• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar yardım edın bebegım 1 aylık 2.haftadan ıtıbaren gcelerı hc uyumuyor dıye anneannem prınc unu ver aksamları dedı 2 kasık prınc ununu suyla pişirip yedırdm gecelerı 8-9 saat uyumaya baslamstı.dun 1 aylık kntrolu ardı hıc kılo almamıs 3.800 dogmustu hala 3.800 acaba prınc unu mu kılo almasını engelledı .ayrıca sureklı emıyor hıc durmadan .dun gece tamam dedım prınc unu vermıyorm hıc uyumadı sureklı emdı emdı ama uyumadı doymadı anlamadım nolur akıl verın bana ..

emdiği halde nasıl kilo almadıki :26: pirinç unu için çok küçük değilmi :26: milupanın iyi geceler çayı var onu denesen? gündüz uyuyormu peki ? eğer uyuyorsa gece için uyuması için bişeyler dene istersen ne bilim banyo yaptır akşamdan,masaj yap,odada saç kurutma mak. çalıştır vb. gibi şeyler denesen :31: annemler şöyle derdi bebeği banyo ve uyku büyütürmüş :31: inşallahh sorunun hallolur. birde sütünü sağdınmı hiç yani yeterlimi acaba :26:

kızlar yardım edın bebegım 1 aylık 2.haftadan ıtıbaren gcelerı hc uyumuyor dıye anneannem prınc unu ver aksamları dedı 2 kasık prınc ununu suyla pişirip yedırdm gecelerı 8-9 saat uyumaya baslamstı.dun 1 aylık kntrolu ardı hıc kılo almamıs 3.800 dogmustu hala 3.800 acaba prınc unu mu kılo almasını engelledı .ayrıca sureklı emıyor hıc durmadan .dun gece tamam dedım prınc unu vermıyorm hıc uyumadı sureklı emdı emdı ama uyumadı doymadı anlamadım nolur akıl verın bana ..
pırınc kılo almasını engellemz.doktoruna danısmadan neden verdın kı pırıncı?pırınc yedırdıgın ıcın uzun uyuyordu bebegın.dr.bana bugun oyle dedı.ben doktor tavsıyesıyle basladım pırınc suyuna mama yapmaya ama asla pırınc unu degıl.
temiz çıkmasına sevindim
evet o aşılar özel aşılar pahalı oluyomuş
maşallahh kızına canım benim kızımda maviş :nazar: :nazar:
masallah onada.yaptırılması gerek dıye bende yaptırdım ama o kadar pahalı olucagını tahmın etmedım.

geçmiş olsun oğlun grip olmuş benim kızımda yeni atlattı aynı senin dediklerin vardı.bol bol burnuna serumdan sıkıp aspratörle temizleyin burnu açık olması lazım geniz akıntısı için..öksürük şurubu ne verdi bilmiyorum ama biz mukoxen mi ne kullandık çok iğrenç şurup ama çok iyi geldi..o hırıltıya dikkat et ciğerlerine inmemesi lazım uzun sürerse tekrar doktora git biz ciğer röntgeni bile çektirdik. birde bol bol emzirmen lazım hastalık bitkin yapıyo o yüzden uyuyodur devamlı emzir dediğim gibi. bide doktorumuz hızlı hızlı nefes alırsa 20 sn den fazla, ateşi olursa hemen gelin demişti.

napıcam bılmıyorum saglık ocagındakı hemsıre 1 hafta sureklı emzır prınc unu verme sakın yıne kılo almazsa hastanye sevk edıcem sızı yatış yapıcaklar dedı cok korkyorum zaten yeternce zayf ve gucsuz bıde hastane ortamı onu cok yıpratır annem mamaya ve bebek çaylarına karşı aslında ama anneannemın aklına uyup verdık prınc ununu.. :(

napıcam bılmıyorum saglık ocagındakı hemsıre 1 hafta sureklı emzır prınc unu verme sakın yıne kılo almazsa hastanye sevk edıcem sızı yatış yapıcaklar dedı cok korkyorum zaten yeternce zayf ve gucsuz bıde hastane ortamı onu cok yıpratır annem mamaya ve bebek çaylarına karşı aslında ama anneannemın aklına uyup verdık prınc ununu.. :(

affına sıgınarak soyluyorumda.cahıl bırıne benzemıyosun.nasıl doktora sormadan pırınc unu verırsın bıde hala hastaneye gıtmezsın.bence hemen kalk bır hastaneye gıt benım kızım haftada 400 gr alıyor 1 ayda hala kılo almamıs kızın bu cok cıddı bısey

selam kızlar, ara ara girip paylaşımlarınızı okuyorum çok iyi örnek oluyor. herkese bebişleriyle sağlıklı ömürler dilerim. benm de yaklaşık 2 haftam kaldı . şimdiden humana çay içmemi tavsiye eder misiniz? benden süt gibi sıvılar gelmiyor çünkü, göğüs ucumda beyaz topaklanma gibi oluyor kurumuş minikk minik şeyler. ama kupkuru ..

Son düzenleme:
selam kızlar, ara ara girip paylaşımlarınızı okuyorum çok iyi örnek oluyor. herkese bebişleriyle sağlıklı ömürler dilerim. benm de yaklaşık 2 haftam kaldı . şimdiden humana çay içmemi tavsiye eder misiniz? benden süt gibi sıvılar gelmiyor çünkü, göğüs ucumda beyaz topaklanma gibi oluyor kurumuş minikk minik şeyler. ama kupkuru ..

İç bence zarar olmaz dogurunca gelecek sutun merak etme bebek emdıkcede bollaşacak inşallah gögsüne masaj yap her gun gogus ucun yoksa ozellıkle

cevapladığınız için teşekkür ederim. valla aslında küçük olduğu için göğüsten çok göğüs ucum var. masajı yapacağım, çayıda ptesi içmeye başlayayım o halde. sizlere de kolay gelsin.

geçmiş olsun oğlun grip olmuş benim kızımda yeni atlattı aynı senin dediklerin vardı.bol bol burnuna serumdan sıkıp aspratörle temizleyin burnu açık olması lazım geniz akıntısı için..öksürük şurubu ne verdi bilmiyorum ama biz mukoxen mi ne kullandık çok iğrenç şurup ama çok iyi geldi..o hırıltıya dikkat et ciğerlerine inmemesi lazım uzun sürerse tekrar doktora git biz ciğer röntgeni bile çektirdik. birde bol bol emzirmen lazım hastalık bitkin yapıyo o yüzden uyuyodur devamlı emzir dediğim gibi. bide doktorumuz hızlı hızlı nefes alırsa 20 sn den fazla, ateşi olursa hemen gelin demişti.[/QUOTE]
Kızının da bizim gibi boyle sürekli uyuduğu oldu mü?? 11denberi uyuyo gözünü açamıyor yavrum.arada gaz sancısı çekiyor inliyo tekrar uyuyor.allah tan ateşi yok durmadan ölçüyorum.panikhalindeyim ne yapmam lazım zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. Açlıktan mı boyle baygin acaba yavrum??

Kizlarrr 2.700 dogan hastaneden cikarken 2.500 olan oglum bugun yani 47. gununde 4.715 olmus:nazar::emir_bebek: Ho hoyttt cok mutlu oldum. Sutum yariyor mu diye birazcik olsun dusunuyordum ve bugun bu dusuncem tamamen bitti:16: Butun bebisler saglikli kilolar alsin :emir_bebek: annislerini uzmesinler bakimmm:16: Sutumu sagarak veriyorum ve not tutmaya basladim gunde kac cc cikiyor diye. 800 cc yi gecmeye basladim. Cok az sekerli kayisi kompostosu iciyorum sanirim biraz ise yariyor ya da su icme olayini arttirdim ondan bilemiyecegim ama aklinizda bulunsun. Bu arada 50 cm dogdu bugun 56.5 cm olmus bu sonucada sevindim:emir_bebek::nazar: Hepimize kolay gelsinnn:46:

[/QUOTE]
Kızının da bizim gibi boyle sürekli uyuduğu oldu mü?? 11denberi uyuyo gözünü açamıyor yavrum.arada gaz sancısı çekiyor inliyo tekrar uyuyor.allah tan ateşi yok durmadan ölçüyorum.panikhalindeyim ne yapmam lazım zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. Açlıktan mı boyle baygin acaba yavrum??[/QUOTE]

bizler nasıl hasta olunca bitkin olup yatmak istiyosak onlarda o şekilde oluyo..hayır sürekli uyumuyordu ama uyuyunca 4 saat kesin oluyodu..yanından ayrılmıyotdum öksürük nefesini kesiyordu.emmiyorsa uyumaktan dolayı sütünü sağıp 2 saatte bir doyur muhakkak..
bizdede ateş yoktu aman olmasın zaten..

cevapladığınız için teşekkür ederim. valla aslında küçük olduğu için göğüsten çok göğüs ucum var. masajı yapacağım, çayıda ptesi içmeye başlayayım o halde. sizlere de kolay gelsin.

Kızının da bizim gibi boyle sürekli uyuduğu oldu mü?? 11denberi uyuyo gözünü açamıyor yavrum.arada gaz sancısı çekiyor inliyo tekrar uyuyor.allah tan ateşi yok durmadan ölçüyorum.panikhalindeyim ne yapmam lazım zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. Açlıktan mı boyle baygin acaba yavrum??[/QUOTE]

bizler nasıl hasta olunca bitkin olup yatmak istiyosak onlarda o şekilde oluyo..hayır sürekli uyumuyordu ama uyuyunca 4 saat kesin oluyodu..yanından ayrılmıyotdum öksürük nefesini kesiyordu.emmiyorsa uyumaktan dolayı sütünü sağıp 2 saatte bir doyur muhakkak..
bizdede ateş yoktu aman olmasın zaten..[/QUOTE]

bizdede ateş yoktu aman olmasın zaten..[/QUOTE]. Son bir soru daha sorayım.hastalik kac gunde gecti??bi de serum fizyolojik kac damla damlatiyodun,gunde kac kere??

bizdede ateş yoktu aman olmasın zaten..[/QUOTE]. Son bir soru daha sorayım.hastalik kac gunde gecti??bi de serum fizyolojik kac damla damlatiyodun,gunde kac kere??

bizdede ateş yoktu aman olmasın zaten..
. Son bir soru daha sorayım.hastalik kac gunde gecti??bi de serum fizyolojik kac damla damlatiyodun,gunde kac kere??[/QUOTE]

sanırım 8 gün sonra geçti tam olarak 2 kere doktora gittik bu zaman zarfında.burnuna damla olarak değil direk sıkıyordum ne kadar giderse günde 6 kez demişti doktor ama ben saymadım

Kizimin alt temizligini ilik su pamukla yapiyorum ardindan kurulayip mustela pisik onleyici kullaniyorum sukur pismedik ama kizimin kukusunun icinde cok birikiyor yikamaklada gecmiyor baya kivamli. E bolgede hassas napcam bilemedim

Kizlarrr 2.700 dogan hastaneden cikarken 2.500 olan oglum bugun yani 47. gununde 4.715 olmus:nazar::emir_bebek: Ho hoyttt cok mutlu oldum. Sutum yariyor mu diye birazcik olsun dusunuyordum ve bugun bu dusuncem tamamen bitti:16: Butun bebisler saglikli kilolar alsin :emir_bebek: annislerini uzmesinler bakimmm:16: Sutumu sagarak veriyorum ve not tutmaya basladim gunde kac cc cikiyor diye. 800 cc yi gecmeye basladim. Cok az sekerli kayisi kompostosu iciyorum sanirim biraz ise yariyor ya da su icme olayini arttirdim ondan bilemiyecegim ama aklinizda bulunsun. Bu arada 50 cm dogdu bugun 56.5 cm olmus bu sonucada sevindim:emir_bebek::nazar: Hepimize kolay gelsinnn:46:

Masallah oglusuna annesi buyuyor kuzularimiz allah nazarlardan esirgesin.. :nazar:

Kızlar yenı hastaneden geldık.kalca ultrasonu cekıldı tekrardan.kalcasındakı yumusaklık duzelmıs hersey yollundaymıs.rotavırus asısını oldu.agızdan verıyolar.sırıngayla.ucretıde 142 tl bılgınız olsun hazırlıklı gıdın dıye soyluyorum.hastaneden cıktık alısverıs merkezıne gıdıp gezdık.herkes kızıma bakıyor.gozlerı mavı oldugundan cok dıkkat cekıyor sıpa herkez ne guzel gozlerı var dıyor.bende caktırmadan poposunu kasıyorum:)bende haberler boyle sız neler yaptınız bakalım?

Ohh onuda atlattiniz masallah kuzu hizla toparladi :nazar: canim beylikduzunde mi hastaneniz. Bizimde kalca usg miz yapilcak medilife a gidiyoruz biz dogumda orda oldu kizimin dr.da orda. Sende oraya gidiyorsan kalca usg ucreti ne kadar verdigin asi fiyati medilife mi ait. Bizim asimiza daha zaman var ve agizdan olmasina cok sevindim zaten verem asisinin etkisindeyiz hala nazli kizimla.3asi birden oy kuzular ya.

elektrikli süt sağma makinesinden hangisini almalıyım,kullanan var mı???? hangi marka alsam arkadaşlar,daha doğrusu işe yarıyo di mi alayım yani?

Arkadasim ben kraft aldim baslarda memnun kalmadim ama simdi simdi hosuma gitmeye basladi. Gittigidiyordan makul bi fiyata almistim 100cc cikiyor 15dk.da gogusumden sut akicak kadar gogusum doluysa, degilse bu sure uzuyor..

Ohh onuda atlattiniz masallah kuzu hizla toparladi :nazar: canim beylikduzunde mi hastaneniz. Bizimde kalca usg miz yapilcak medilife a gidiyoruz biz dogumda orda oldu kizimin dr.da orda. Sende oraya gidiyorsan kalca usg ucreti ne kadar verdigin asi fiyati medilife mi ait. Bizim asimiza daha zaman var ve agizdan olmasina cok sevindim zaten verem asisinin etkisindeyiz hala nazli kizimla.3asi birden oy kuzular ya.

ben medılıfe tahlılerıne guvenmıyorum.ılk evlendıgımde sonucum hamıle cıktı.esımede test yaptılar yanlıs cıktı.bende kendı dogum yaptıgım hastaneye gıdıyorum medıpol mega bagcılarda kalca usg 95 tl rotavırus asısının pıyasa fıyatı bu heryerde aynı canım.havalar bıraz duzeldıkten sonra gorusuruz artık.suan pek cıkmıyoruz ya.bırde ben annemlerdeyım..nasılsa evlerımız yakın.

Back