• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

kafayı yemek üzereym kızlar yardm lütfen
bebeğimi emziremyrm 50 gün oldk ama hala emmio ilk günler sütüm boldu emziremedm şimdi emk istiyo süt üm azaldı napcam ben mama da vermk istmyrm ama aç kalmamsn die mecbrn veryrm aldğnı da kusuyo sağıyrm sütüm az gelio memede sürekli ağlıo bağırıo çırpınıo bibernda çok mutlu.tek bunlrı yaşayn benmiyim aranzda varsa benm gibileri ne yapısnzz

bebeğimi emziremyrm 50 gün oldk ama hala emmio ilk günler sütüm boldu emziremedm şimdi emk istiyo süt üm azaldı napcam ben mama da vermk istmyrm ama aç kalmamsn die mecbrn veryrm aldğnı da kusuyo sağıyrm sütüm az gelio memede sürekli ağlıo bağırıo çırpınıo bibernda çok mutlu.tek bunlrı yaşayn benmiyim aranzda varsa benm gibileri ne yapısnzz
gögüsünü sağmayı denedinmi belki başka derdi vardır bebişin yada biberona alıştı memenı almıyor

canım bende meme vermekte zorlık çekiorum uykudan uyanır uyanmaz memeyi veriyorum o sırada emdiği kadar emiyor tam uyanıkken asla meme almıyor az gelio diye bende uykuluyken veriyorum birde sağıp veriyorum ama sütüm yetmior bende maaaaalesef mama ağırlıklı besliorum

hangi mak,neyi kullanıyorsun ben de alacağım. 60 cc yeterli değil mi bir öğün için? 150 cc yi bölüyor musun posetlere?

Medela mini elek kullaniyorum canim ben emzirdikten sonra sgdigimda cikan rakam 40 60 cc arasi gece uyudugunda sagarsam en az 60 100 arasi cikiyor

hangi mak,neyi kullanıyorsun ben de alacağım. 60 cc yeterli değil mi bir öğün için? 150 cc yi bölüyor musun posetlere?

Medela mini elek kullaniyorum canim ben emzirdikten sonra sgdigimda cikan rakam 40 60 cc arasi gece uyudugunda sagarsam en az 60 100 arasi cikiyor 150 100 ve 50 cc olarak boluyorum doymadiginda veriyirum

oturcak inşallah düzenleri yavaş yavaş. gece düzenimiz maşallah diyim arada şaşsa da var :nazar: kendi yatağında uyuyabiliyor 3de ve 6da uyanıyor genelde emmek için

gündüz problemimiz var bizim sallanarak uyumak istiyor sürekli ,sallayınca da uzun uyusa maksimum yarım saat uyuyabiliyor

hele akşam 6dan sonra bir haller oluyor kesinlikle uyku yok ağlaya ağlaya bir hal oluyoruz 6dan sonra sürekli kucakta artık gece 11-12 kaçta uyursa o zamana kadar

sanki benim keratayı anlatmışsın bütün düzen aynı aslında rahat oluyoda bi akşmaları sıkıntı işte ben de acaba babasına mı naz yapıyo diyorum :)

Iyı geceler kılzar.saat suan 04.30 bız yenı geldık.bu gece sıddetlı bır kanamam oldu ve melegım gıttı.cok uzgunum....:43:

Tuğceceim cok üzüldüm Allah kolaylık versin ama çok şükür Ecen sağlıklı Allah ona uzun ve sağlıklı ömü versin ilerde inşallah tekrar ikinci de nasip olur.

Benimde zaman zaman aynı konudan sıkıntım oldu. İstanbul'dan Eskişehir'e taşındım yeni. Taşınma sırasında yorgunluk ve stresten sütüm çok çok azaldı. Bebeğimi emzirirken sürekli mememde ağlıyordu. Daha önce derin dondurucuya koyduğum sütlerim vardı. Onlarla besledim. Sütler bitincede mama aldım. Sadece bir kere mama verdim. Daha sonra 40 günlükken doktora kontrole gittik. 5.200 dü kilosu.Doktor kilosu çok iyi asla mama verme dedi. Bende emerken açlıktan ağlıyo dedim. Olsun ağlasın sen yine de verme dedi. Bende işleri güçler bırakıp her fırsatta uyudum dinlendim. Beslenmeme çok dikkat ettim. Her gün en az iki kez humana süt çayı içtim. Şuanda sütüm iyi gidiyor çok şükür. Ama bazı günler içinde hala mememde ağladığı oluyor. Öyle yaptığı zamanlarda emzirmeyi bırakıyorum sakinleşince veya uykudan yeni uyanınca emziriyorum.Sağmakta sütü çoğaltıyor diyorlar. Hiç sağıyor musun?

Arkadaşım aynı arabayı almayı bende çok istemiştim. Özellikle twist özelliği beni cezbetmişti ama yorumlara bakınca hep ağır oluşundan şikayetçiydi herkes. Ben de wollex aldım. New york modeli. Gerçekten çok hafif bir araba. Sap kısmı değil ama koltuk kısmı döndürülerek çift taraflı kullanılabiliyor. Zaten bebekliğinde hep kendimi dönük olacak. E yazın da dışarıyı görmek isteyecek. Olur biter diyorum. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Düşünen arkadaşlara da tavsiye ederim. 4. katta oturan arkadaşıma asansör olmadığı için bir elimde puset bir elimde arabanın kadrosuyla çıkabiliyorum ve inmesi daha da kolay oluyor. Katlanırken iki eli kullanmak gerekiyor ama açarken sapından tutup çekince tık diye açılıyor. Birde üstünde port bebesi varken de katlanabiliyor.

tebrik ederim almayarak en doğru kararı verişsin şuanki arabanı güle güle kullan canım

canim gecmis olsun allah yine verir merak etme

Yaa nolcak boyle surekli ayakta salla salla nereye kadar tuvalete zor gidiyorum valla

Benimki kestirmiyo tirnaklarini ellerini oyle bi cekiyoki parmaklari cikacak diye korkuyorum
Bide kendi basina nasil yikadin anlatirmisin bende yakinda yalniz kalicam esim gec geliyo ogrenmem lazim

benim eşimde geç geliyor diye bir cesaret başladım yıkamaya

bütün malzemesini hazırladıktan sonra yatırıyorum oğlumu filenin üzerine önce önünü yıkıyorum

sonra sol kolumun üzerine alıp sağ elimle suyunu söküp kafasını arkasından vücudunu şampuanlıyorum ,duruluyorum

elimle de yüzünü yıkayıveriyorum tamamdır

havluyu sağ elime yakın olcak yere koyuyorum hemen alıp sarıveriyorum oğlumu

benim avantajım oğlumun yıkanmayı sevmesi, yıkanırken çok çırpınmaması ağlamaması çok şükür

yoksa zor olabilirdi

sanki benim keratayı anlatmışsın bütün düzen aynı aslında rahat oluyoda bi akşmaları sıkıntı işte ben de acaba babasına mı naz yapıyo diyorum :)

eşim 8 civarı geliyor bazen gelse de biraz rahatlasam diye bakıyorum o ara çünkü en çok huzursuz olduğu zamanlar oluyor malesef 6-7den sonrası

yemeği nöbetleşe yiyoruz çoğunlukla eşimle, sonra doruk'u sakinleştirip uyutma faslı başlıyor kaçta pes edip uyursa artık

tabi bizde de pil bitiyor oturup 2 muhabbet etmeden doğru uyumaya

ama çok şükür diyorum yine de maşallah Allah nazardan korusun uyuyolar bari geceleri

bazen gece uyanınca dalmakta zorlanıyor uğraştırıyor, uykulu halimle çok zor oluyor gece uyutmaya çalışmak

gündüz idare ediyor insan her şekilde

eşim 8 civarı geliyor bazen gelse de biraz rahatlasam diye bakıyorum o ara çünkü en çok huzursuz olduğu zamanlar oluyor malesef 6-7den sonrası

yemeği nöbetleşe yiyoruz çoğunlukla eşimle, sonra doruk'u sakinleştirip uyutma faslı başlıyor kaçta pes edip uyursa artık

tabi bizde de pil bitiyor oturup 2 muhabbet etmeden doğru uyumaya

ama çok şükür diyorum yine de maşallah Allah nazardan korusun uyuyolar bari geceleri

bazen gece uyanınca dalmakta zorlanıyor uğraştırıyor, uykulu halimle çok zor oluyor gece uyutmaya çalışmak

gündüz idare ediyor insan her şekilde

biz de de aynı durum var ne yemek ne çay faslı özlüyorum aslında ama böyle hırçın zamanları iki kişi anlatmak da rahat oluyo bi açıdan şanslıyız..

Benimde zaman zaman aynı konudan sıkıntım oldu. İstanbul'dan Eskişehir'e taşındım yeni. Taşınma sırasında yorgunluk ve stresten sütüm çok çok azaldı. Bebeğimi emzirirken sürekli mememde ağlıyordu. Daha önce derin dondurucuya koyduğum sütlerim vardı. Onlarla besledim. Sütler bitincede mama aldım. Sadece bir kere mama verdim. Daha sonra 40 günlükken doktora kontrole gittik. 5.200 dü kilosu.Doktor kilosu çok iyi asla mama verme dedi. Bende emerken açlıktan ağlıyo dedim. Olsun ağlasın sen yine de verme dedi. Bende işleri güçler bırakıp her fırsatta uyudum dinlendim. Beslenmeme çok dikkat ettim. Her gün en az iki kez humana süt çayı içtim. Şuanda sütüm iyi gidiyor çok şükür. Ama bazı günler içinde hala mememde ağladığı oluyor. Öyle yaptığı zamanlarda emzirmeyi bırakıyorum sakinleşince veya uykudan yeni uyanınca emziriyorum.Sağmakta sütü çoğaltıyor diyorlar. Hiç sağıyor musun?

ewt sağyrm doğdndan beri avent marka mak aldm çok da sağmak istemyrm emsin die.emmeynce veryrz mamayı o anda sağyrm süt.

Ve prensesimin tirnaklarini 2.ayinda kestim :-) korktugum kadar zor degilmis. Ellerini acikta biraktim bi sure bi baktim sacina yapismis yoluyor kuzu :-) hemen geri giydirdim... Birazdanda bici bici yapcak mis olcak prensesim malum yarin asi gunu 3gun banyo yok. Asi yaptiran arkadaslar varsa nelere dikkat etmeliyim asi sonrasi¿

kızlar 1 aylık bir oğlum var bugün uyurken burnundan süt geldi. nefes alamadı ve kıpkırmızı oldu çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı acaba
benım kızımada oluyor du sık sık kac kez doktora gıttık.reflu dedıler ve mamasını pırınc suyuyla yapmaya basladık sorun cozuldu artık kusmuyor allaha sukur.
Kizlar saglik ocagindan aradilar yarin 2aylik olcaz asiya cagirdi ebe. aslinda 29na gun vermisti ama yarina gelin dedi. Oy verem asisi olcak kuzum ins.cok aglamaz ates yapmaz.
verem asısı ates yapmıyor.en kolay ası bence cok ınce bır ıgnenın sadece ucunu batırıyor ıgneyı sokmuyor bıle...
Tuğceceim cok üzüldüm Allah kolaylık versin ama çok şükür Ecen sağlıklı Allah ona uzun ve sağlıklı ömü versin ilerde inşallah tekrar ikinci de nasip olur.
ınsallah cnım sagol.
Ve prensesimin tirnaklarini 2.ayinda kestim :-) korktugum kadar zor degilmis. Ellerini acikta biraktim bi sure bi baktim sacina yapismis yoluyor kuzu :-) hemen geri giydirdim... Birazdanda bici bici yapcak mis olcak prensesim malum yarin asi gunu 3gun banyo yok. Asi yaptiran arkadaslar varsa nelere dikkat etmeliyim asi sonrasi¿
sadece 3 gun yıkamıycaksın ve elını bıle surmıyceksın ası yerıne o kadar cok kolay atlatılıyor.bızım kız asıdan sonra daha uslu bır kız oldu allaha sukur

hangi aşıdan sonra 3 gün banyo yok? 2. ayında mı yapılıyor?

Back