• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

annişlerr hangi dogum kontrol yöntemini kullanıyosunuz ben ilaç düşündüm ama daha almadım aranızda kullanan varmı ve ismi nedir??

Merhaba kızlar iki gündür kızım uyuyamıyor gündüzleri, gaz diye düşünüyorum ama bugün fark ettim sağ gözünde koca bir kıl var belki bu nedenle de uyuyamıyordur. Gözündeki kılı nasıl çıkaracağım? Süt damlatmayı düşündüm ama tek başına yapamıyorumi bir de ılışım çay ile göz yıkanırmış. Bilemedim. Ne yapsam da çıkarabilsem? :(

hiç bi fikrim yok göz sonuçta çok hassaslar olmazsa doktoruna sorsan
benim kızımında bi gözü kızarıyo yaş akıyo sanırım kirpiğinden çok uzun çünkü içine giriyo sanırım

Merhaba kızlar iki gündür kızım uyuyamıyor gündüzleri, gaz diye düşünüyorum ama bugün fark ettim sağ gözünde koca bir kıl var belki bu nedenle de uyuyamıyordur. Gözündeki kılı nasıl çıkaracağım? Süt damlatmayı düşündüm ama tek başına yapamıyorumi bir de ılışım çay ile göz yıkanırmış. Bilemedim. Ne yapsam da çıkarabilsem? :(

Benimde oglumun gozunde kil vardi ben temiz bi mendili hafif degirip cektim mendile yapisti oglumun saciymis meger hemen cikti sut damlatma capak yapiyomus

serum fizyolojıkle yıkayabilirsin canım..

Benimnde oğlumun gozunde kıl vardı doktora gosterdım bırsey olmaz dedı bebegın gozunu koruyan bır tabaka varmıs zaten o ac hıssetmıyomus kendılıgınden duser sakın elını yada mendıl falan s urme Allah korusun gozune zarar verırsın.. Eğer cok rahatsız edıyorsa senı goz damlaları var onla gozunu yıka akar gıder kıl

kızlar tam pes edecektim,mamaya başlıyım diyodum tamamen,sağdım baktım iki göğüsten toplam 90 cc süt çıkıyor daha zorlasam 100 de çıkar yani ama benim ufaklık emmiyor biz savaşıyoruz,çok mu az sütüm anlamadım çünkü zaten 60 cc mama veriyorum.bazen güzel emiyor bazen tutup bırakıyor sürekli..napsam bilemedim sağarak mı versem,şu kızın beslenme sorunu delirtecek beni:50:

Kizlar yardim lutfen....
Oglumun butun yuzu boynu ensesi kulaklari kafasinin heryeri isirik oldu pitir pitir dokununca ,kipkirmizi
Ne yapabilirim gittikce artiyo ve sertlesiyo

Kizlar yardim lutfen....
Oglumun butun yuzu boynu ensesi kulaklari kafasinin heryeri isirik oldu pitir pitir dokununca ,kipkirmizi
Ne yapabilirim gittikce artiyo ve sertlesiyo

gecmis olsun canim.bizim kizin yanaklari oyle oldu babasi sakallari ile ben gormeden opmus opmus... eczacimiz bepantene krem onerdi suruyorum 2 gundur hafifledi biraz.

Canım aslında bişey yapmana gerek yok.büyük oğlumda da oluyodu gözünde kıl.dr hiç dokunma,onu rahatsız etmez göz kendi atar onu demişti.endişelenmene gerek yok yani...

canım benim oğlumun gözünede girmişti süt sıktım yüzünün her yeri süt olmuştu ama oldu ve çıktı

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? bebisler nasillar? oglumun kaka problemi var yapamiyor gunduz nedense:26: aksamda zorla ikina sikina bi yapiyor batiyor her yani. neden öyle oluyor gunduz yapamiyor anlamadim.

kızlar merhaba bebişlere kalça usg si çektirdinizmi. bizim cuma randevumuz var. nasıl oluyo diye bi sorayım dedim

kızlar merhaba bebişlere kalça usg si çektirdinizmi. bizim cuma randevumuz var. nasıl oluyo diye bi sorayım dedim
cnm sadece altı cıkarıyorlar ultrason aletını doktor bı sağ popişe bi de sol popişe değdiriyor ekrandan bakıyor bı sorun var mı diye,2 dakika suruyor inş seninkinde de bişi cıkmaz simdiden geçmiş olsun

Back