- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
Canim bize dogumda hastaneden taburcu olmadan uyguladilsr testi bebisin sessiiz kalirsa saniyelik
hep öyle oluyormuş bize niye bu kadar geç randevu verdiler anlamadım:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bize dogumda hastaneden taburcu olmadan uyguladilsr testi bebisin sessiiz kalirsa saniyelik
Kontrolden geliyoruzŞimdilik her sey yolundaAsı olduk ortalığı ayağa kaldırdıkCanımız cok tatliBuarada kızlar ikinmalara hic üzülmeyinBugun farklı bir Prof. Götürdük4-5 ay çekilecek bir sey olmaz dediSab simplex kullanmaya başlıcamDoktora yazdırdı ise yariyormus diye duydum çevremdenCanim bize dogumda hastaneden taburcu olmadan uyguladilsr testi bebisin sessiiz kalirsa saniyelik
Kontrolden geliyoruzŞimdilik her sey yolundaAsı olduk ortalığı ayağa kaldırdıkCanımız cok tatliBuarada kızlar ikinmalara hic üzülmeyinBugun farklı bir Prof. Götürdük4-5 ay çekilecek bir sey olmaz dediSab simplex kullanmaya başlıcamDoktora yazdırdı ise yariyormus diye duydum çevremden
canım eger kulagında bır sorun gorurlerse bırdaha cagrıyolar bızım bı kulak gecemedı hastanedekı testı tekrar cagırdılar bırbaska test yapılacakhep öyle oluyormuş bize niye bu kadar geç randevu verdiler anlamadım:44:
Atlattiniz e guzel verem asisi mi oldu kuzun.sab simplexi oneren cok gercekten ama dr.zinco yazdi onu kullaniyoruz.
hep öyle oluyormuş bize niye bu kadar geç randevu verdiler anlamadım:44:
Yok bu daha hepatit
Bir aylıgiz biz
Doktor istediğini yazarım dedi
Hepsi ayni dedi
daha önce de denemiştim bu pamuk olayını ama sadece 1 kere sokmuştum işe yaramamıştı
şimdi dediğin gibi yaptım 2-3 kez soktum aman Allah'ım
bezini de açmıştım rahat olsun diye bez, alt açma, badi, benim eşofmanım her yanımız kaka oldu resmen temizlendi içimiz
şimdi sakin sakin yatıyor oğlum
bebekleri ıkınan anneler deneyin derim
evet kızlar ozellıkle erkek bebekler ıcın cok tehlıkelı ben bır yerde erkek cocuğu sakın popsuna vurarak sevmeyın ya da kızmayın, dıye okumustum bazen oğlumu pışpışlarken aklıma gelıyor ama o kadar da değil diyorum kendı kendıme,aman cocuklarımızın cınsek kımlığı ılk 2 sene içince sekıllenmeye baslıyormus dıkkat etmek lazım dıye dusunuyorumKızlar n'apınız siz! Pamuklu çubuğu poposuna sokup çıkarıyorum demeyin sakın. Ben bunu bir psikiyatrdan duydum asla yapmayın çocuğun cinsel kimliğiyle oynamak istemiyosanız, hele erkek bebeğe asla asla yani. Bebeğin her gün birkaç kez kaka yapması da normal, birkaç günde bir yapması da normal, isterseniz doktoruna da sorun. Ama asla o da sağlık açısından zorunlu kalmadıkça fitilden başka bir şey sokmayın......
Bırakın o yapar elbet kakasını, birkaç günü geçerse de doktora götürürsünüz olur biter
Oyy minik kuzu. Bizde 29nda verem asisi olcaz asil sknti oymus..
Kız ya da erkek makasta birşey sokmak doğru degil. İkinmalarinin sebebi oradaki kasları kullanmayı öğreniyor olmaları. Dışarıdan yardimla yapmaya alisirlarsa kendi baslarına öğrenmeleri daha uzun sürüyor. Evet ikinmalarini dinlemek, uykudan ikide bir ikinmayla kalkmaları iyi değil, ama gelecekte daha kötü olur..
arkadaşlar,süt sağıp saklayanlar bişey sorcam size..ben şimdi sağdım 75cc çıktı.onu dolapta bekletip bikaç saat sonra üstüne sağsam olur mu acep?yoksa 75cc poşetleyip atayım mı dondurucuya?75 yetmez,bi öğünlük olsun poşette çözdürüp vermesi kolay olsun diyorum.ne yapsamki?