• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

göğüslerinizde ağrı oluyo mu? benim morarma gibi ciddi bi ağrısı var her hareket edişimde ağrıyo,öldürdü beni yaaaaaa
bu arada aşure çok süt yapıyo arkadaşlar,bol bol yiyiniz :)

göğüslerinizde ağrı oluyo mu? benim morarma gibi ciddi bi ağrısı var her hareket edişimde ağrıyo,öldürdü beni yaaaaaa
bu arada aşure çok süt yapıyo arkadaşlar,bol bol yiyiniz :)

elektrikli süt sağma makinesinden hangisini almalıyım,kullanan var mı???? hangi marka alsam arkadaşlar,daha doğrusu işe yarıyo di mi alayım yani?

Selam kızlar :3:
akşam üzeri saat 6 dan sonra sütüm azalıyor kızımda hep memede durmak istiyor bende hemen meme vermiyorum sütüm olmayınca kızıyor çünkü göğüslerim dolsun diye bekliyorum kilosu gelişimi gayet iyi sağlık ocağında ebe sütün yetiyor dedi doktor ise yetmiyor demek ki hep memede durduğu için mama ver dedi çok moralim bozuldu:ssz:hep memede durmak istemesi sütümün yetmediği anlamına mı geliyor ki:14:biraz huysuzluk yapıyor 6 dan sonra ama öyle acı acı ağlaması yok 11 e doğruda uyuyor gece de uyuyor aç olsa hep ağlar uyumaz değil mi sizin bebekleriniz nasıl:26:

BENİMDE ÖYLE canım bence kokumuzda huzur buluyor yarım saate bır acıkıyor desem yerıdır uyanıkken hep emmek ıstıyor.. Bence yetıyodur benım bebegım 3200du suan 1 aylık 5 kılo yetmeseydı kılo almazdı ayrıca altına 4 5 kez cıs ve kaka yapıyorsa yetıyordur

Selam kızlar;
Biz dün olduk aşılarımızı dr a sordum 3 gün banyo yaptırılmayacak mı diye o da ne alaka yaptırın dedi demek sizin dr lar yaptırmayın ded:44::44::44:i birde bu rota virüsü aşısını yaptıracak olan var mı aranızda bizim dr bir daha ki aya yapılcak dedi bir de göz dr una yönlerdirecem sizi dedi genel kontrol için :44::44::44:

bizim kızda keyif yapıyor memede..bi emiyor uyuyor 5dk sonra tekrar emmek istiyor emiyor uyuyor..iyice daldı zanedip bırakıyorum yatağına 5dk sonra uyanıp ağlamaya başlıyor ağzı açıkk meme arıyor..bazen doymuyor mu acaba diyorum ama sütümde var kilo alışıda gayet iyi gidiyor..

aşure demeyin ama ya :ssz: nerden bulcaz da yicez :ssz:

Ben hazir alip yapiyorum gercekten mucize gibi bisey acayip sut yapiyor
Ama once 1 tabak ye bi kac gun bekle bebeklere bugday alerji yapabiliyormus benim oglum alerji oldu butun vucuduna yayildi degisik olarak yumurta ve asure yedim sadece simdi ikisinide yemiyorum doktor ilac verdi banyo yaptiriyorum onunla 2 gundur umarim cabuk gecer

Bide kizlar oglum sabah 9 dan aksam dokuza kadar toplamda 6 kez kaka yapti sizce cokmu azmi sizin bebekler nasil

Benım kızımın doktoru prof ordada yaptır,ayın banyo dedı.verem asısında dıgerlerınde yedırebılırsın banyı yapabılır dedı.rotavırus asısını yrın yaptırıcam bırde hepatıt b yı yaptırıcam

o mal sitede kaybolurla insallah da yollarini bulamaz mecbur buraya gelirler insallah.ben iyiyim canim.ilk isirme testinden gecememisti kizim.meger prematureler geneldw gecemezlermis.bugum taksimde yaptirdim abr testi ve gecti cok sukur.sen naptin nasilsin?senle ben kaldin birde benelse.ne oldu bize boyle yaa

Gozunuz Aydin arkadasim bizde verem asimizi olduk biraz huzursuz melegim bu gece uyku yok...
Malum site hakkinda hemfikirim..

Selam kızlar;
Biz dün olduk aşılarımızı dr a sordum 3 gün banyo yaptırılmayacak mı diye o da ne alaka yaptırın dedi demek sizin dr lar yaptırmayın ded:44::44::44:i birde bu rota virüsü aşısını yaptıracak olan var mı aranızda bizim dr bir daha ki aya yapılcak dedi bir de göz dr una yönlerdirecem sizi dedi genel kontrol için :44::44::44:

Banyo yaptirma bence sen isini garantiye al. Silerek temizle pamuk kuzunu.. Goz dr.hakkinda bize bisey demedi kimseler.

Kizlar bebegimin her2gozunun icine kirpik girmis ucu disards ama alamiyorum kac gundur canimi skiyor napcam bilemedim mudahale etmekte istemiyorum elimle. herseyleri bi olay bu kuzularin..

Gozunuz Aydin arkadasim bizde verem asimizi olduk biraz huzursuz melegim bu gece uyku yok...
Malum site hakkinda hemfikirim..

sagol canım.yarında ya hepatıt b 2 dozu yada rotavırusu olucaz bakalım hangısı bırde kalca ultrasonu var 2.defa yaptırıyoruz ınsallah kalcasındakı yumusaklık duzelmıstır.benım kız verem asısında hıc huysuzlanmadı aksıne rahat rahat uyudu

aşure demeyin ama ya :ssz: nerden bulcaz da yicez :ssz:

Annem bugun yapicak canim gonderiyim sana:)

elektrikli süt sağma makinesinden hangisini almalıyım,kullanan var mı???? hangi marka alsam arkadaşlar,daha doğrusu işe yarıyo di mi alayım yani?

Ben avent kullaniyorum,hem elektrikli gem manuel hemde pille kullaniliyor ben memnunum.

Sut yapiyor diye bir suru helva yedim midem bulandi,kusucam artikkkkkk

Kızlar yenı hastaneden geldık.kalca ultrasonu cekıldı tekrardan.kalcasındakı yumusaklık duzelmıs hersey yollundaymıs.rotavırus asısını oldu.agızdan verıyolar.sırıngayla.ucretıde 142 tl bılgınız olsun hazırlıklı gıdın dıye soyluyorum.hastaneden cıktık alısverıs merkezıne gıdıp gezdık.herkes kızıma bakıyor.gozlerı mavı oldugundan cok dıkkat cekıyor sıpa herkez ne guzel gozlerı var dıyor.bende caktırmadan poposunu kasıyorum:)bende haberler boyle sız neler yaptınız bakalım?

Bendemin annesiyim..hamileliğinin basından beti diğer topigitakip ediyordum,birkaç kez bisey yazdım kimse cevap yazmayinca aktif yazmadım..neyse ama bu mesajıma cevap verirseniz çok sevinirim.dort gündür oğlum oksuyo Dr a gittik serum fizyolojik ,sprey ve oksuruk şurubu verdi. 4 gündür kullanıyorum ama bı degisiklik yok hatta bugun oğlum sürekli uyuyor 11 den beri sadece yemek icin kalkıyor ama uyuyakaliyor 1 aylık bebeğimin göğsü hiril hiril.. Sizce boyle uyuması normal mı?? Bide ne zamana ve nasıl atlatınız bu hastalığı???yardim plase...

Kızlar yenı hastaneden geldık.kalca ultrasonu cekıldı tekrardan.kalcasındakı yumusaklık duzelmıs hersey yollundaymıs.rotavırus asısını oldu.agızdan verıyolar.sırıngayla.ucretıde 142 tl bılgınız olsun hazırlıklı gıdın dıye soyluyorum.hastaneden cıktık alısverıs merkezıne gıdıp gezdık.herkes kızıma bakıyor.gozlerı mavı oldugundan cok dıkkat cekıyor sıpa herkez ne guzel gozlerı var dıyor.bende caktırmadan poposunu kasıyorum:)bende haberler boyle sız neler yaptınız bakalım?

temiz çıkmasına sevindim
evet o aşılar özel aşılar pahalı oluyomuş
maşallahh kızına canım benim kızımda maviş :nazar: :nazar:

Bendemin annesiyim..hamileliğinin basından beti diğer topigitakip ediyordum,birkaç kez bisey yazdım kimse cevap yazmayinca aktif yazmadım..neyse ama bu mesajıma cevap verirseniz çok sevinirim.dort gündür oğlum oksuyo Dr a gittik serum fizyolojik ,sprey ve oksuruk şurubu verdi. 4 gündür kullanıyorum ama bı degisiklik yok hatta bugun oğlum sürekli uyuyor 11 den beri sadece yemek icin kalkıyor ama uyuyakaliyor 1 aylık bebeğimin göğsü hiril hiril.. Sizce boyle uyuması normal mı?? Bide ne zamana ve nasıl atlatınız bu hastalığı???yardim plase...

geçmiş olsun oğlun grip olmuş benim kızımda yeni atlattı aynı senin dediklerin vardı.bol bol burnuna serumdan sıkıp aspratörle temizleyin burnu açık olması lazım geniz akıntısı için..öksürük şurubu ne verdi bilmiyorum ama biz mukoxen mi ne kullandık çok iğrenç şurup ama çok iyi geldi..o hırıltıya dikkat et ciğerlerine inmemesi lazım uzun sürerse tekrar doktora git biz ciğer röntgeni bile çektirdik. birde bol bol emzirmen lazım hastalık bitkin yapıyo o yüzden uyuyodur devamlı emzir dediğim gibi. bide doktorumuz hızlı hızlı nefes alırsa 20 sn den fazla, ateşi olursa hemen gelin demişti.

kızlar yardım edın bebegım 1 aylık 2.haftadan ıtıbaren gcelerı hc uyumuyor dıye anneannem prınc unu ver aksamları dedı 2 kasık prınc ununu suyla pişirip yedırdm gecelerı 8-9 saat uyumaya baslamstı.dun 1 aylık kntrolu ardı hıc kılo almamıs 3.800 dogmustu hala 3.800 acaba prınc unu mu kılo almasını engelledı .ayrıca sureklı emıyor hıc durmadan .dun gece tamam dedım prınc unu vermıyorm hıc uyumadı sureklı emdı emdı ama uyumadı doymadı anlamadım nolur akıl verın bana ..

Back