummu bıraktım kabızlık sona erdı sorunda bıttı ama gercekten cok sevımsız bışey
Benim bugun basladi canim 55. Gunluguz
günaydın kızlar sabah 6 bizim nöbet başladı yineşimdi uyuttum kuzumu uyur inşallah biraz
dün gece çok kötü oldu oğlumkaç zamandır iyiydi ama dün gece çok gaz sancısı oldu çok ağladı
anneden geçmez deniyor ama ben geçtiğine inanıyorum çok. bu 3 oldu nohut, mercimek ve bu kez de karnıbahar yemiştim oğlumun çok gazı oldu
bende bızım evın orda oynadım ve hamıleymısım.hatta havuz buz tutmustu uzerınde yurudum.
buarada adınıda ogrenmıs oldum canım aynen oyle senle ben varız
yasıyorum sekerım yıkamadan yarım saat once azıcık zeytınyagının ıcıne karbonat at onu sur kafasına sonra yıkka gecıyor.tabı bıdaha yıkayana kadar tekrar oluyor.dr sordum olur dedı normal bısey yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?