2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar arzum bebbe yoğurt makinesi geliyormuş bi markete 49,95 tl piyasa fiyatından daha uygun ileride işimize yarar mı acaba???? :44::44:

yarar tabı canım sonucta 6 aylıkken yogurt felan verıcez 1 yasına kadar ınek sutu onermedıklerı ıcın doktorlar devam sutlerıyle veya kendı sutumuzle mayalamamız daha faydalı.o yuzden ben alıcam.meyve sıkıcagıda aldım.bırde hafta sonu aventın hem buharla pısırıp hemde ezen mama makınesını alıcam.nerdeymıs bu yogurt makınesı

Kız asude yakaladım senı .nasılsın canım?oglan uyuyomu huzursuzluga devam mı?bızımkı duzene gırdı sanırım.yarın verem asımız var onuda atlatırsak tamamdır

yarar tabı canım sonucta 6 aylıkken yogurt felan verıcez 1 yasına kadar ınek sutu onermedıklerı ıcın doktorlar devam sutlerıyle veya kendı sutumuzle mayalamamız daha faydalı.o yuzden ben alıcam.meyve sıkıcagıda aldım.bırde hafta sonu aventın hem buharla pısırıp hemde ezen mama makınesını alıcam.nerdeymıs bu yogurt makınesı

ben daha önce katı meyve sıkacağı almıştım.marketin adını mesaj atıyim sana canım reklam olmasın :KK1:

Son düzenleme:
kızlar arzum bebbe yoğurt makinesi geliyormuş bi markete 49,95 tl piyasa fiyatından daha uygun ileride işimize yarar mı acaba???? :44::44:

yoğurt mayalama işini ben günlük yapmayı düşünüyorum...minik kavonoza geceden mayalayıp ertesi gün tüketip bitirmeyi ve hergün taze mayalamayı planlıyorum...mesela şu hero babynin yada milupanın minik kavonoz mamalarından alıp içindekini döküp güzelce yıkadıktan sonra onları mayalama da kullanmayı düşünüyorum...

Kız asude yakaladım senı .nasılsın canım?oglan uyuyomu huzursuzluga devam mı?bızımkı duzene gırdı sanırım.yarın verem asımız var onuda atlatırsak tamamdır

canım iyiyiz çok şükür şimdi sallıyorum bende bakalım ne zaman uyur paşamız...bizimde çarşamba günü aşımız canım..hayırlısıyla atlatırız inş.

arkadaşlar,süt sağıp saklayanlar bişey sorcam size..ben şimdi sağdım 75cc çıktı.onu dolapta bekletip bikaç saat sonra üstüne sağsam olur mu acep?yoksa 75cc poşetleyip atayım mı dondurucuya?75 yetmez,bi öğünlük olsun poşette çözdürüp vermesi kolay olsun diyorum.ne yapsamki?

Canım o sütü dolaba koy. Sonra tekrar sağdığın sütü de dolaba koy. İkisi aynı ısıya geldiğinde yani ikinci koyduğun dütte soğuduğunda üst üste ekleyebilirsin.

canım iyiyiz çok şükür şimdi sallıyorum bende bakalım ne zaman uyur paşamız...bizimde çarşamba günü aşımız canım..hayırlısıyla atlatırız inş.

ay ben bı atlatıyım kız sende mı eylulde dogurdun ne kadar vardı aramızda?salla salla masallah benım kı uyuyor

Hımm oglun kızımdan 12 gun kucuk yanı.bızde kızımla yarın asıdan sonra gune gıdıcez.kayınvalıdemın gunlerı varda.ben pek katılmam oyle seylere komsularımla bıze hergun gun.bıgun canımız kısır ceker oturur yaparız baska bısey ıster yaparız kafamıza gore yanı.

yoğurt mayalama işini ben günlük yapmayı düşünüyorum...minik kavonoza geceden mayalayıp ertesi gün tüketip bitirmeyi ve hergün taze mayalamayı planlıyorum...mesela şu hero babynin yada milupanın minik kavonoz mamalarından alıp içindekini döküp güzelce yıkadıktan sonra onları mayalama da kullanmayı düşünüyorum...
Canım çok doğru düşünmüşsün.ben oğluma da o kavanozlarda mayalardım günlük.cok iyi oluyodu.

Canım o sütü dolaba koy. Sonra tekrar sağdığın sütü de dolaba koy. İkisi aynı ısıya geldiğinde yani ikinci koyduğun dütt
e soğuduğunda üst üste ekleyebilirsin.

sagolasın canım..birazdan oglum emdikten sonra tekrar sağabilirim insallah.

Kizlar ilk ay kizim dakikalarca emiyordu 45dk en az20dk ama sutum simdiye oranla daha azdi simdi ise 5-10dk emiyor ama sutum daha fazla. Bu surenin uzayip kisalmasi sutumun azlik cokluguyla ilgisi olabilirmi. Cunku 15dk ardindan doyurucu sut geliyormus ya yagli kismi e benim kizim doymuyormu bu durumda sk sk kisa kisa emiyor

Kizlar ilk ay kizim dakikalarca emiyordu 45dk en az20dk ama sutum simdiye oranla daha azdi simdi ise 5-10dk emiyor ama sutum daha fazla. Bu surenin uzayip kisalmasi sutumun azlik cokluguyla ilgisi olabilirmi. Cunku 15dk ardindan doyurucu sut geliyormus ya yagli kismi e benim kizim doymuyormu bu durumda sk sk kisa kisa emiyor

Canim bebegin doyuyordur diymasa yaygaraui basar bebekler buyudukce daha cok sut cekeek emme surelwri kisalir bizimkisidw 15 dk anca emiyir

Canim bebegin doyuyordur diymasa yaygaraui basar bebekler buyudukce daha cok sut cekeek emme surelwri kisalir bizimkisidw 15 dk anca emiyir

Benimku 2 saatte bir en fazla 10 dakika emiyor 2840 kg dogdu bugun tam 1 aylik oldu kontrol ve asi icin gittik 4100 kg olmus ve mama vermiyorum (massssallahh)
Kendini kasma ne kadar emerse emsin o vitaminini alir sen iyi seyler dusun mutlu ol sutun daha cok yarar

Oyy cok yoruldum kizcem anca uyudu insallah uzuuun uyur.

ınsallah canım.
Bende kızı yedırdım tekrar yatırdım.sımdı kendım uzandım.bebısımle konusuyorum oda ablası gıbı yaramaz olmasın benı uzmesın dıye sıkı sıkı tembıhlıyorum.bakalım muhtemelen aynı sorunlar bundada olurmus.

Kızlar saat 1 oldu ama hıc uykum yok.cok canım sıkıldı ya.kendı evımde olsam yapcak ıs bulurum da.kaynanamın evı ne yapabılırım bırde evde kaynım var.ooofff offf

X