Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göğüslerinizde ağrı oluyo mu? benim morarma gibi ciddi bi ağrısı var her hareket edişimde ağrıyo,öldürdü beni yaaaaaa
bu arada aşure çok süt yapıyo arkadaşlar,bol bol yiyiniz :)
göğüslerinizde ağrı oluyo mu? benim morarma gibi ciddi bi ağrısı var her hareket edişimde ağrıyo,öldürdü beni yaaaaaa
bu arada aşure çok süt yapıyo arkadaşlar,bol bol yiyiniz :)
Selam kızlar
akşam üzeri saat 6 dan sonra sütüm azalıyor kızımda hep memede durmak istiyor bende hemen meme vermiyorum sütüm olmayınca kızıyor çünkü göğüslerim dolsun diye bekliyorum kilosu gelişimi gayet iyi sağlık ocağında ebe sütün yetiyor dedi doktor ise yetmiyor demek ki hep memede durduğu için mama ver dedi çok moralim bozulduhep memede durmak istemesi sütümün yetmediği anlamına mı geliyor kibiraz huysuzluk yapıyor 6 dan sonra ama öyle acı acı ağlaması yok 11 e doğruda uyuyor gece de uyuyor aç olsa hep ağlar uyumaz değil mi sizin bebekleriniz nasıl:26:
aşure demeyin ama ya nerden bulcaz da yicez
o mal sitede kaybolurla insallah da yollarini bulamaz mecbur buraya gelirler insallah.ben iyiyim canim.ilk isirme testinden gecememisti kizim.meger prematureler geneldw gecemezlermis.bugum taksimde yaptirdim abr testi ve gecti cok sukur.sen naptin nasilsin?senle ben kaldin birde benelse.ne oldu bize boyle yaa
Selam kızlar;
Biz dün olduk aşılarımızı dr a sordum 3 gün banyo yaptırılmayacak mı diye o da ne alaka yaptırın dedi demek sizin dr lar yaptırmayın ded:44::44::44:i birde bu rota virüsü aşısını yaptıracak olan var mı aranızda bizim dr bir daha ki aya yapılcak dedi bir de göz dr una yönlerdirecem sizi dedi genel kontrol için :44::44::44:
Gozunuz Aydin arkadasim bizde verem asimizi olduk biraz huzursuz melegim bu gece uyku yok...
Malum site hakkinda hemfikirim..
aşure demeyin ama ya nerden bulcaz da yicez
elektrikli süt sağma makinesinden hangisini almalıyım,kullanan var mı???? hangi marka alsam arkadaşlar,daha doğrusu işe yarıyo di mi alayım yani?
Kızlar yenı hastaneden geldık.kalca ultrasonu cekıldı tekrardan.kalcasındakı yumusaklık duzelmıs hersey yollundaymıs.rotavırus asısını oldu.agızdan verıyolar.sırıngayla.ucretıde 142 tl bılgınız olsun hazırlıklı gıdın dıye soyluyorum.hastaneden cıktık alısverıs merkezıne gıdıp gezdık.herkes kızıma bakıyor.gozlerı mavı oldugundan cok dıkkat cekıyor sıpa herkez ne guzel gozlerı var dıyor.bende caktırmadan poposunu kasıyorum:)bende haberler boyle sız neler yaptınız bakalım?
Bendemin annesiyim..hamileliğinin basından beti diğer topigitakip ediyordum,birkaç kez bisey yazdım kimse cevap yazmayinca aktif yazmadım..neyse ama bu mesajıma cevap verirseniz çok sevinirim.dort gündür oğlum oksuyo Dr a gittik serum fizyolojik ,sprey ve oksuruk şurubu verdi. 4 gündür kullanıyorum ama bı degisiklik yok hatta bugun oğlum sürekli uyuyor 11 den beri sadece yemek icin kalkıyor ama uyuyakaliyor 1 aylık bebeğimin göğsü hiril hiril.. Sizce boyle uyuması normal mı?? Bide ne zamana ve nasıl atlatınız bu hastalığı???yardim plase...