• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kızlar hepinize merhabalar ...Foruma çok giremiyorum.Aklıma bir şey takıldı eğer önceden bu konu konuşulduysa affola :( kanguru almak istiyorum ancak erkek bebeklerde kullanımı zararlı diye duydum.Bilgisi olan var mı?Ya da kullanan hangi marka kullanıyor .. Yardım lütfen :)

canım benim kızım var ben 40ından beri kullanıyorum Kraft marka ben çok memnunum...

Kizlar merhaba

Moralim cok bozuk,Ece'nin gozu sari sari capakli-sumuklu bir sey oldu mikrop mu kapti ne oldu.Yenidogdugunun 1.haftasi da boyle olmustu doktorumuz damla vermisti.

Ama bu seferki gozu sulaniyor,akiyor,sari capakli-sumuklu.Uyuyup uyandiginda o capaklar kuruyor.Kaynamis suyu ilitip temiz tulbent ile temizliyorum,sabah aksam damlasini da damlatiyorum.

Goz doktoruna gotursem bir suru degisik ilac yazar mi , cocugu ilacada bogmak istemiyorum :(

Ayni sorunu yasayan oldu mu? Siz ne yaptiniz???

yapana kadar devam et ama sok çıkar bende işe yarıyor inşallah sende de yarar:1:
benim kız çok kucakçı oldu kucakta uyumaya bayılıyor yandık:1:

biz de ıkınıp duruyoruz sabahtan beri ,tam dalcak açıveriyor gözünü ağlayarak

soktum bakalım pamuğu semacım :27:

Canim bu kadar mudahale etmeyin bence,sonucta bebisin dogal calisan kaslarini surekli uyariyorsunuz,ben bir kez cok hafif yaptim o da 3 gundur yapmamisti,biraz rahatlasin diye ama surekli yapmak tembellestirir diye okdum,internetten arastirin bence bi,dr nuza sorun o daha dogru yonlendirir...

Arkadaşlar ben bu göğüslerime bir çare bulamadım, emzirmeden sonra o kadar çok sızlıyor ki uçları anlatamam.. canıımm çok yanıyorrr.. :((:43:

Kizlar garip bir soru olacak ama
Bebeğim bir aylık
Uyandığında surekli emmek istiyor
Yeni yeni etrafına bakınmaya basladi
Bir sure oyle duruyor sonra yine ağzını saplatmaya başlıyor
Siz bebekleriniz uyanikken neler yapıyorsunuz
Nasil oyalanıyorsunuz

Arkadaşlar ben bu göğüslerime bir çare bulamadım, emzirmeden sonra o kadar çok sızlıyor ki uçları anlatamam.. canıımm çok yanıyorrr.. :((:43:

Benim de hala sızlıyor
Ama ilk günlerdeki gibi degil
Ben acikta bırakıyorum
Emzirdikten sonra sütümü sürüyorum
İyileştirme özelliği var
Bir de göğüs pedi yerine tulbent kestim
Onu kullanıyorum

Bebeğim bir aylık
Nasil oyalanıyorsunuz

İstedikce emziriyordum cok samimi soyluyorum 1,5saat emzirdigimi bilirim simdi bu sure kisaldi tabii biz 2ayligiz. Onun disinda konus kuzunla annesi dudaklarina bakip seni keyfle dinleyecektir kuzucugun belliki evine dunyaya adapte olmaya baslamis tanimaya calisiyor..

Bende sutumu surup acikta birakiyordum tum gece. Ozel hicbisey yapmadim artik acimiyor. Disleri cikincada allah buyuktur :-)

Kizlar merhaba

Moralim cok bozuk,Ece'nin gozu sari sari capakli-sumuklu bir sey oldu mikrop mu kapti ne oldu.Yenidogdugunun 1.haftasi da boyle olmustu doktorumuz damla vermisti.

Ama bu seferki gozu sulaniyor,akiyor,sari capakli-sumuklu.Uyuyup uyandiginda o capaklar kuruyor.Kaynamis suyu ilitip temiz tulbent ile temizliyorum,sabah aksam damlasini da damlatiyorum.

Goz doktoruna gotursem bir suru degisik ilac yazar mi , cocugu ilacada bogmak istemiyorum :(

Canim cok gecmis olsun
Kendi dr ile gorus istersen
Gerekli ise goz dr yonlendirir bence. Direk goturme goz dr.na.

İstedikce emziriyordum cok samimi soyluyorum 1,5saat emzirdigimi bilirim simdi bu sure kisaldi tabii biz 2ayligiz. Onun disinda konus kuzunla annesi dudaklarina bakip seni keyfle dinleyecektir kuzucugun belliki evine dunyaya adapte olmaya baslamis tanimaya calisiyor..

Sagolasin canim
İlk cocuk oldugu icin
Her sey soru işareti oluyor

Kizlar merhaba

aekadaşımın bebeğindede çapaklanma vardı süt kaçırmışsın gözüne o yüzden demiş doktor.sende de olmuş olabilirmi bu şekilde. bende çapak yok ama kaşındaki konak göz altına kadar indi :50:

bende de çok sızlıma var hele duştan çıkarken havlunun sürtünmesi bile çok acı vericiydi..ben z.yağı sürüyorum gayet yumuşatıyo hemde temizlemeden bebeğini emzirmende sakınca olmuyo

Bebeğim bir aylık
Nasil oyalanıyorsunuz

benimkide öle yalancı emzik veriyorum almadığında armutun suyuna falan sürüyorum o şekilde alışltırdım emziğe artık biraz daha rahatım :31:

lohusa döneminde kötü rüya gören oldu mu? ben dün berbat bi tecrübe edindim. ödüm koptu resmen.

Bende gordum hemde yasadigim evde kendi odamda yasadigim gunun ayniydi cokta gercekciydi uzun sure etkisinde kaldim gebeykende goruyordum korktugum seyleri. Neyseki gecti.

lohusalıyken karanlık odaya girmeyin yalnız kalmayın bebeğinizin ve sizin yanınızda eşinizin bi çamaşırı olsun,hava karamadan bebek kıyafetleri dışardaysa toplanması lazım bildikklerim bunlar :31:

Merhaba kızlar iki gündür kızım uyuyamıyor gündüzleri, gaz diye düşünüyorum ama bugün fark ettim sağ gözünde koca bir kıl var belki bu nedenle de uyuyamıyordur. Gözündeki kılı nasıl çıkaracağım? Süt damlatmayı düşündüm ama tek başına yapamıyorumi bir de ılışım çay ile göz yıkanırmış. Bilemedim. Ne yapsam da çıkarabilsem? :(

Back