• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

bizimde aşımız yarın 2.ay sonu 3aşı birden 2bacak bi kol :( inşallah ateş yapmaz

Ayni gun dogum yapmisiz :-) bizde 2aylik olduk tam. Aslinda internette ates gorulmez diyor ama yakin bi arkadasimin bebisiyle 20gun var aramizda onun meleginin atesi yukseldi. Benimde tedirginligim ondan. Bakalim insallah rahatlikla atlatir meleklerimiz...

:-) bebisler duzene girdi artik uyuyorlar belliki. Belkide malum sitede sohbet ediyorlardir. Sen nasilsin
o mal sitede kaybolurla insallah da yollarini bulamaz mecbur buraya gelirler insallah.ben iyiyim canim.ilk isirme testinden gecememisti kizim.meger prematureler geneldw gecemezlermis.bugum taksimde yaptirdim abr testi ve gecti cok sukur.sen naptin nasilsin?senle ben kaldin birde benelse.ne oldu bize boyle yaa

o mal sitede kaybolurla insallah da yollarini bulamaz mecbur buraya gelirler insallah.ben iyiyim canim.ilk isirme testinden gecememisti kizim.meger prematureler geneldw gecemezlermis.bugum taksimde yaptirdim abr testi ve gecti cok sukur.sen naptin nasilsin?senle ben kaldin birde benelse.ne oldu bize boyle yaa

Evet canim malum yerdeler,benimki de 36. Haftada dogunca gecememisti bir ay sonra goturduk gecti,erken dogumla alakali.

çekelim kulaklarını :1:

Allahım, Sen be*nim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben Se*nin kulunum ve gücüm yettiğince Sana verdiğim ahd ve vaad üzerinde sabitim, işledikleri*min şerrinden Sa*na sığınırım. Üze*rimdeki nimetleri*ni itiraf eder; gü*nahlarımı da ikrar ederim. Beni ba*ğışla. Zira günahları bağışlayan ancak Sensin.

Bu güzel günde Rabbim dualarımızı ve ibadetlerinizi kabul eylesin..
Hayırlı Nurlu Cumalar

oğluşuma banyo yaptırdım uyuttum , çamaşırlarını yıkadım astım

cuma saati diye kur'an okudum oğluma sessiz sakin dinledi kuzucum :nazar:

günaydın kızlar bizde dün malum verem ve zatüre aşımızı olduk..kuzum ağlamadı bile:))ateşide çok yükselmedi allaha şükürde bu sabah kustu..acaba aşıların yan etkisi olabilir mi var mı bunu yaşayan??

Selam kızlar :3:
akşam üzeri saat 6 dan sonra sütüm azalıyor kızımda hep memede durmak istiyor bende hemen meme vermiyorum sütüm olmayınca kızıyor çünkü göğüslerim dolsun diye bekliyorum kilosu gelişimi gayet iyi sağlık ocağında ebe sütün yetiyor dedi doktor ise yetmiyor demek ki hep memede durduğu için mama ver dedi çok moralim bozuldu:ssz:hep memede durmak istemesi sütümün yetmediği anlamına mı geliyor ki:14:biraz huysuzluk yapıyor 6 dan sonra ama öyle acı acı ağlaması yok 11 e doğruda uyuyor gece de uyuyor aç olsa hep ağlar uyumaz değil mi sizin bebekleriniz nasıl:26:

Son düzenleme:
Allahım, Sen be*nim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben Se*nin kulunum ve gücüm yettiğince Sana verdiğim ahd ve vaad üzerinde sabitim, işledikleri*min şerrinden Sa*na sığınırım. Üze*rimdeki nimetleri*ni itiraf eder; gü*nahlarımı da ikrar ederim. Beni ba*ğışla. Zira günahları bağışlayan ancak Sensin.

Bu güzel günde Rabbim dualarımızı ve ibadetlerinizi kabul eylesin..
Hayırlı Nurlu Cumalar

amin.Allah kabul etsin dualarımızı.Rabbim en kısa zamanda bebeğime şifa versin.

Evet canim malum yerdeler,benimki de 36. Haftada dogunca gecememisti bir ay sonra goturduk gecti,erken dogumla alakali.
benim kizda 34 haftalik dogdu ya oda gecemedi.aslinda ilkini gecti.yogunbakimdan cikarken yaptilar onu gecemedi.
çekelim kulaklarını :1:

cekrlim valla ys.buarada esimin telefonundan giriyorum.samsung galaxy s3 igrenc yaxsmiyorum.malum yazicagima mal yazmisim:-)

arkadaşlar bebişlerinizin burnunu nasl temizliyorsunuz? sürekli tıkanıyor kızımın burnu nefes almasını engelliyormuş gibi geliyo.burun pompası malesef çekmiyor bikaç defa ince cımbız yardımıyla aldım uyurken bişey anlamadı ve çok rahattı onu..ama uyanıkken cesaret edip tabi alamıyorum o şekilde..

arkadaşlar bebişlerinizin burnunu nasl temizliyorsunuz? sürekli tıkanıyor kızımın burnu nefes almasını engelliyormuş gibi geliyo.burun pompası malesef çekmiyor bikaç defa ince cımbız yardımıyla aldım uyurken bişey anlamadı ve çok rahattı onu..ama uyanıkken cesaret edip tabi alamıyorum o şekilde..
eczanede okyanus suyu ya da deniz suyu var damla. ondan aldık öyle temizliyoruz

yaa bugün ilk defa bebişimi kendim yıkadım kocacıgımla beraber yavrum hiç aglamadı ama ben biraz panikledim inş. alışırım zamanla valla kan ter içinde kaldım onu yıkayıp giydirene kadar :)

Back